sizce şans nedir? Görüşlerinizi?

endlesslovebm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2012
126
0
26
Ankara
Merhaba bayanlar,
Hayatım boyunca sık sık duyduğum bir şey bu, şu çok şanslı şunun kızı şöyle şanslı?Yok onun şansı aileden geliyor.
Aklıma takıldı sizin görüşlerinizi alayım dedim.Her insan kendi şansını kendimi yaratır aileden mi gelir.
Ya da şans kader midir..?

ben kesinlikle aileden geldiğine inanmışımdır hep
iyi bir aileye ya da eşe çocuğa sahipsen yaşamında onun paralelinde güzel gidiyor

ben kesinlikle aileden geldiğine inanmışımdır hep
iyi bir aileye ya da eşe çocuğa sahipsen yaşamında onun paralelinde güzel gidiyor

Teşekkür ederim yorumunuz için .:) Olabilir aslında
bazen bakıyorsun bir aile tamamen şanslı oluyor
bazen de tek biri şanslı
ne yapmak lazım acaba çok şanslı olmak için . :)

Teşekkür ederim yorumunuz için .:) Olabilir aslında
bazen bakıyorsun bir aile tamamen şanslı oluyor
bazen de tek biri şanslı
ne yapmak lazım acaba çok şanslı olmak için . :)

malesef ailelerimizi seçemiyoruz :)))
insan kendide yaratabilir şansı ama çok çalışmak lazım ( bunu doğuştan zengin olanları düşünerek söyledim )ki zaten bizim ülkemizde çalışarak zengin olmak mucize gibi bişe :))
mesela şöyle bir örnek vereyim benim bir çocukluk arkadaşım var tek çocuk başka kardeşi yok kızın şimdiden 3 evi ve bankada yüklü bi bakiyesi var ailesinden dolayı allah daha da çok versin inşallah
ben o arkadaşımın 3 katı kadar maaş alıyorum ama ömrümün sonuna kadar onun sahip olduğu mal varlığına sahip olamıcam :))
ama ona sorarsanda ben ondan daha şanslıyım göreceli işte :))

Ugruna hic ugras ve mucadele vermeden, yada normalde cabalaman gerekenin cok azi kadar cabalayip, sonucunda istedigini elde etmen sanstir bence :32:

pozitif enerji sansi aciklayabilir bence

Son düzenleme:
Ben dogustan sansli olduguma inanlardanim.
Ne büyük bi mal varligim var, ne zenginim, ne cok güzelim. Ama bence yildizim iyi ve hayat beni seviyor.
Genelde neye elimi atsam iyi gidiyor, neyi tercih etsem en iyisi cikiyor.
Pek bi terslik olmaz hayatimda "hay aksi" diyebilecegim. Genelde hersey yolunda ilerler...
Her fal baktirdigimdada cikar, hayat seni seviyor cok sanslisin, yildizin iyi diye. Istisnasiz her fal bakan kisi böyle dedi bana.

Sans cok göreceli bi kavram... Bazilarina göre cok paradir, bazilarina göre güzellik... Genelde hayatin veya baskalarinin bize sundugu ve pek cabalamamiz gerekmeyen seylere sans deriz...

Back