- 30 Kasım 2023
- 374
- 22
- Konu Sahibi snowflowers
Merhaba ben 26 yaşındayım iki yıllık evliyim eşim küçükken annesi ve babası ayrılmış babası başka biriyle evlenmiş. şimdi biz de evlendikten sonra üst katta ben alt katta kayınvalidem oturuyoruz ben paylaşmayı seven kötü düşünceleri olmayan biriyim benim yeni başladığım dil kursum vardı ve bunu da denk gelmediği için kimseye söyleme ihtiyacı duymadım sonuçta eşim biliyor. kursta her gün biri pasta börek vs yapıyor ben de bir gün yaptım hatta iki tane yaptım birini evde yeriz dedim birini de kursa götürürüm hatta birine evde süt bitmişti kremasını yarın yaparım dedim sonra sabah oldu kayınvalidem le kursta karşılaştık o da el sanatları için geliyor beni görünce sen ne yapıyorsun falan dedi bende kursa başladım dedim gelirken de konuşarak geldik iki tane pasta yaptım dedim sonra eve geldik benimle aynı yaşta olan görümcem ima eder gibi pastanda çok güzel olmuş dedi ne oldu neden böyle dedin dedim insan bize de verir koktu sonuçta dedi bende hangi gün ne yaptım vermedim dedim tartıştık kursa gittiğini neden söylemedin tarzında birşey söyledi bende napicaksin falan dedim böyle tartıştık sonra ben evime geldim şimdi de eşim işte sen beş dakika da olsa babam için çok diyir sizce ne yapmalıyım çok saçma bir konu farkındayım ama bilemiyorum ne yapacağımı