Filmleri aratmayan bir kavga ve sonrası oluşan yıllardır bitmeyen boşluk hissi

Yarısına kadar okuyabildim.Buradan çıkaracağın ders; (kaba tabirle) laf taşımamaktır.Kim kimin hakkında konuşuyor ilgilenme.O çocuktan da hayır gelmemiş zaten.O yüzden üniversite tercihlerine odaklanman en iyisi.

Amaan içinde kalacağına git konuş yada ne bileyim bişey yap. ne kaybedersin zaten sonra üniversite farklı ortam filan istemezsen onu görmiceksin bile. olursa denemiş olursun mutlu olursun belki ama olmazsa da kafan rahat olur önüne bakabilirsin artık. Yarım kalan şeyler insanı bağlıyor sürekli, bi işi yarım bırakmamak lazım.

O zaman ozur dilerim konu sahibi.. Konunuzu sabote etmek istemem.. Konu hakkindaki düşüncem tamamen bosluktan eskilere taktiginiz yönünde.. Allah hayirli kapilar acsin universiteye gidince, is bulunca dusunceleriniz cok degisecek..

Amaan içinde kalacağına git konuş yada ne bileyim bişey yap. ne kaybedersin zaten sonra üniversite farklı ortam filan istemezsen onu görmiceksin bile. olursa denemiş olursun mutlu olursun belki ama olmazsa da kafan rahat olur önüne bakabilirsin artık. Yarım kalan şeyler insanı bağlıyor sürekli, bi işi yarım bırakmamak lazım.
Teşekkürler yorumun için yapıp yapmamakta o kadar kararsızım ki anlatamam.

O zaman ozur dilerim konu sahibi.. Konunuzu sabote etmek istemem.. Konu hakkindaki düşüncem tamamen bosluktan eskilere taktiginiz yönünde.. Allah hayirli kapilar acsin universiteye gidince, is bulunca dusunceleriniz cok degisecek..[/QUİ
Dün aynı konuyu okudum.. sanırım 2 üyeligin var ve 2.üyelik yasak... birinden birini seç yönetime bildir istersen...
Sanirim dün ki konudan bahsediyorsunuz kızlar hayır o konuyu ben açmadım kesinlikle yakın bir arkadasim dün açmıştı bana yardımcı olmak adına.Kendi hesabımdan yazmak istemiyordum kararsizdim bir baktım hesap açıp benim hayatımı kendi olayiymis gibi anlatmis bende sonra seni ilgilendiren ne var dedim ve cok sinirlendiğimden konuyu sildirdim. Zaten yönetim de silindigi için hesabınida iptal etmiş bir süreliğine dayanamayıp bugün ben yazdım .Tamamen benden bağımsız olan bir şeydi açılması.

Konu silmek yasak o yüzden konu geri geldi dün ve okudum.. Durum buysa Mune Mune ye yaz istersen.. Yada @munecigim bakarmısın ?

Inanmadim çünkü ayni konusma diline sahip olamazsiniz.. Ayni olaylari ayni sıralamayla ayni kelimelerle anlatamazsiniz.. Yani 2 farkli kisi yapamaz ama 1 kisi 2 kere yapabilir

Inanmadim çünkü ayni konusma diline sahip olamazsiniz.. Ayni olaylari ayni sıralamayla ayni kelimelerle anlatamazsiniz.. Yani 2 farkli kisi yapamaz ama 1 kisi 2 kere yapabilir
Şu an asalak arkadaş yüzünden bu duruma düştüğüme asıl.ben inanamiyorum

Şundan dolayı da olabilir zaten biz yıllardır arkadaşız doğal olarak birbirimizden etkilenmiş olabiliriz bu normal ama şunu kabul etmeliyim ki ondan kopya çekmedim değil olaya giriş kısmında vs :KK70: hey Allahım ya şu halime inanamıyorum.

Üniversitede ne Aliler olacak bir bilsen. Ali olmazsa Ahmet de var o da olumlu. Hatta üniversitenin kalitesi arttıkça o Aliler oluyor Berkecan falan. Bence sınav stresi yüzünden boşluktasın, zamanla unutur yeni limanlara yelken açarsın:eğlence:

canım sen bu cocuga söyleyemessen bir 5 yıl faha düsünürsün ona mesaj cek görecegini emin oldugun biryerden hatta delam diye gir.

içinde kalmasını istemiyoru yaptıgıms acma biliyorum zamanında seni cok sevdim de.
pişman oldum ama iş işten gecti de

hayat kısa o senin içini kıprastıran ask bidaha zor bulunur.
seni takmassa yada olumsuz davranırsa ne ala kafan rahat eder artık degmez dersin

aklıma 5 . sınıfta hoslandıgım covçcuj geldi bende birine laf yetistirmiştim bana hersey bitti diye bagırmıstı bende ne vardıda bitti demiştim sonradan zaten bisey olmadı:halay:

Bence konuş.

Filmlerdeki gibi güzel ve cool bir yöntemle konuşma yap. Olacağı varsa olur, yoksa da kafan rahat etmiş olur.

Filmlik bi olay göremedim ben bi de sayısalcı filansındır umarım bu nası cümle kurmaktır. Şehir değiştirince mutlaka geçer

X