- 30 Aralık 2013
- 213
- 69
- 73
Canımmmm özlemişim seninereden nereye dimi? Bi zamanlar beni tesellihayn şimdi başka biri ile olan nişan kararımızı yorumluyorsun, gerçekten tuhaf ya Hayat bi tiyatro oyunu gibi .. Valla biz bu 1 hafta içinde ufak bi tartışma yaşadık yanlış anladın falan diyip kıvırıp özür diledi, biraz erken başladık ama gerçekten kavga tartışma olmadan karşındaki insanın gerçek yüzünü huyunu suyunu görmüyorsun.
Bak önceki ilişkimde 7 ay tek bi kavga dahi etmemiştik, ilk anlaşmazlıkta yollarımızı ayırdık. Canım cicimde ehrkes iyi ama bide sinirlendiğinde nolur kimse bilemez yani.
Nisan değil de aile arasi bi soz daha mantikli olur. yaz sonu bi isteme yaparsiniz,ayni anda soz yuzukleriniz de takilir. Nisanin adi daha agir gibi geliyo. Sozluluk güzel ya ailelerin onay verdigi manitalik gibi 😂
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kimsenin yaptığı yanına kalmaz canım. Eğer sen doğru isen rabbim er yada geç hesabını muhakkak sorar. Benim ettiğim beddualar tek tek tuttuğunu gördüm, halada öyle. Hiç mutlu olamıyor.
Senin adına çok sevindim, hamilesinde sanırım allahım bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah kuzum.
Gercekten nerden nereye canimm yaa bu kadarcik zamanda insanin dertleri bu kadar zit sekilde degisebilir mi :) iste belki de insanin kismeti gozunun onunde olandir bilemiyoruz eski sevgilinle gecirdigin zaman deneyim gerekliymis simdi daha bilinclisin gordugum kadariyla yasadin ve bitti simdi gercekten mutlu ol insaallah kiymetini bilen biriyse kiymetini bil canimm :)
Selam Kızlar,
Daha önceki konularımda da takip eden arkadaşlarım biliyordur, 4 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Son zamanlarda aklıma hiç gelmiyor ..
2 Yıldır tanıdığım Polis bir genç var, önceleri aynı sitede oturuyorduk. Erkek arkadaşımın olmadığı dönemlerde 2 yıl boyunca bana karşı hep ilgisi devam etti.
Ayrıldığımı öğrenince tekrar yazmaya başladı falan bu sefer görüşmeye de başladık, ilk kez sinemaya gittik, yemeğe çıktık birlikte vakit geçirdik vs ..
Ve bu süre zarfında aslında ne kadar da tatlı iyi biri olduğunu gördüm. Hatta buluştuğumuz zamanlarda deli gibi heyecanlanıyorum da.
Sonunda ona şans vermem gerektiğini düşündüm ve 1 haftadır güzel giden bir ilişki yaşıyoruz.
Adeta el üstünde tutuyor desem yeridir. Geçenlerde şöyle birşey söyledi bana. Haziran'ın sonu gibi yüzük takalım dedi.Anneme söyledim bu durumu zaten o zamana kadar 3 aylık bir ilişkiniz olacak nişanlı olarak gezmeniz daha mantıklı falan dedi ..
Bu arada eski erkek arkadaşıma karşı hayal kırıklığından başka birşey hissetmediğimi anladım, bunu da belirtmek isterim :)
Sizce nişan olmalı mı yoksa sizde benim düşündüğüm gibi erken mi buldunuz?
İnşallah doğru karar neyse Allah o kararı verdirir :) ama uzun süreli ilişkilerde bile yanlış insan çıkabiliyor o yüzden kısa uzun ilişki yorumu yapamıyorum inş senin için doğru insandır :)
Nisan daha cok evlilik hazirligiyla geciyo,soz ise nisan hazirligiyla bence. Nisanin sorumlulugu daha fazla. Uzun süreli birlikteliklerde soz de nisan da farketmez zaten ama,siz daha cok yenisiniz direkt nisan bana biraz hizli geldi
Sağol canım benim. İnşallah bizim ilişkimizde sizin ki kadar şanslı olurda evliliğe kadar gider ..
Zaten bu tanıma olayının zamanla ilgisi yok. Kuzenim 8 yıl bi kızla çıkmıştı ve sorunsuz bi ilişkileri vardı, 8 yılın ardından evlendiler ve sadece 2 ay evli kaldıktan sonra boşandılar.
dilerim mutlu olursun canım, ben de aynı şeyi düşünüyorum belli olmuyor. tavsiyem şu onu her açıdan dene, mesela sana karşı tutumları nasıl, ailesini eleştirebiliyor mu senin kötü huylarını tolere edebiliyor mu. ben şunu bilir şunu söylerim bi adam bi kadını seviyosa herşeyine göğüs gerer, cadolozun önde gideni de olsa sevmekten vazgeçmez. ama yok sevmiyorsa ağzıyla kuş tutsa bahane bulur, beğenmez, burun kıvırır değiştirmeye çalışır.
Nisan değil de aile arasi bi soz daha mantikli olur. yaz sonu bi isteme yaparsiniz,ayni anda soz yuzukleriniz de takilir. Nisanin adi daha agir gibi geliyo. Sozluluk güzel ya ailelerin onay verdigi manitalik gibi 😂
yok o acele ediyor zaten..
Deki:
''Böyle düşünmen güzel ama
Bir haftalıkken bunları konuşmak erken.
Zaman ne gösterirse ''de..
Dolduruşuna gelme..
Hızlı başlayıp çabuk bitmesin..
Selam Kızlar,
Daha önceki konularımda da takip eden arkadaşlarım biliyordur, 4 ay önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Son zamanlarda aklıma hiç gelmiyor ..
2 Yıldır tanıdığım Polis bir genç var, önceleri aynı sitede oturuyorduk. Erkek arkadaşımın olmadığı dönemlerde 2 yıl boyunca bana karşı hep ilgisi devam etti.
Ayrıldığımı öğrenince tekrar yazmaya başladı falan bu sefer görüşmeye de başladık, ilk kez sinemaya gittik, yemeğe çıktık birlikte vakit geçirdik vs ..
Ve bu süre zarfında aslında ne kadar da tatlı iyi biri olduğunu gördüm. Hatta buluştuğumuz zamanlarda deli gibi heyecanlanıyorum da.
Sonunda ona şans vermem gerektiğini düşündüm ve 1 haftadır güzel giden bir ilişki yaşıyoruz.
Adeta el üstünde tutuyor desem yeridir. Geçenlerde şöyle birşey söyledi bana. Haziran'ın sonu gibi yüzük takalım dedi.Anneme söyledim bu durumu zaten o zamana kadar 3 aylık bir ilişkiniz olacak nişanlı olarak gezmeniz daha mantıklı falan dedi ..
Bu arada eski erkek arkadaşıma karşı hayal kırıklığından başka birşey hissetmediğimi anladım, bunu da belirtmek isterim :)
Sizce nişan olmalı mı yoksa sizde benim düşündüğüm gibi erken mi buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?