Sizce ne yapmalıyım

Keşke yalan konu olsa keşke o kadar çok isterdim ki
O zaman gerçek varsayıp yorum yapayım bari.. Yaşadıklarının arkasında dur. Kimseye kendi bedeninle ilgili bi açıklama yapmak zorunda değilsin. Zardı şuydu buydu bunlar insan olana zaten önemli değildir, çünkü zaten o senin kalbini sevmiştir öncelikle.. Tabi gerçek sevgiyse Bilmem anlatabildimmi?

ha bi de ben de şuna açıklık getireyim.. Allah korkusu senin gerçekten içinde olsaydı başka bi insanı kandırmayı planlamazdın Ayrıca tabiki zevk için yapıyoruz sen ne için yapmıştın canım pardon?

Nasıl düşünürseniz kendiniz de öylesin iz demektir ben acımı size anlatıyorum yardım ve bi umut bekliyorum ben zevk için falan yapmadım konuyu tekrar okuyun Allah korkusu var ve bilmiyorsunuz galiba birini kandirmiyorum sadece söylemek istemiyorum ama eğer sorarsa demeyi düşünüyorum ve Allah bi hata yaparsanız benden başka kimseden af dilemeyin ve anlatmayın Allah affeder kul affetmez bunu bilmiyorsun sanırım

Konuyu gayet net okudum.. O noktaya gelirken nasıl ve ne için gelmiştiniz mesela?? Doktorculuk falan oynarken mi oldu?? Tacize uğramadığınıza göre nasıl ve ne için o noktaya geldiğiniz gayet açık tabiki de zevk için.. Ama pardon, tabi eğer eski nişanlınız içeri girme eğiliminde bulunmasaydı kimseye kızmayacak, pişmanlık duymayacak,intiharı da düşünmeyip kimseye bi açıklama yapmak zorunda da kalmayacağınıza göre şu an mutlu mesut takılacaktınız?? Farkı ne? Oralara kadar gelip de ilişkiye girmenizle girmemeniz arasındaki fark ne? Tabiki yeni sevgilinizi veya eş adayınızı kimsenin eli elime değmedi diye kandırabilecektiniz Bana kalırsa zaten bedeninizle ilgili kimseye bi açıklama yapmak zorunda değilsiniz.. Sorarsa da doğruyu söylememek zaten kandırmak olur.. Bana nedense erkek gibi geldiniz.. Çünkü erkekler hep "ben yalan söylemedim sadece söylemedim" derler Neyyysee.. Kolay gelsin size bu zihniyetle

Yav dogru durust catir catir sevisse ya herkes, biz de boyle garip anlatimlardan kurtulsak.

Zevkinize bakin arkadasim. Az bozuldu cok bozuldu,bekleyince yerine gelir diye bir sey yok

Eski nişanlın daha önce bir kaç kişi ile beraber olmuş ve sen böyle birine bekaretini ıspat etme çabasına girdin öyle mi... hak ediyor muymuş ki?

Eski nişanlın daha önce bir kaç kişi ile beraber olmuş ve sen böyle birine bekaretini ıspat etme çabasına girdin öyle mi... hak ediyor muymuş ki?
Değil tabi ki bazı şeyleri idrak etmek zaman alıyor keşke bu hatayı yapmadan önce iyice dusunseydim diyorum yapmazdim ama o an çok seviyordum ve kendimi kaptirmistim

Oncelikle şunu belirtmek istiyorum ben tam bir ilişki yaşamadım çoğu insan tam ilişki yaşıyor ve sonra evlenince ikinci ilişki olduğu için yine kan geldiğini söylüyorlar ben ise tam tamına bişey yaşamadım sadece az bişey

bela mısınız?

Canım sen zaten herşeyi biliyorsun bak herşeye cevabın var tamam biz bilmiyoruz ne olur sen biliyorsun rahatla o zaman. Kendini hırpalama tamam olmuş tövbe de etmişsin. İki ihtimal var zaten yaşayıp göreceksin ama bence sorarsa sevgilin yalan söyleme. Çünkü biriyle yaşadın diye değil ama yalan söylediğin için terkedilebilirsin.

Pardon da herkese pat pat saydırıyorsunuz Hataydı şuydu buydu diye Zevk için yapmadım diyorsun ne için yaptın açıkla bize ne için yaptın kızlığın bozuldu tabiki de ama zorlamayla kan gelir gelir evet normal sen kendini kastıgın için bir gelir iki gelir hersefrinde gelmez

Var ya sana deseler ki kızlık zarı kendini sürekli yeniler.
Hani bir yıl ara vererek olan her seferinde kanama olur diye.
Siz habire hödüklere kendinizi kanıtlama diye istemediğiniz şeyleri yaparsınız.

Böyle tek sen değil oldukça büyük bir kesim mevcut.

Allah akıl fikir versin diyorum başka bir şey demiyorum.

Seve seve seviştim ama şimdi pişmanım desen valla bu kadar kızmazdım.
Kanıtlamak için nedir!

E bir doktora muayene ol en saglıklı cevabı o verir sana. Olan olduysa da bunu olgunlukla karşılayacak bir adamla beraber ol. Seni iki damla kan için yargılayacak insanlarla değil.

Yaşadığın şeyin arkasında dur.

Öyle ya da böyle her ne yasandiysa yeni sevgiline ve gelecekte hayatına girecek kişilere dürüstçe söyle.

Seni seven böyle sevsin

Yalan dolan, hele hele zar diktirme falan tamamen onursuzluktur

Ilk 6 satır konunun fake ve konu sahibinin erkek olduğunu anlamama yetti. Bu ne iğrenç bi yazım . bu ne çirkin bi betimleme. Ayrıntılar mide bulandırıcı. Devamını okumadım. Ama burası artık çığırından çıktı. Kafasına esen burayı SEX konusu açmak için kullanmaya başladı.

SIZLERIN YÜZÜNDEN GERÇEK KONULARI BILE SAHTE DIYE DIKKATE ALMAZ OLDUK.

#not.
Bi kadin asla bu şekilde anlatmaz yaşadığı cinsel ilişkiyi. Sizde bizi ne sanmaya başladınız.

Mune abla şöyle konuların önüne geçemiyor musunuz ya. En azından konu açarken kelime filtresi falan olsa. Çok iyi olmaz mi valla. Bıktık bu ergen sapiklardan

Bende nişanlandığım ilk zamanlar böyle bi durum yaşadım ve doktora gittiğimzde doktor kızlık zarın yırtılmıs fakat komple girmediği için yinede kan gelebilr demişti tam anlamıyla ilişki yaşamadıysan gelir mrk etme

Şaka gibi resmen :) ilkte az geldi tekrar denedik daha fazla geldi. Hadi ilki zorlama olmuş olduğu için gelmiş olabilir de. İkinciye neden denenir onu anlamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…