Merhabalar. Üç yılı dolduracak sürede bir ilişkim var. İlişkimizin başında ikimizde ciddi değildik. 1 yıl olduğunda beni ailesiyle tanıştırdı . Hatta sülalesi ile tanıştım herkes çevresindekilere dahil bizi biliyorlar. Bende ablam ve eniştem ile tanıştırdim. Bu senenin Eylül ayında da annem ile tanıştı. 1 buçuk yıl olduğunda evlilik ile ilgili konuşmak istedim ama zamanı olduğunu , birbi irimizi tanımamız gerektiğini söyledi. İlişkimizde illaki tartışmalarının oluyor fakat bu tartışmalari çözüyoruz. Allah binlerce kez ondaN razı olsun. Sevgimden, sevgisinden hiç şüphem yok ama konu evliliğe gelince bizde tartsma çıkıyor. 3 yıl olcak yani artık ailesi , ailem ,çevremizdekiler ve en çok da ben artık bı adım atmalıyız diyorum zaman diyor. Yaza düğün düşüncesi var. Abim ve babama söyleyelim diyorum söylemeyin diyor. Neymiş ilk baharda Nisan yaparmisiz . Yani kafasındaki düşünce ne bilmiyorum evlilikten mi korkuyor onuda çözemedim . Beni mi oyalayip duruyor onu anlamadım. Ona daha öncede söyledim evlilik gibi düşünce yoksa birbirimizin zamanından almayalım diye ciddi olmasam , seninle sulalemi tanistirirmiyim senden maddi, manevi yada tensel bı çıkarim yok ki benm seni oyalayim diyor. Ama bu süreç beni çok yıpratıyor ve üzüyor herseferinde zaman zaman diye kaç zaman oldu. Ve her konuştuğumuzda zaman diyor. Bende zaman verecek takat kalmadı.kadasinda var birşey ama bnmle paylaşmıyor da varsa söyle bileyim diyorm yok birşey diyor. Sizce napmaliyim. Ayrılmak da istemiyorum ama beni de bu denli sadece kendi bencilliği ile de bekletme sinide istemiyorum . Lütfen yardımcı olun kafam çok karışık