• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.796
1.445
63
Selam kızlar,
bebeğim var uykusu pek yok 2 saat uyusa şükür diyip o uuuyunca hemen uyumaya çalışıyoruz. Uyku nedeniyle cinsel hayat hayli az.
Ben izindeyim eşim çalışıyor. Tek buyutuyoruz. Destekçimiz yok çok yoruluyorum. Bebeğim sürekli kusuyor gözümü ayıramıyorum.

Bu zamana kadar hiç internet geçmişine bakmak gelmedi aklıma. Kaldı ki banyomuz yatak odasında. Ucumuz de yatak odasında yatıyoruz izleme fırsatı zaten olamıyor.

Bebek sabah yatağa çok kustu her şeyi yıkamak zorunda kaldım. Koltuklu bir oda var çocukla orda ben yattım eşim salonda yattı.

Şimdi usulca banyoya gittiğini gördüm aklıma geldi kalktım arama geçmişine baktım yasaklı site girişi görünüyor.

Kafam durdu tutumum ne olmalı?
Aslına bakarsanız herkes için ihtiyaç ama ben çok yorulduğum için aklıma bile gelmiyor emziriyorum hemde zaten hormonlarım karışık daha doğumsan sonra toplayamadım.

bekarken izlediğini biliyordum bu arada ama senelerdir evliyiz hiç yakalamadım denk gelmedim.

Herkes mi böyle onu anlamaya çalışıyorum o yüzden sizden destek almak istedim.

Büyük bir tepki verip önünü kesmeli miyim yoksa görmezden mi gelinmeli

kızlar çok teşekkür ederim konuyu biraz erken açmıştım kimse görmedi, görene kadar kendim hallettim.Hevri bir insanım diye sormak istemiştim ama vakit geçince gerek kalmadı sağ olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back