Sizce okumanın yaşı var mı?kaç yaşındasınız ve kaçıncı sınıfsınız paylaşın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ekımde 27 ye gırıcem bu okulu bıtırmem gerek daha once bıraktım zaten ama gelın gorın kı 7 dersten butteyım gecen sene daha ıyıydı 2 sınıf zorladı ne yapsam vakıtde kaybetmek ıstemıyorum belkıde yastan dolayı klava:

2 yıllık moda tasarım bitirdim önlisans mezunuyum
bitirir bitirmez açıköğretim işletmeye geçiş yaptım
hazırlığı verdim 3.sınıfa geçtim
20 yaşındayım :1rolleyes:
bu bitsin başka bi bölüm daha okumak istiyorum vereliniortak

Ben okumanın yaşı olduğuna inanmıyorum 25' i devirmeme az kaldı ama öyle yada böyle açıköğretimde olsa bir üniversite okuyacağım. İlham perilerimin gelmesini bekliyorum hala.CADIARZU

Konuyu ben açtım ama kendimden bahsetmedim bende 24 yaşındayım ve ön lisans son sınıfım iş hayatım olduğu için ertelemiştim ama iyiki başlamışım okumaya notlarım çok güzel acaba yapabilirmiyim işle ikisini derken son sınıfta da puanlarım böle olursa onur belgesi alıyorum.
Ve de çevremde yaşları hayli ilerlemesine rağmen okumaya çalışanlar insanları da takdir ediyorum.

30 yaşındayım. Evliyim bir kızım var. ıktisat fak. maliye bölümü 1. sınıf öğrencisiyim. 10 yıl önceki aöf kaydımı, aftan yararlanarak tekrar kayıt yaptırdım. Okumanın yaşı oldugunu düşünmüyorum. aksine hedefi olmak çok güzel. Kızımla ders çalışıyorum :))) 40 ı mada gelsem o mali müşavirlik belgesini alacağım. Öptüm kızlar... a.s.

Ne mutlu canım
tebrik ederima.s.

Yok :) 24 yaşındayım.2 yıllık bir okuldan mezun oldum,seneye açıköğretim 3. sınıf ve İtalyan dili ve edebiyatı hazırlık öğrencisiyim zemuszemus

27 yaşındayım,daha önce bir kamu yönetimi geçmişim var,
bu yıl önlisans halkla ilişkiler bitiyor,daha doğrusu bitti sayılır,temmuzda dgs var.inşallah 3 ten devam edicem,ilkokul ikiye geçen bir kızım var,ve aklıma takılan şey yeni bir bebek mi devam mı ?iki çocuğun arasında çok yaş olmasınıda istemiyorum,başladığım okulu yarım bırakmakta,sizce ben ne yapayım. ?

Hayır okumanın hiç ama hiç yaşı yok ben evlendikten sonra oğlum iki yaşındayken üniversiteyi akzandım ve aslanlar gibi okudum bitirdim ve yıllardır hayalini kurduğum öğretmen oldum .
bir insan helede bişr kadın yeterki aklına koysun :)

azminizden ve başarınızdan dolayı sizi kutlarım...kaydirigubbakcemile5

bende 27 im bitti hala okuyom hala okuyom:))) bir onlısanstan 2. ci yi bitirdim simdide dikey gecisteni işletme son sınıftayım zorluyor bazen ama okudukca sanki ufku acılıyor insanın .Şimdiden düsünüyorum alışkanlık yaptı sanırım bu okul bitse napacagım diye :))

34 yaşındayım okulöncesi öğretmenliği son sınıfım birde şu iki dersimi verip mezun olsam başka bir şey istemiyorummmmmmmm
annem 53 yaşında açık lise okuyor hedefi öss heyecanını yaşamak

öncelikle kızınızı allah bağışlasınyerimseniben
ve eğer bir tane daha evlat istiyorsanız bence yapın derim ileride keşke bir tane daha çocuğum olsaydı diye hayıflanmaktan iyidir.birde şimdiki anneler hem okuyup çalışıyor hemde gül gibi çocuklarına bakıyor!umarım herşey gönlünüzce olur!başarılar:teytey:

18 yaşındayken kütahya MYO muhasebe bölümünü kazandım ve kalmadan
20 yaşımda bitirdim. hemen kaydımı dikey geçiş ile 3.sınıftan aöf işletmeye kayıt ettim
22 yaşındayım bu sene aöf İşletme fakültesini onca zorlu günlerime rağmen bitirdim.
eninde sonunda bu diplomalarımızın emeğini alacağız hanımlar :lepi:

29 yaşındayım..
4 yıl örgün öğretim okudum
2 yıl aöf halkla ilişkiler okudum
şimdi aöf 3.sınıf işletmedeyim

bitince yine bişeyler okurum heralde. hoşuma gidiyor bir amacımın olması opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…