Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben senin konularini surekli takip ediyorum.Bence senin sorunun insanlarin senin hakkindaki fikirlerine cok onem vermen.Surekli kendini kucuk goruyosun,sen boyle davranirsan insanlar tabi seni dislar.Cunku sen bile kendine guvenmiyosun.Lutfen alinma ama birinin sana bunlari soylemesi gerek.Kendine guven kendini ezdirme.Yalnizliktan bu kadar korkma.Yalniz da olsan basin dik dursun.Tek basina bunlari basaramiyorsan bir uzmandan yardim al.Seni dusundugum icin soyluyorum hayat boyle gecmez.
Aynen oyle yap.Kendine gelmen lazim.Insanlarin karsisinda zayif durursan seni daha cok ezerler.Korkularini belli edersen uzerine gelirler.Psikologa git danis rahatlaBir hastanede psikolog buldum da gideceğim görüşmeye çalışacağım. Evet. Bence de insanların görüşüne gereğinden fazla önem veriyorum. Kendime ait kişilik tanımım goruslerim yok gibi. Psikologa gidince bunları konuşacağım.
Aynen
Aynen oyle yap.Kendine gelmen lazim.Insanlarin karsisinda zayif durursan seni daha cok ezerler.Korkularini belli edersen uzerine gelirler.Psikologa git danis rahatla
Sen kac yasindasin?Gençlik merkezinde çalısiyor bu psikolog.10-24 yaş arasına bakıyor. Ergen psikologu gibi yani. Ben de hala ergen sayılırim. Yarın gideceğim. Inşallah gorusurum bi terslik çıkmaz.
Haziranda 22 olacağım.Sen kac yasindasin?
Insanin kisiligi yasi kac olursa olsun hemen oturmuyo.Sen de bu durumu hala degistirebilirsin,kendine guvenebilirsin.Zamanla yasadikca guvenin geliyo.Gecmise de takilma beni disladilar diye.Her zaman yeni baslangic yap,bastan pes etme.Kendini tanit insanlara ama peslerinden kosma yani severlerse severler olmadiysa da olmaz.Haziranda 22 olacağım.
Insanin kisiligi yasi kac olursa olsun hemen oturmuyo.Sen de bu durumu hala degistirebilirsin,kendine guvenebilirsin.Zamanla yasadikca guvenin geliyo.Gecmise de takilma beni disladilar diye.Her zaman yeni baslangic yap,bastan pes etme.Kendini tanit insanlara ama peslerinden kosma yani severlerse severler olmadiysa da olmaz.
Hayir mutsuz da olabilirsin ama senin mutsuzlugunun sebebi hep diger insanlar ve onlarin senin hakkindaki fikirleri.Ben de onceden cok umursardim ama hayat oyle gecmiyo,kendine iskence yapiyosun.Aslında devamli.mutsuz modda değilim. Burda hep morali bozuk sorular sorunca sanki hep öyleymisim gibi bir his olabilir. Iyi olduğum da oluyor.
Hayir mutsuz da olabilirsin ama senin mutsuzlugunun sebebi hep diger insanlar ve onlarin senin hakkindaki fikirleri.Ben de onceden cok umursardim ama hayat oyle gecmiyo,kendine iskence yapiyosun.
Bir ortama girdigimde bakiyorum insanlari tanimaya calisiyorum.Insanlarla konusuyorum selamlasiyorum ama arkadas olalim diye ugrasmiyorum meaafemi koruyorum.Is hayati zaten boyle bisey.Herkes de bana saygi duyuyo o zaman.Ama sen kendine saygi duymazsan kimse duymuyo.
Dedigim gibi zamanla degisir bence bu huyun,calisinca kendine guvenin artar.
Tabi ki basarirsin.Psikologa gitmekle o adimi attin zaten.Soyle dusun o kadar insan basariyorsa ben neden basaramayayim?Bir eksigin yok.Kendine guven.Iyi sanslar.Teşekkür ederim. Inşallah ben de asarim. Özgüven kazanırim toplumsal alanda.
Tabi ki basarirsin.Psikologa gitmekle o adimi attin zaten.Soyle dusun o kadar insan basariyorsa ben neden basaramayayim?Bir eksigin yok.Kendine guven.Iyi sanslar.
Tek seferde sonuc alabilecegini zannetmiyorum zaten,zamanla olacak bir sey.Keske baska imkanin olsa ama bu da bir baslangictir.Bugün psikoloğa gittim.gorustuk. Ama malesef devamli randevulu olarak gorusemeyiz düzenimiz yok dedi. Tüh devlet böyle. Özel de masraflı oluyor. Daha önce gitmiştim. Sonuç da alamadım.
Tek seferde sonuc alabilecegini zannetmiyorum zaten,zamanla olacak bir sey.Keske baska imkanin olsa ama bu da bir baslangictir.
Bir is sahibi olana kadar bekle o zaman maddi imkanin olur ara ara git gene.Bu surede kendine iskence etme yeter.Akisina birak,cok fazla dusunme.
Psikolog ne dedi peki bir oneride bulundu mu?