O zaman doktora inan bizim fikirlerimiz onemsizse.Sonucta burada kac kisi ilk birlikteliginden sonra 5 10 sene beklemis olabilir ki.Hayır kızlık zarının geri dönüşü olmaz ama uzun süre ilişki yaşamadıgınız zaman cinsel ilişkiye uzun sure sonra girdiyseniz kız gibi ufak tefek yeni zedelenmeler olur hafif kan pıhtıları görülür. Yani penisle uzun sure cinsel ilişkiye girmemiş kızlarda hafif kan damlaları oluşur. Bu zorlanma alışana kadardır. sonra alıştıktan sonra toparlanır. Her kadının erkeğe alışana kadar böyle bir zorluğu olur.
Bunu bir doktor yazmis
Ben öyle demedim sadece sonuçta o doktor ve kaç yil okumuş ya hiç mi sizler hata yapmadınız bende pismanim hergün Ağlıyorum Allah a yalvariyorum sizden kötü de olsa bi konuda yardım istiyorum neden hemen o.. yerine koyuyorsunuz ben yaptım bi hata evet ama asıl sorun olup olmadığı çoğu yerde zedelenme ve aşırı kasmadan dolayi kan gelebileceği yazıo ve bu doğru bana göre çünkü çoğu kadın da bi defa kanama olmuyor bikaç gün sürüyor sizden yardım istemek bu kadar zor mu siz de bayansiniz bende zamanında böyle konuları okuyup üzülürdum ama başıma geldiO zaman doktora inan bizim fikirlerimiz onemsizse.Sonucta burada kac kisi ilk birlikteliginden sonra 5 10 sene beklemis olabilir ki.
Ben seni nerede sucladim.Acikladim zorlamadan degildir o bir kac gunluk kanama denilen seyi yasamissin iste.Ben öyle demedim sadece sonuçta o doktor ve kaç yil okumuş ya hiç mi sizler hata yapmadınız bende pismanim hergün Ağlıyorum Allah a yalvariyorum sizden kötü de olsa bi konuda yardım istiyorum neden hemen o.. yerine koyuyorsunuz ben yaptım bi hata evet ama asıl sorun olup olmadığı çoğu yerde zedelenme ve aşırı kasmadan dolayi kan gelebileceği yazıo ve bu doğru bana göre çünkü çoğu kadın da bi defa kanama olmuyor bikaç gün sürüyor sizden yardım istemek bu kadar zor mu siz de bayansiniz bende zamanında böyle konuları okuyup üzülürdum ama başıma geldi
Kendimi hergün öldürmek istiyrum psikolojim bozuldu ama bir erkek olmadı diyorsa olmamıştır bana açıkladı o zman nisanliyken sen dedi zorladigin için dedi oldu ben dedi daha önce bi kaç kişiyle oldum tam birleşme olmadi sen kendini kastigin için kanama oldu dediSenden giden gitti.bunu bil.yok kan azdi yok coktu öyle birsey yok o cinsel iliski yasandi.o eski nisanlin alacagini aldi seni postaladi nisanliyla sevgiliyle bu hattalari nasil yaparsiniz ya olan gene size oluyor.sevgiline anlatirmisin onu bilenem ama ilerde evlenecegin adama anlatmak zorunda kalacaksin ne yaziki.
Bendw bunu düşünüyorum ama sevgilim çok kıskanç ya kabul etmezse bn onsuz yaşayamam yemin ediyorum ki çok pismanim sevgilim için değil ondan ayrılırim belki ama ya Allah o herseyi biliyo günlerdir töbe ediyorum ama bi yandan da evliliği düşündüğüm insan ya sorun olursa ben tekrar kanama olacağını biliyorum ama yinede korkuyorum çünkü tam bir birleşme olmadıBen seni nerede sucladim.Acikladim zorlamadan degildir o bir kac gunluk kanama denilen seyi yasamissin iste.
En guzeli doktora git ama kimseyi bakireyim diye kandirma.
Yaptigininda arkasinda dur.
Kendimi hergün öldürmek istiyrum psikolojim bozuldu ama bir erkek olmadı diyorsa olmamıştır bana açıkladı o zman nisanliyken sen dedi zorladigin için dedi oldu ben dedi daha önce bi kaç kişiyle oldum tam birleşme olmadi sen kendini kastigin için kanama oldu dedi
O zamanlar aramız çok iyidi bi sorun yokken söyledi bi kerede çok pismanim dedim o da dedi ki ben seni bozmadım dedi sen anlayamazsin ama dedi ben 27 yaşındayım ve biliyorum bazı seyleri dedi hani iyiken de kötüyken de hep aynısını soylediSacmalamis bence. Seni birakmayi kafasina koymus sucu sana atmaya calisiyor kendini kastiigin icin kanadi diye. Ne kanayacak kendini kastigin icin? Kaslarin mi yirtilip gelecek? Yumurtaliklarin mi dusecek asagiya? Eski nisanlin kendini kurtarmak icin seni kandirmaya calismis. Zarin gitti, oyle uzun sure iliskiye girmesem eski halina doner olayi falan hikaye.
Ben zaten böyle bi insan değildim daha önce elele bile gelmedim kimse ile ama o beni hep bu konuya sevk etti evleneceği z falan ve ben hiçbir zaman yemin ediyorum ki gönüllü değildimarkadaş çevrenizi ve kendinizi değiştirmeye ne dersiniz?
Allah tovbe edeni kabul eder pismansan tovbe etmen yeterli ama tam birlesme olmadi diye avutma kendini kabullen lutfen o an zevk almamis olabilirsin ama birlikte olmussun.Bendw bunu düşünüyorum ama sevgilim çok kıskanç ya kabul etmezse bn onsuz yaşayamam yemin ediyorum ki çok pismanim sevgilim için değil ondan ayrılırim belki ama ya Allah o herseyi biliyo günlerdir töbe ediyorum ama bi yandan da evliliği düşündüğüm insan ya sorun olursa ben tekrar kanama olacağını biliyorum ama yinede korkuyorum çünkü tam bir birleşme olmadı
yo ben sizi yargılamıyorum ki. gönlünüzce sevişin kime ne.. sadece bu tip konulara çok kafa yormayın işin içinden çıkamazsınız. sizi olduğunuz halinizle kabul edecek arkadaşlar edinin.Ben zaten böyle bi insan değildim daha önce elele bile gelmedim kimse ile ama o beni hep bu konuya sevk etti evleneceği z falan ve ben hiçbir zaman yemin ediyorum ki gönüllü değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?