arap pasaportu ne be yani eğer yurtdışından geldiyse ki çıkarılmıyor mu o sayedeArap pasaportu mu çıkaracaksınız yoksa nineniz arap diye pasaport almanıza etkisi olur mu diye mi soruyorsunuz anlamadım
ben zamanında sorguladığımda ancak devlet aarşivine gitmem gerekliymiş oba kalırsa bizim aailede osmanlı tapusu var o da zor çıkarmak kaç toprak gösteriyor .o dönem tapu kaydi olsaydi belki cikardi kim oldugu ama kücük yerlerde tapu kayidi olmadigi icin isiniz zor
milli kütüphanelerde tapu varsa bulabilirsinizben zamanında sorguladığımda ancak devlet aarşivine gitmem gerekliymiş oba kalırsa bizim aailede osmanlı tapusu var o da zor çıkarmak kaç toprak gösteriyor .
vallaha geçen ir tanıdığım dedem bulgarmış eğer çıkartabilirsek gitcez diyordu neden olmasın yaevet bir uyaniklik sezdim atam arap cikarsa belki hayatim kurtulur derdindecok uzak canim cook ama yok onun icin olduguna inanmam meraklilar var inaniyorum
gecen youtubede gördüm dnani amerikaya gönderiyorsun 1 ay sonra nerelerden geldigini söylüyor sirayla ülkelerden bende o taraflarfan gelmeyim bende bu konuda siki takipciyimvallaha geçen ir tanıdığım dedem bulgarmış eğer çıkartabilirsek gitcez diyordu neden olmasın ya
yok bence cok zor. kanıtlamanız istenicek vs zor geldi bana ama daha iyi anlayan vardır illa ki bu konuları. bizim de arap gelin var ama o kendi de çocuğunu da arap vatandaşı yaptı. ordaki haklarından vazgecmemek icin. karışık kuruşuk işler ya.arap pasaportu ne be yani eğer yurtdışından geldiyse ki çıkarılmıyor mu o sayede
ah bir avrupa bizi kabul etseydi yok çekeceğimiz var her sene üye oluyoruz reddediyorlaryok bence cok zor. kanıtlamanız istenicek vs zor geldi bana ama daha iyi anlayan vardır illa ki bu konuları. bizim de arap gelin var ama o kendi de çocuğunu da arap vatandaşı yaptı. ordaki haklarından vazgecmemek icin. karışık kuruşuk işler ya.
ay ama bence dna oralı da çıksa artık bir önemi kalmamıştır diye düsünüyorum. kaç nesil türkiyede yaşamışsın yani. bize de rumlarda gelme diyorlar ama hiç araştırmak gelmedi aklıma jfkdk karlı bi işse girelim amagecen youtubede gördüm dnani amerikaya gönderiyorsun 1 ay sonra nerelerden geldigini söylüyor sirayla ülkelerden bende o taraflarfan gelmeyim bende bu konuda siki takipciyim
kiz bu bir hobi gibi bunun inanilmaz meraklilari var ve cok önemseyenleray ama bence dna oralı da çıksa artık bir önemi kalmamıştır diye düsünüyorum. kaç nesil türkiyede yaşamışsın yani. bize de rumlarda gelme diyorlar ama hiç araştırmak gelmedi aklıma jfkdk karlı bi işse girelim ama
Avrupa dönsün kendine baksın terbiyesizlerah bir avrupa bizi kabul etseydi yok çekeceğimiz var her sene üye oluyoruz reddediyorlar
siz kendi hakkınızdaa araştırma yapın bu beni ilgilendirmez şakanın ne yeri ne de zamanı evet hakkım var adam yurtdışından geldiyse ki çıkaraablirsem giderim .gecen youtubede gördüm dnani amerikaya gönderiyorsun 1 ay sonra nerelerden geldigini söylüyor sirayla ülkelerden bende o taraflarfan gelmeyim bende bu konuda siki takipciyim
ben hiç merak etmedim yakiz bu bir hobi gibi bunun inanilmaz meraklilari var ve cok önemseyenler
senin kide beni ilgilendirmez o zaman hihhsiz kendi hakkınızdaa araştırma yapın bu beni ilgilendirmez şakanın ne yeri ne de zamanı evet hakkım var adam yurtdışından geldiyse ki çıkaraablirsem giderim .
ben kar olsun diye degil kiz azcik merakliyimben hiç merak etmedim yabi karı yok sonucta