• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım

O zamanlar aramız çok iyidi bi sorun yokken söyledi bi kerede çok pismanim dedim o da dedi ki ben seni bozmadım dedi sen anlayamazsin ama dedi ben 27 yaşındayım ve biliyorum bazı seyleri dedi hani iyiken de kötüyken de hep aynısını soyledi
Napalim madalya mi takalim? Adam acik acik seni kandirmis sen hala onu savunuyorsun. Aferin devam et.

Hepiniz haklısınız ama o benden ayrılmak istemezkende böyleydi hatta kavga ederdik yalvarirdi bana o zaman da bunu söylerdi sen de tam olarak bi bozulma yok diye olsa ben anlardim falan

sevişmek sevdiğinle sevişmek hata değil. eğer bundan utanıyorsan hata olduğunu düşünüyorsan o zaman suçlusun işte.
baştan aşağı kendinize olan saygınızı yerle bir etmişsiniz.
şimdi de sevdiğiniz biriyle seviştiğiniz için yeni sevgilinize hesap vermekten korkuyorsunuz.
size tavsiyem az kendinize güvenin, ne yaptığınızı bilin ve sizi siz olduğunuz için seven açık fikirli, oldun bir insan evladıyla ilişki yaşayın.
yoksa ömrünüzce iğrenç muamele göreceksiniz başkaları tarafından hor görüleceksiniz.
çıkın bu cahillikten, terkedin bu cahilliği.

sevişmek sevdiğinle sevişmek hata değil. eğer bundan utanıyorsan hata olduğunu düşünüyorsan o zaman suçlusun işte.
baştan aşağı kendinize olan saygınızı yerle bir etmişsiniz.
şimdi de sevdiğiniz biriyle seviştiğiniz için yeni sevgilinize hesap vermekten korkuyorsunuz.
size tavsiyem az kendinize güvenin, ne yaptığınızı bilin ve sizi siz olduğunuz için seven açık fikirli, oldun bir insan evladıyla ilişki yaşayın.
yoksa ömrünüzce iğrenç muamele göreceksiniz başkaları tarafından hor görüleceksiniz.
çıkın bu cahillikten, terkedin bu cahilliği.
Çok çok haklısınız ama yeni sevgilim dindar biri ve daha önce kimse ile birlikte olmamış biri dindar derken yine de modern biri ben ona anlatamam ama ben bunun hata olduğunu şimdi anlıyorum o zamanlar sevdim yaptım gibi düşünürken şimdi ölüyorum evet doğru sevdim yaptım ama pismanim

Bunun kanadım bakire değilim, kanamadım bakireyimle alakası yok. Sen biriyle seks yaptıysan bu ister oral ister anal ister vajinal olsun (artık açıkça yazıyorum kusura bakma) bakire değilsin. Kendinizi kandırma olayından ve bekareti sadece bir zar mantığına bağlamaktan vazgeçin. Senden ister kan gelsin ister gelmesin bakire değilsin ve pişman olacağınızı düşüneceğiniz hiçbir işi yapmayın. Yapıyorsanız da "İstedim ve yaptım" demeyi bilin. "Ühühü pişmanım"cılardan ziyade "Yaptım oldu o an istedim, zevk de aldım seviyorum sevgilimi pişman değilim" diyen insan bana kat kat daha samimi geliyor. Sevdiğin insanla seks yapman gayet normal, cinsel isteğinin olmadığı birisinin arkadaşından farkı yok. Yaptığınızın arkasında durun yeter.

Şu bakirelik olayının kadına yüklenmesi de yanlış. Karşıdaki adam bakire değil ki zaten. Biz de bakire erkek isteyelim. Bizim de hakkımız değil mi? Kadına bu zulüm niye? Zaten erkekler sevişmeyi yine bir kadınla yapıyor. O kadınlar ikinci el kadınlar mı? Ben seks işcisine bile saygı duyuyorum. İnsanlık tarihinin en eski mesleği seks işciliği. Ama bu tür insanlara saygı duyamıyorum. Kendine saygısı yok bu insanların.

Şu bakirelik olayının kadına yüklenmesi de yanlış. Karşıdaki adam bakire değil ki zaten. Biz de bakire erkek isteyelim. Bizim de hakkımız değil mi? Kadına bu zulüm niye? Zaten erkekler sevişmeyi yine bir kadınla yapıyor. O kadınlar ikinci el kadınlar mı? Ben seks işcisine bile saygı duyuyorum. İnsanlık tarihinin en eski mesleği seks işciliği. Ama bu tür insanlara saygı duyamıyorum. Kendine saygısı yok bu insanların.

Tabii ki. Yani ben mesela daha önce hiç cinsel ilişkisi olmamış bir erkeğin ya da kadının kendisi gibi tecrübesiz bir partner istemesine saygı duyarım. Ama kendini sadece bir zara indirgeyerek "Çok pişmanım kendimi öldürmek istiyorum" seviyesine gelen bir kadına saygı duyamıyorum, duymak istiyorum duyamıyorum. Altı üstü nişanlınla sevişmişsin ne yaptın adam mı öldürdün? Sonra da evlenince saygı sevgi bekliyorlar. Ben ne diyeyim?

Ben zaten böyle bi insan değildim daha önce elele bile gelmedim kimse ile ama o beni hep bu konuya sevk etti evleneceği z falan ve ben hiçbir zaman yemin ediyorum ki gönüllü değildim
Canım benim el ele gelmek kötü birşey değil öncelikle keşke daha önce bir insanla el ele gelseydinde böyle saçma sapan bir hata yapmasaydın. Gönülsüz olarak nasıl oluyor o da bir muamma zaten. Adam sana zorla yaptırdıysa adı başka birşey oluyor zaten.
O zaman her evleneceğiz diyene kanmamak gerekiyormuş.
Garantisi yok böyle işlerin!!

Merhaba ben yeni üyeyim çok büyük bi sıkıntım var öncelikle benim bi nişanlım vardı onla az bişey birlikte olduk ilk başta Afedersiniz ama sadece bi defa içeri doğru yavaşçasoktu ve kan geldi az bişey girmişti çok az kan geldi ama ben ona çok kızdım neden yaptın neler neler dedim o kanı görmedi ve ben bu sefer ya bakire değilim sanarsa diye korktum ve sonra bende ona kendimi kanıtlamak istedim tekrar denedik iki defa baya sert bi şekilde içeri girmeye çalıştı ama ben kendi mi çok kastım ve baya kan geldi o da dedi ki tam olarak girmedim sen kendini kastigin için kan gekdi dedi yoksa bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım şimdi yeni bir sevgilim var ve kıskanç biri ona bunu asla diyemem eski nişanlım bana tekrar kan gelir çünkü tam girmedim dedi sen kastigin için zorlama ile zedelenme oldu dedi sizce ben tekrar vi iliskide kan gelmesi olabilir mi çoğu yerde okuyorum uzun süre iliskiye girmeyen kadınlarda kizlik eski haline döner tekrar birleşme olmaz ama uzun aradan sonra girilen ilişkilerde kan gelebilir yazıo sizce doğru mu çünkü bunu yazan bir doktor ve diyo ki sadece bi defa kan gelmez kendinizi kasar ve sıkarsaniz kan alışana kadar gelir bencede öyle kendimi avutmak değil ama ben sadece bi kez yaptım ve Allah biliyo ki çok pismanim ona güvendim ama o beni bıraktı kizlik zari tam bi ilişki olmadan tamamen yırtılmaz diyolar tan yirtildigi zaman kanama başka bi sefer olmaz diyolar sizce
Burada konu açacağına, bi kadın doğumcuya girip kızlık muayenesi yaptırırsan direk sonucu öğrenirsin. Kızmısın yoksa değilmisin.
Bize de sonucunu yazmayı unutma.

Kendimi hergün öldürmek istiyrum psikolojim bozuldu ama bir erkek olmadı diyorsa olmamıştır bana açıkladı o zman nisanliyken sen dedi zorladigin için dedi oldu ben dedi daha önce bi kaç kişiyle oldum tam birleşme olmadi sen kendini kastigin için kanama oldu dedi
Sen onun söyledigine inanip kendini avutmak istiyor olabilirsin. Bir kac leke gelmesi senin bozuldugun anlamina gelir ya sen onun dedigine ne bakiyorsun bir doktora gidip kontrol ol.

Çok çok haklısınız ama yeni sevgilim dindar biri ve daha önce kimse ile birlikte olmamış biri dindar derken yine de modern biri ben ona anlatamam ama ben bunun hata olduğunu şimdi anlıyorum o zamanlar sevdim yaptım gibi düşünürken şimdi ölüyorum evet doğru sevdim yaptım ama pismanim

O zaman kendi denginde biriyle beraber olacaksın? Öyle insanlarla beraber olmayacaksın?
Bu adam seni sen olduğun için değil kızlık zarın için seviyor?
Senin bu adamla ne işin var? Sana bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
Ben evlenirken eşim bana bir kere bile sen biriyle beraber oldun mu, bakire misin diye asla sormadı asla.
Hala da sormaz.
Bu erkek değil mi? Bunun gururu onuru yok mu? Namusu yok mu bu adamın?
Var tabi. Ama bunları aradığı yer bacak arası olmadı. Ben de bacak arasında arayan bir erkekle asla olmadım zaten.
Aşık olmak, evmek demek arabesk olmak değil.
Sana uymuyorsa, hayat tarzına uymuyorsa sallayacaksın adamı.
Nerde sorunlu size ait olmayan adam var onlar çekici geliyor size.
Terk edeceksin o elemanı o zaman. Bu adamlar kabul etse bile her kavgada yüze vurur.
Sen bilirsin.

Keşke bir şansım olsa ve geriye gidebilsem asla onu tanimazdim asla ama suan asıl soru ben ortalama 2 yıl sonra evlenicem sevgilim askere falan gidicek o zaman o doktorun dediği gibi tekrar az da olsa kanama olur mu

Keşke bir şansım olsa ve geriye gidebilsem asla onu tanimazdim asla ama suan asıl soru ben ortalama 2 yıl sonra evlenicem sevgilim askere falan gidicek o zaman o doktorun dediği gibi tekrar az da olsa kanama olur mu
Dalga mi geçiyorsun :S doktora git diyorlar anlamiyormusun

Kanamazsan ne yapacaksın garantisi mi var? Kızlık zarı dikiminin bile garantisi yok. Hadi onu geçtim kimseyle sevişmediği halde sırf esnek zarı olduğu için öldürülen kadınlar oldu bu ülkede ya hep sizin kafanızdaki insanlar yüzünden. Hiç utanmıyor musunuz ben cidden çok üzülüyorum. Siz böyle olduğunuz, kendinizi ezdirdiğiniz için böyle yobaz erkekler de yüz buluyorlar, kendilerini bir halt sanıyorlar.

Oluuuur oluuuurrr sen hiiç merak etme olmadı salça sürersin tövbeeee!!!!!
Git bir doktora öğren ne var ne yok orada..kıymetlin yerinde duruyor mu durmuyor mu..
Biz ne bilelim yahuuu

Doğru diyosunuz fakat insan bi cahillik edip inanıyo bende hep derdim ne salak kızlar vat diye ama oluyor malesef ki bende onlardan oldum çok pismanim yeminle dua ederken bile utanıyorum ama artik ileriye bakmam gerek sevgilim daha önce hiç kimseyle olmamış en çok da buna pişman oluyorum o kimseler ile olmamış ama ben oldum sanki ona layık değilim gibi

Bencede bozulmuş ama yinede içini rahatlatmak için bir jinekolog'a görünsen iyi olur. Keşke yapmasaymışsın ama olmuş artık.
Bozulmuş olduğunu öğrensen bile lütfen yapma artık böyle şeyler nasilsa bakire değilim diye.
Hata ikinci kez tekrarlanmaz,unutma.

O degil de adam evlencez deyip seni birakmam deyip senle yatmis arkasindan topuklamis. Daha sen bu adamin ben seni bozmadim demesine gerçekten inaniyor musun? Kizlik cogu kadinda ön tarafta bulunur. Bozulmasi icin tam bir birleşmeye gerek yoktur. Parmakla dahi bozulabilir. Muhtemelen yeniden kan gelmeyecek kendini bos yere avutma. Git doktora o sana soyler zaten. Doktordan çekinme kimse bilmez merak etme

Canim kendini bos yere teselli edip durma burda.

Bekaretin yuksek ihtimal bozulmus senin.
Eski nisanlin seni kandirmis.

Git bir doktora gercegi ogren inanmiyorsan.

Insallah bozulmamis demek isterim ama....

Allah yardimcin olsun

Back
X