Amaç babaya ödetmek değil oğlunun gerçek yüzünü gösterip oğluna ödetmek zaten gözünü seveyim az çalıştır saksıyı kızöyle yapacagım tesekkur ederim fikrin icin ama pek yararlı olacagını sanmıyorum babasının borcları var. Adam bana yazdı bende konustum ama evli oldugunu sonradan ogrendim bu da onu ogrenince sinirlendi. Aynı vardiyadaydık o adamla vardiya değiştir dedi onu halledemedik olmuyormus sonra işten çık sözlesmeli girdik zaten falan baya sinirliydi bende istifa ettim. Keşke yapmasaydım diyorum ama iş işten geçti o da pişman oldu sonradan..
Çok güzel bir
ilişkimizi siz değil biz biliyoruz. Size göre kötü olabilir saygı duyarım ama hakaret etmenizi gerektirmiyor bu durum fikir almak için yazdım dalga geçin diye değil.Ha tek sorun borç yani?
60 bine ikinize telefon aldığınıza göre 30 bin sadece sizin üstünüze kalmış olmuyor mu? Bir bardak soğuk su için, başka bir iş bulun ve borcu ödeyin. Bir daha da kimse için borç yapmayın.hakaret edeceginize fikir verseniz keşke
DİPNOT. çocuk iyi dğeil psikolojik olarak onu biliyorum zaten son 6 ayda değişti kardesinin olumune sebep olduktan sonra bende biraz alttan alıyordum onu kavgalarımızda
Hakaret nerede alıntıladığınız mesajlarda? Çarpıtmayın.ilişkimizi siz değil biz biliyoruz. Size göre kötü olabilir saygı duyarım ama hakaret etmenizi gerektirmiyor bu durum fikir almak için yazdım dalga geçin diye değil.
ilişkimizi siz değil biz biliyoruz. Size göre kötü olabilir saygı duyarım ama hakaret etmenizi gerektirmiyor bu durum fikir almak için yazdım dalga geçin diye değil.
fikir almak için paylastım bizim iliskimiz sizi alakadar etmez siz degil biz yasıyoruz embesillerMakyaj malzemem de yok ki kocam parçalasın da aşka geleyim havada uçuşsun feromonlar
Hakaret nerede alıntıladığınız mesajlarda? Çarpıtmay genel söyledim herkes dalga konusu etmis
cok komikmis
Sonra o neanderthal herifler sizi öldürünce biz ağlıyoruz arkanızdan. Yaşamayin bunları öğk bunlar.fikir almak için paylastım bizim iliskimiz sizi alakadar etmez siz degil biz yasıyoruz embesiller
of bi sg yaSonra o neanderthal herifler sizi öldürünce biz ağlıyoruz arkanızdan. Yaşamayin bunları öğk bunlar.
fikir almak için paylastım bizim iliskimiz sizi alakadar etmez siz degil biz yasıyoruz embesiller
Asil sen hakaretler savuruyorsun borcun üstüne bir de dava ye de aklın başına o zaman gelir belki.fikir almak için paylastım bizim iliskimiz sizi alakadar etmez siz degil biz yasıyoruz embesiller
trafik kazası yapıyorlar kardesi ölüyor arabasyı o kullanıyor bu yuzden kendını suclu hissediyordu psikolojisi bozuldu.Kardeşinin ölümüne mi sebep olmuş anlamadım orasını?
Zorunlu bu kadar agresif değildi ama Bedevi gibi sonradan siniri bozulduysa bilemiyorum.Katibin Ruhu ne diyorsun?
Zorunlu bu kadar agresif değildi ama Bedevi gibi sonradan siniri bozulduysa bilemiyorum.
olur belki dudişime iyi gelir hiç derdim yok gbi bide dolgu yaptırdım of
Vay arkadaş iyi denebilecek çift maaşla mevcut ekonomi sayesinde G6 masajı için 40 kere düşünüyoz, millet iki gün önce girdiği işe güvenip ayfon alıyor, şu kadar rahat olsam başım bile ağrımaz.Tipkisinin aynisi degil mi ya
Vay arkadaş iyi denebilecek çift maaşla mevcut ekonomi sayesinde G6 masajı için 40 kere düşünüyoz, millet iki gün önce girdiği işe güvenip ayfon alıyor, şu kadar rahat olsam başım bile ağrımaz.
Değil ama Allah akıl fikir versin diyelim.Zorunlunun mesajlasmalarini hatirliyor musun? Burada nasil bu kadar sakinsin diye soruyorduk. Ozune donmus olabilir :) Ay ins.odur ya cok amin.