Sizce şimdi ne olacak :D

Çalışmıyo diye kimseyi küçümsemiyorum.. Kendileri kazandıklarından fazlasını harcadıkları için bize çamur atıp '' Eee onlar çift maaş biz tek maaşız '' deyip duruyor.... Benim işimin de garantisi yok ki. Çocuk olduktan sonra bırakacağım belki... Ama o zaman herkes ayağını yorganına göre uzatacak.

Ve evet eltimi kıskanıyorum. Onun da beni kıskandığını biliyorum. Karşılıklı olarak birbirimizi sevmiyoruz...

Çok ala
Peki bu durumda yapmanız gereken nedir?
Hediyelesip altin vermek mi
Yoksa uzak durmak mi...

Lütfen elini vicdanina koy ve öyle cevap ver.

Tabii
Çok ala
Peki bu durumda yapmanız gereken nedir?
Hediyelesip altin vermek mi
Yoksa uzak durmak mi...

Lütfen elini vicdanina koy ve öyle cevap ver.
Tabii ki uzak durmak... Ben kendimi hatalı buluyorum zaten. resmen yalakalık yapmak için yapmışım. Kendi rızkımı onun için kullanmam hiç hoş değil... Ve haklısınız egoist biriyim.. En iyi gelin benim en iyi elti benim havalarında oluyorum sürekli

@derinsularda ablamiz size daha iyi yol gösterir . Ben onun kadar bilemiyorum ama bana kalirsa bir psikolog size yardım edebilir. Üzerinizden bu ağırlığı atarsınız.

Durumunuzun farkında olmanız Cok büyük bir adım. Geri kalan daha kolay. Bu psikolojiden kurtulursunuz. Çok rahat edersiniz. Inanin.

Yardımınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum kendisiyle iletişime geçeceğim.
Evet gerçekten takıntı yaptığımın farkındayım hem de üzülerek söylüyorum... Bu duruma biraz da kv sebep oldu... Bizi sürekli kıyaslıyor... Ve eşimin köyüne her gidip geldiğimde beni çok pohpohluyorlar ama arkamdan konuştuklarını biliyorum hissediyorum nedense... Bunlar beni çok etkiliyor...

Tam okumadim ama bjrbirine girmiş paralar sozkonusu sanırım. Bir söz vardır ortak malı köpekler yemez. Hatta bir tane daha nerde çokluk orda b....

İyi birisi olabilir onda sıkıntı yok, ama kendi sizden aldığı kadarını vermek isteyebilir dedim. O zaman da kp ile büyük abinin verdiği para eve yetmeyebilir, üstünü siz tamamlamak zorunda kalabilirsiniz. Birde tayinci olmayı bahane edip ertelemeyin biran önce aldırın evi derim,özellikle de herkes çoluk çocuğa karışmadan. İlerde harcamaları artarsa insanlar istese de fazla yardımda bulunamayabilir. Bizde tayinciyiz ve insan üç dört yıl da olsa geldiği şehirde yaşıyor. Gideceğiniz zaman satıp gittiğiniz yerden ev alabilirsiniz. Ne kadar erken alınırsa o kadar kolay maddi yardım alırsınız diye düşünüyorum.

Boleyn Kizi Nezaketiniz ve ciddiye alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Sizin cevabınızla kafamda bir fikir oluştu elbette bununla birlikte konu sahibi bana cevap vermediği için konusuna yorum yapmam uygun olur mu? Bilemiyorum.
Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun bu tip durumlarla ilgili güzel videoları var YouTube'da.
Benzer durumda veya duyguda olanlar varsa yararlanabilir.
Bu tip durumlarda asıl sorulması gereken soru:
Niye sürekli etrafımdan onay almaya hatta çevremdekilere yaranmaya çalışıyorum?

Merhabalar yorumunuz dikkatimden kaçtı sanırım hemen bakıp döneyim

Oda bişeymi ben eşimin abisine 33 bin lira ve 31 tane çeyrek verdim adam arabasının üstüne bi araba daha aldı borcunu unuttu gün gelir yapmasaydın olur bacım

Merhabalar yorumunuz dikkatimden kaçtı sanırım hemen bakıp döneyim
Merhaba,
Sanırım genç bir arkadaşımızsınız.
Konularınızda çizdiğiniz eş-gelin-elti profili gerçek mi acaba?Diye düşündürecek kadar değişik birisiniz.
Kendi iç dünyanızda çözemediğiniz sorunlar, çelişkiler olduğunu düşünüyorum.
Ya çocukken onaylanmadınız,
şartlı sevgi ve ilgi gördünüz ya da kompleksli bir kişiliğiniz var.
Uzaktan teşhis koyamam elbette.
Size profesyonel destek almanızı tavsiye ederim.

Çok yakın arkadaşımın eside 3 erkek kardeşler babalarıyla aynen sizin dediginiz gibi altınlar paralar vs. Aynı şekilde ortak diğer 2 kardeşe ev alındı bunlara sıra gelince ortada kaldı biz çok söylemiştik ama dinletemedik sona kalan dona kalır hesabı oldu ne diyim inşallah size olmaz

Çok teşekkür ediyorum tavsiyeleriniz için

herkesin aile dinamiği farklıdır. siz kendinizi bu şekilde rahat hissediyor ve onlara kötü niyet beslemiyorsanız bence sorun yok. belli ki kardeşler de bağlı ve birbirlerini seviyorlar. ha yeni gelin nasıl olur kimse bilmez. ama kişisel görüşüm herkesin kazancı da kendinedir aldığı mal da borcu da. özellikle kardeşler arası maddi ilişkiler asgari düzeyde tutulmalı diyorum.

Yok artik bu ne bu nasil bisey kesinlikle koymam ayri olsaydiniz suan eviniz de arabaniz da bilenziklerde dururdu saka gibi enayilik oluyo evet

Ben yapmazdım kesinlikle. Herkes kendi düzeninden sorumlu. Bir de anlamadığım siz evlisiniz, o şehirde olan sizsiniz ev size alınsaydı. Kayınların çok uyanık valla. :)

Bütün sayfalari okudum

Cevap bulamadım

Neden neden neden neden size ev alınmadı

Neden neden neden neden düğünü kendiniz yaptınız

Neden neden neden sizin eşiniz 3000 koyarken diğerleri farklı rakamlar koyuyor

Gördüğüm en salak sacma konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…