tabiki okumanın yaşı yok.oglum 3 yaşındayken elinden tutup okula giderek ikinci liseyi okudum(oda benle okudu yani:))mezun olur olmaz okul öncesi öğretmenliğini kazandım allahın izniyle.ve şuan oğlum ilkokul 1 e gidiyor ve 10 aylık bir bebeğimle yola devam 2. sınıftayı.bu arada yaş 30-2 deyim.39 yaşında bir tanıdıgımda bu sene başladı.isteyince oluyor vesselam...(tabii eşlerimizin hakkını yemeyelim.
kizlar 30 yasindayim kamu yonetimi son sinif ogrencisiyim evliyim ve hamileyim bu sene bitsin seneye insallah bir bolum daha okuyacagim okumanin elbetteki yasi yok ne mutlu okuyabilene........
okumanın asla yaşı olmaz diye düşünüyorum..ben 24 yaşındayım bilgisayar müh. bitirdim ve şimdi de kamu yönetimi 3.sınıftayım çok kere aöf de kalsamda ısrar ettim çalışınca oluyo anladım ve bitirmek için uğraşıyorum..
30 yaşındayım,2 kızım var ,büyük 10 yaşını doldurmak üzere,küçük 20 aylık.2 defa önlisans yaptım,lisansı bitirmek üzereyim,sırada yüksek lisans ve kpss var inşallah.
Kesinlikle yok!
23 yaşındayım önlisans mezunuyum
aöf işletme son sınıfım mezun olacağım inşallah sınav sonuçlarını bekliyorum
ve yükseklisans yapmak istiyorum
hızımı alamazsam doktora bile yaparım
evet okumanın yaşı yok ama herşeyde zamanında güzel.yaş şartı kalktı deniyor ama çoğu alımda hala yaş şartı devam ediyor.bende geçte olsa bir yerlerden başladım.