Sizce ne yapmalıyım

Canım şu an kaç yaşındasın ve kaç yıldır biriyle birlikte olmadın o olaydan sonra bilmiyorum ama ne yazık ki bu durum herkeste aynı olmuyor kişiden kişiye değişiyor esneklik vs durumları da cabası. Bazılarından hiç kan gelmiyor bazıları kan kaybından hastanelik dahi olabiliyor. Bir arkadaşım bir kez yaptı daha sonra aradan 1 yıl geçti başka biriyle oldu ve kan gelmedi. Başka bir arkadaşımsa biriyle birlikte oldu aradan 4 ay geçti biriyle birlikte oldu ve kanama oldu dedi. Çok iyi anlıyorum seni ama seni gerçekten seven adam her şekilde sevmeye devam eder o daha önce başkasıyla birlikte oldum dese sen sevmeyi bırakacak mısın?

Daha kibar anlatabilirdin .
Soktu ,çıktı ,...midem kalktı

Meraktan haydar dümen bey amcamızın cevabına baktım:))) şöyle demiş:

Kristal bardak çatladı mı kendiliğinden kaynamıyor. Her neyse kızlık zarı dikilebiliyor da, kristal bardak kaynak tutmuyor. Kristal bardak ruhunuzdur. Sevgililer, eşler birbirinizin ruhunu çatlatmayın, yani kırmayın. Kızlık zarı dört yıl değil, 40 yıl da bekleseniz bir şey olmaz. Zaten olan olmuş, biten bitmiş. Bazıları diktirme peşinde koşuyor. Bence yanlıştır. Kızlık zarını yitirmek namus mudur değil midir? Bu toplumdan topluma değişen bir yargıdır. Biz bu toplumsal değerlerin biraz daha gerisinden giderek bunu namus olarak yorumluyoruz. Ama değerli okurlarım namus dikiş tutmuyor, geçmiş olsun demekten başka.

Güzel cevap vermiş bence gayet aydınlatıcı :)

Ya arkadaşım bana inanmayacak diye tekrar istedim diyorsun, sonra ayrıldım diyorsun. Madem çok da iyi giden bir ilişkin yoktu, ne diye kendini ispat etmeye çalıştın? Gerçekten seni seven,değer veren biri evlen. Yoksa onun azı çoğu olmaz.

Canım evlenip 1 hafta boyunca kan geldiği söyleniyor hani kendini kasarsan yaptığın şey hata evet ama tekrarlama arkadaşlar sizde kınamayin belki cahillik etti ve oldu sizin başınıza da gelir insaniz Şaşmam der sasarsiniz kanmam der kanarsiniz yargılamak ki özellikle kınamak çok yanlış eğer tam bir ilişki değilse evet kan gelir tam bir ilişkiye girip de yıllar sonra ikinci iliskide yine kan gelen ler dahi oluyor ama siz asıl Allah tan af dileyin Siz de demişsiniz Allah affeder kul affetmez herkesin hatası olur siz bu hatayı kullanmamissiniz kızlar sizde Allah aşkına üstüne gitmeyin kız için değil sizin için diyorum allah kinadiginizi size verir iki gün sonra sizde burada böyle bi konu açabilirsiniz Allah göstermesi n

Canım evlendiği zaman 1 hafta kan gelen insanlar oluyor yapmışsın bir hata ve belli ki pişman bir insansın üstüne gitmek istemem ama bundan sonra asla yapma tövbe et asıl önemli olan bu sende demişsin Allah affeder kul affetmez evlenince kendini kasarsan tekrar kan gelir ki sen zaten tam bir ilişki değil diyorsun ve tam bir ilişkiye girip de ikinci hatta 3. İlişkide kan gelme olasılığı var kendini kasarsan hatta 1 hafta gelen var sen sadece kendini kas ve zaten ikinci iliskide nişanlım girmedim demiş belki de doğru tam olarak yirtilmadi ve tam bir ilişki olmadığı için olabilir zaten bir süre iliskiye gormedigim zaman kendini toparlarsin ha kizlik geri gelmez ama eski haline döner ve sende kasarsan kan gelme ihtimali yüksek benim yengem vajinismus hastasıy di her denemede 1 ay boyunca ara ara kan gelmisti ama sakın bir daha deneme asla kimseye güvenme

nasıl bir kan aşkıymış bu arkadaş,
vampirler bile bu kadar kaaannn kaaannn diye gezmiyordur,
diktirin kurtulun, doktora da söyleyin sıkı sıkı diksin, şöyle bikaç ay kanasın siz de rahatlayın biz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…