- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
O zaman gerçek varsayıp yorum yapayım bari.. Yaşadıklarının arkasında dur. Kimseye kendi bedeninle ilgili bi açıklama yapmak zorunda değilsin. Zardı şuydu buydu bunlar insan olana zaten önemli değildir, çünkü zaten o senin kalbini sevmiştir öncelikle.. Tabi gerçek sevgiyseKeşke yalan konu olsa keşke o kadar çok isterdim ki
ha bi de ben de şuna açıklık getireyim.. Allah korkusu senin gerçekten içinde olsaydı başka bi insanı kandırmayı planlamazdınVe suna açıklık getireyim ben her önüme gelen ile yapmadım bu işi sadece bi hataya düştüm ha desem ki ben tam bozugum her önume gelen ile yaptım o zamn sormam zaten tekrardan kan gelir mi diye ne saniyosunuz herkes bir hata yapar önemli olan ise hata olduğunu anlamak ve o işi bırakmak ben bir defa yaptım ve pismanim bunu zevk olsin diye yapanlar bile var ve hiç utanmiyorlar ben ise yanlış yaptığımı biliyorum ve sadece bir defa oldu yol geçen hani değilim öyle olsa neden sorayım tekrar kan gelir mi diye yargılamanın ne faydası var sadece yardım istedim
Nasıl düşünürseniz kendiniz de öylesin iz demektir ben acımı size anlatıyorum yardım ve bi umut bekliyorum ben zevk için falan yapmadım konuyu tekrar okuyun Allah korkusu var ve bilmiyorsunuz galiba birini kandirmiyorum sadece söylemek istemiyorum ama eğer sorarsa demeyi düşünüyorum ve Allah bi hata yaparsanız benden başka kimseden af dilemeyin ve anlatmayın Allah affeder kul affetmez bunu bilmiyorsun sanırımha bi de ben de şuna açıklık getireyim.. Allah korkusu senin gerçekten içinde olsaydı başka bi insanı kandırmayı planlamazdınAyrıca tabiki zevk için yapıyoruz sen ne için yapmıştın canım pardon?
Konuyu gayet net okudum.. O noktaya gelirken nasıl ve ne için gelmiştiniz mesela?? Doktorculuk falan oynarken mi oldu?? Tacize uğramadığınıza göre nasıl ve ne için o noktaya geldiğiniz gayet açık tabiki de zevk için.. Ama pardon, tabi eğer eski nişanlınız içeri girme eğiliminde bulunmasaydı kimseye kızmayacak, pişmanlık duymayacak,intiharı da düşünmeyip kimseye bi açıklama yapmak zorunda da kalmayacağınıza göre şu an mutlu mesut takılacaktınız?? Farkı ne? Oralara kadar gelip de ilişkiye girmenizle girmemeniz arasındaki fark ne? Tabiki yeni sevgilinizi veya eş adayınızı kimsenin eli elime değmedi diye kandırabilecektinizNasıl düşünürseniz kendiniz de öylesin iz demektir ben acımı size anlatıyorum yardım ve bi umut bekliyorum ben zevk için falan yapmadım konuyu tekrar okuyun Allah korkusu var ve bilmiyorsunuz galiba birini kandirmiyorum sadece söylemek istemiyorum ama eğer sorarsa demeyi düşünüyorum ve Allah bi hata yaparsanız benden başka kimseden af dilemeyin ve anlatmayın Allah affeder kul affetmez bunu bilmiyorsun sanırım
bozulmadı dedi ve ondan ayrıldım
ona güvendim ama o beni bıraktı
Kendimi hergün öldürmek istiyrum psikolojim bozuldu ama bir erkek olmadı diyorsa olmamıştır bana açıkladı o zman nisanliyken sen dedi zorladigin için dedi oldu ben dedi daha önce bi kaç kişiyle oldum tam birleşme olmadi sen kendini kastigin için kanama oldu dedi
Değil tabi ki bazı şeyleri idrak etmek zaman alıyor keşke bu hatayı yapmadan önce iyice dusunseydim diyorum yapmazdim ama o an çok seviyordum ve kendimi kaptirmistimEski nişanlın daha önce bir kaç kişi ile beraber olmuş ve sen böyle birine bekaretini ıspat etme çabasına girdin öyle mi... hak ediyor muymuş ki?
bela mısınız?Oncelikle şunu belirtmek istiyorum ben tam bir ilişki yaşamadım çoğu insan tam ilişki yaşıyor ve sonra evlenince ikinci ilişki olduğu için yine kan geldiğini söylüyorlar ben ise tam tamına bişey yaşamadım sadece az bişey
Canım sen zaten herşeyi biliyorsun bak herşeye cevabın var tamam biz bilmiyoruz ne olur sen biliyorsun rahatla o zaman. Kendini hırpalama tamam olmuş tövbe de etmişsin. İki ihtimal var zaten yaşayıp göreceksin ama bence sorarsa sevgilin yalan söyleme. Çünkü biriyle yaşadın diye değil ama yalan söylediğin için terkedilebilirsin.Oncelikle şunu belirtmek istiyorum ben tam bir ilişki yaşamadım çoğu insan tam ilişki yaşıyor ve sonra evlenince ikinci ilişki olduğu için yine kan geldiğini söylüyorlar ben ise tam tamına bişey yaşamadım sadece az bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?