• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce raazanda tatil yapmamız nekadar doğru?

jawas41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
78
0
36
Kocaeli
tatil yapmaya karar verdik 3 gün kaldı, bi yanım çok istiyor güneş havuz otel off diyorum. bi yanım tedirgin ramazan üstelik hamilesin vazgeç diyor :( siz olsanız ne yapardınız. ne önerirsiniz...

Son düzenleme:
Ben olsam ramazanda tatile gitmem..

Ramazandan sonra da havalar hemen soğumaz en az bir hafta denize girecek zaman bulabilirsiniz..

İzniniz uyar mı bilmem ama ben ramazanda gitmem..

açık giyinmek sadece ramazanda değil herzaman günah sadece 12 ayın 1 ayında sevap işleyeceksek ne anlamı var
ben gideceğim birkaç günlüğüne geçen yılda fazla insan olmaz daha sakin olur mantığıyla gitmiştim plajlar gayet doluydu
zaten açık insanlara bakmanın günah olduğunu düşünen
oruç tutacak insanın tatil yerinde ne işi var
müslümanları görmese turist çıkacak bi tane karşısına onu görecek çıplak olarak
oruç tutup çıplak görüp günah işlemekten korkan birinin tatil yerine gitmesini uygun bulmuyorum asıl bende neyin günah neyin sevap olduğunu en iyi şekilde biliyorum çok iyi araştırdım zamanında
ve yine tekrar edeyim oruç tutacaksan 5 vakit namaz kılacaksan abdestli olacaksan tatil yerinde işin yok türkiyede sadece müslümanlar denize girmio turistlerde var illaki görürsün
ama eğer oruç tutamayacağım dersen tatil yerleri insan dolu canım geçen yıl daha geçti eylülde olduğu halde gittim gördüm gayet kalabalıktı heryer bikinili doluydu normal tatil günü gibi

Son düzenleme:
tatil yapmaya karar verdik 3 gün kaldı, bi yanım çok istiyor güneş havuz otel off diyorum. bi yanım tedirgin ramazan üstelik hamilesin vazgeç diyor :( siz olsanız ne yapardınız. ne önerirsiniz...

2 yıl önce ramazanda hamileydim ve bunu bilmeden tatile çıktık eşimle tabi kendimi sürekli halsiz hissettiğim için oruç tutamıyordum.kendimi bilerek oruç tutmadığım için çok suçlu hissediyordum tatile çıktığım için pişmanlık vardı içimde.sonra hamile olduğumu öğrendik.bende oruç tuttamadığım için yaşadığım pişmalığı üstümden atmıştım.tatilin keyfini çıkardım.denizede girdim gezdim keyifli bir tatil geçirdim.sizde madem hamilesiniz zaten evde de otursanız mutlaka oruç tutamayacaksınız.sizi endişelendiren mayo giymek yada ramazanda eğlenmekse normal bir zamanda da eğlenip geziyorsak bu okadar da sorun olmamalı.yinede sizin tercihinizdir ama ben hiç duymadım ramazada tatile gitmeyin denize girmeyin gezmeyin eğlenmeyin hepsi günahtır diye.

acık değilim bende tatıle gıtmek ıstıyorum ama ramazandan sonra gıdıcez nasip olursa ramazanda oruc tuttukdan sonra bayramın tadı bır baska tabıkıde hamılesınız tutamayacaksınız ama zikredeker şükredeekrek gecırın derim

Back