- 30 Ocak 2013
- 29.331
- 43.872
- 798
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
ilk defa duydum hayrlı olsun denildiğini.herkese merhaba uzun zamandır takip ettiğim bir site henüz yazmak nasip oldu.aklımı son zamanlarda karıştıran bir takım olaylar oldu sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.erkek kardeşim yakın bir tarihte evlenicek.gelinimizi uzun süreden beri tanırım arkadaşım olarak gördüm hep benden ufak olmasına rağmen hep anlaştığım biridir kardeşimden ayırt etmedim hiç.son zamanlarda son 1 yıldır bir alıngan tarafı tuttu sanırım.mesela düğün solanu tutuldu neden aramadım diye bozulmuş ben salonun tutulduğunu annemden öğrendim annemden öğrendim diyede alınmadım gücenmedim aramakta aklıma gelmedi açıkcası.gelinimizin annesi de neden hayırlı olsun diye aramadın dedi bende dış kapıın dış mandalı değilimki arayım dedim benimde kardeşim sonuçta aramak aklıma gelmedi dedim(düğün salonu tutulduğunda hayurlı olsun denilir mi gerçekten fikrim yok)bundan önceki olayda nişanın olduğu akşam yakın bir arkadaşım telden vidyo çekmişti vidyonun sonunda erkek kardeşimde bir bayan sohbet ederken görüntüsü çıkmış bunu bana imalı bir şekilde söyledi sanki arkadaşım bilerek çekmiş gibi ben öyle kalakaldım açıkcası ne diceğimide bilemedim.annemle normal konuştuğum bir günde niye sen gelinimizi hiç aramıyorsun dedi anne dedim ben önceden nasılsam şimdi de aynıyım niye arayaımki dedim istiyorsa dedim kendi arar bunların haricinde sürekli akrabalarımı eliştirmeye başlaması hiç bir yere birşeyler alırken çağırmaması ki ben zaten çağırsa gitmem karışmayı sevmem ama hep çağırmayıp hem tel etmemi beklemesi erkek kardeşimin nerdeyse beni 1 yıldır aramaması evime gelmemesi hep kafamda sorular oluştu.kendimi yada ailemi övmek için yazmıyorum ama gerçekten biz bir şeye karışmayan ne denerse onu yapan kırmamaya çalışan biri olmamıza rağmen kardeşimi ve kendisini bizden soyutladı.he bir araya geldiğmizde herşey mükemmel bu arada bir şey yok yani.ben sizce bu saaaten sonra nasıl hareket etmeliyim çok mu abartıyorum?