Nikah sizce nikahta hangisi olur?

Canım, elbette beyaz olanı tercih et. Gelinlik gibi temiz ve işin rast gitsin. Nikah törenlerinde zaten beyaz tercih edilir, gelinliği sonradan giyeceğin için. Gönül isterdiki gelinliğinin içinde nikah kıyılsın. Benim düğün salonda olmuştu. Sen beyazı giy, çokkk beğendim. Kırmızı güzel ama nikah için hiiiç uygun değil. Mutluluklar diliyorum, ömrün boyunca da devam etsin.

Son düzenleme:

teşekkür ederm canm inşAllah bir ömür mutlu oluruz.. beyazı çok beğendim fakat vücut hatlarını belli etmese bide kırmızı-bordo takıntım var çok şirin buldum elbiseyi çok kararsızımm

merhaba canim beyaz biraz üstüne oturan biseye benziyor pekte seninle alakasi olmayabilir
bazi elbiseler dar düser böyle, bordosunun sekli güzel ama rengi nikaha pek uymaz gibi :26:

ikiside değil canım. ama illa birini tercih edersen beyaz derim. ama anladığım kadarıyla tesettürlüsün ve baş örtünü kesinlikle siyah seçmemelisin fotoğraftaki gibi.arkadaşlara katılıyorum, evlilik beyazı saflığı temsil eder. bence nikahta beyaz ve üstünde daha yumuşak renk geçişleri olan bir elbise tercih etmelisin, beyazlı siyahlı ya da bordo yerine. mesela beyaz-pudra, beyaz-açık yeşil kombineleri gibi. mutluluklar dilerim.

İkisi arasinda tercih yapacak olursan eğer beyaz derim
Diğerinin modeli pek hoşuma gitmedi
Ama eğer çok zayif değilsen beyazda hoş olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…