- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
Napalim madalya mi takalim? Adam acik acik seni kandirmis sen hala onu savunuyorsun. Aferin devam et.O zamanlar aramız çok iyidi bi sorun yokken söyledi bi kerede çok pismanim dedim o da dedi ki ben seni bozmadım dedi sen anlayamazsin ama dedi ben 27 yaşındayım ve biliyorum bazı seyleri dedi hani iyiken de kötüyken de hep aynısını soyledi
Çok çok haklısınız ama yeni sevgilim dindar biri ve daha önce kimse ile birlikte olmamış biri dindar derken yine de modern biri ben ona anlatamam ama ben bunun hata olduğunu şimdi anlıyorum o zamanlar sevdim yaptım gibi düşünürken şimdi ölüyorum evet doğru sevdim yaptım ama pismanimsevişmek sevdiğinle sevişmek hata değil. eğer bundan utanıyorsan hata olduğunu düşünüyorsan o zaman suçlusun işte.
baştan aşağı kendinize olan saygınızı yerle bir etmişsiniz.
şimdi de sevdiğiniz biriyle seviştiğiniz için yeni sevgilinize hesap vermekten korkuyorsunuz.
size tavsiyem az kendinize güvenin, ne yaptığınızı bilin ve sizi siz olduğunuz için seven açık fikirli, oldun bir insan evladıyla ilişki yaşayın.
yoksa ömrünüzce iğrenç muamele göreceksiniz başkaları tarafından hor görüleceksiniz.
çıkın bu cahillikten, terkedin bu cahilliği.
Bunun kanadım bakire değilim, kanamadım bakireyimle alakası yok. Sen biriyle seks yaptıysan bu ister oral ister anal ister vajinal olsun (artık açıkça yazıyorum kusura bakma) bakire değilsin. Kendinizi kandırma olayından ve bekareti sadece bir zar mantığına bağlamaktan vazgeçin. Senden ister kan gelsin ister gelmesin bakire değilsin ve pişman olacağınızı düşüneceğiniz hiçbir işi yapmayın. Yapıyorsanız da "İstedim ve yaptım" demeyi bilin. "Ühühü pişmanım"cılardan ziyade "Yaptım oldu o an istedim, zevk de aldım seviyorum sevgilimi pişman değilim" diyen insan bana kat kat daha samimi geliyor. Sevdiğin insanla seks yapman gayet normal, cinsel isteğinin olmadığı birisinin arkadaşından farkı yok. Yaptığınızın arkasında durun yeter.
Şu bakirelik olayının kadına yüklenmesi de yanlış. Karşıdaki adam bakire değil ki zaten. Biz de bakire erkek isteyelim. Bizim de hakkımız değil mi? Kadına bu zulüm niye? Zaten erkekler sevişmeyi yine bir kadınla yapıyor. O kadınlar ikinci el kadınlar mı? Ben seks işcisine bile saygı duyuyorum. İnsanlık tarihinin en eski mesleği seks işciliği. Ama bu tür insanlara saygı duyamıyorum. Kendine saygısı yok bu insanların.
Canım benim el ele gelmek kötü birşey değil öncelikle keşke daha önce bir insanla el ele gelseydinde böyle saçma sapan bir hata yapmasaydın. Gönülsüz olarak nasıl oluyor o da bir muamma zaten. Adam sana zorla yaptırdıysa adı başka birşey oluyor zaten.Ben zaten böyle bi insan değildim daha önce elele bile gelmedim kimse ile ama o beni hep bu konuya sevk etti evleneceği z falan ve ben hiçbir zaman yemin ediyorum ki gönüllü değildim
Burada konu açacağına, bi kadın doğumcuya girip kızlık muayenesi yaptırırsan direk sonucu öğrenirsin. Kızmısın yoksa değilmisin.Merhaba ben yeni üyeyim çok büyük bi sıkıntım var öncelikle benim bi nişanlım vardı onla az bişey birlikte olduk ilk başta Afedersiniz ama sadece bi defa içeri doğru yavaşçasoktu ve kan geldi az bişey girmişti çok az kan geldi ama ben ona çok kızdım neden yaptın neler neler dedim o kanı görmedi ve ben bu sefer ya bakire değilim sanarsa diye korktum ve sonra bende ona kendimi kanıtlamak istedim tekrar denedik iki defa baya sert bi şekilde içeri girmeye çalıştı ama ben kendi mi çok kastım ve baya kan geldi o da dedi ki tam olarak girmedim sen kendini kastigin için kan gekdi dedi yoksa bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım şimdi yeni bir sevgilim var ve kıskanç biri ona bunu asla diyemem eski nişanlım bana tekrar kan gelir çünkü tam girmedim dedi sen kastigin için zorlama ile zedelenme oldu dedi sizce ben tekrar vi iliskide kan gelmesi olabilir mi çoğu yerde okuyorum uzun süre iliskiye girmeyen kadınlarda kizlik eski haline döner tekrar birleşme olmaz ama uzun aradan sonra girilen ilişkilerde kan gelebilir yazıo sizce doğru mu çünkü bunu yazan bir doktor ve diyo ki sadece bi defa kan gelmez kendinizi kasar ve sıkarsaniz kan alışana kadar gelir bencede öyle kendimi avutmak değil ama ben sadece bi kez yaptım ve Allah biliyo ki çok pismanim ona güvendim ama o beni bıraktı kizlik zari tam bi ilişki olmadan tamamen yırtılmaz diyolar tan yirtildigi zaman kanama başka bi sefer olmaz diyolar sizce
Sen onun söyledigine inanip kendini avutmak istiyor olabilirsin. Bir kac leke gelmesi senin bozuldugun anlamina gelir ya sen onun dedigine ne bakiyorsun bir doktora gidip kontrol ol.Kendimi hergün öldürmek istiyrum psikolojim bozuldu ama bir erkek olmadı diyorsa olmamıştır bana açıkladı o zman nisanliyken sen dedi zorladigin için dedi oldu ben dedi daha önce bi kaç kişiyle oldum tam birleşme olmadi sen kendini kastigin için kanama oldu dedi
Çok çok haklısınız ama yeni sevgilim dindar biri ve daha önce kimse ile birlikte olmamış biri dindar derken yine de modern biri ben ona anlatamam ama ben bunun hata olduğunu şimdi anlıyorum o zamanlar sevdim yaptım gibi düşünürken şimdi ölüyorum evet doğru sevdim yaptım ama pismanim
Dalga mi geçiyorsun :S doktora git diyorlar anlamiyormusunKeşke bir şansım olsa ve geriye gidebilsem asla onu tanimazdim asla ama suan asıl soru ben ortalama 2 yıl sonra evlenicem sevgilim askere falan gidicek o zaman o doktorun dediği gibi tekrar az da olsa kanama olur mu
keşke o anın resimini çekip payalaşydın daha iyi yorumlardıkYa biliyorum neden bu kdar sert oluyosun uz ki hata yaptım ve pismanim gerçekten nasıl düştüm bu hataya bilmiyorum ama suan korkuyorum
Keşke bir şansım olsa ve geriye gidebilsem asla onu tanimazdim asla ama suan asıl soru ben ortalama 2 yıl sonra evlenicem sevgilim askere falan gidicek o zaman o doktorun dediği gibi tekrar az da olsa kanama olur mu
Oluuuur oluuuurrr sen hiiç merak etme olmadı salça sürersin tövbeeee!!!!!Keşke bir şansım olsa ve geriye gidebilsem asla onu tanimazdim asla ama suan asıl soru ben ortalama 2 yıl sonra evlenicem sevgilim askere falan gidicek o zaman o doktorun dediği gibi tekrar az da olsa kanama olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?