- 26 Nisan 2017
- 177
- 79
- 25
- Konu Sahibi mylifemorr
Aynı jenerasyondan sayılırız. Ben de 18 yaşındayım :) ve senin yerinde olsaydım. Hiç düşünmeden ona mesaj atardım. Üniversitede kimler çıkacak demişler. Ama aklın ne olursa olsun o yarım kalan Ali de kalacak çünkü insan beyni bir şeyleri tamamlamaya endekslenmiştir. Ve yarım kalan duyguları tamamlamak ister. Bence mesaj atmalısın.
Bu arada çok sanslisin bu duygularının kıymetini bil. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek. Ben bugüne kadar bu kadar uzun kimseyi düşünmedim. Hoslanmadım. Takıntı olabilir. Ya da başka bir şey bilmiyorum.
Ama şunu da hesaba katmak gerekir. Karsi taraf seni reddetse bile bu duyguların şansını ve kıymetini bilmiş olarak hatırlayacaksın kendini.
Bu arada çok sanslisin bu duygularının kıymetini bil. Bu yaşlar bir daha gelmeyecek. Ben bugüne kadar bu kadar uzun kimseyi düşünmedim. Hoslanmadım. Takıntı olabilir. Ya da başka bir şey bilmiyorum.
Ama şunu da hesaba katmak gerekir. Karsi taraf seni reddetse bile bu duyguların şansını ve kıymetini bilmiş olarak hatırlayacaksın kendini.