Sizce ne yapmaliyim yardim eder misiniz

Nedenini bilmiyorum ama bariz bir şekilde evlenmek için evlenmiş. Şimdi de özellikle huzursuzluk çıkarıp ayrılmaya çalışıyor. Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.

Yazdıklarımız maalesef doğru çıkmış, ayrılmaya çalışıyor demişim, ayrılıcam demiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun, kurtulun bir an önce ve hayatınıza gecikmeyin.

Kurtulacal bir evlilik goremedim.Tek taraflı bir çabayla olmaz. Eşinizin de çaba göstermesi lazim ama çaba göstermiyor.Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki de hayırlısı bitirmenizdir.

Sanırım rahatına düşkün bir eşiniz var,
Aslında erkeklerin genelinde var bu durum.
En çok huzur istiyorlar bizim gibi değiller kabul etmek lazım.
Siz eskileri açıp kavga ettikçe o bunalımış,
Ailenize şikayet etmiş sizi toparlarlar belki kavgalar biter diye ona ağır gelmiş didişme hali.
Ve sanırım onlara şikayet etmesine rağmen sizde değişme olmayınca da ankaraya tayin istemiş, sanırım huzursuzlukta payları olduklarını düşünüyor.
Bilemeyiz, herkes yaşadığını bilir.
Geç kalmış gibisiniz, eşiniz bildiği tüm yolları denemiş.
Doğru, yanlış, eksik, fazla herkes kendi bildiğini yaşıyor.
Olmuyorsa zorlamayın bence,
Ankaraya gittiğinizde geçmiş hala açtığınızda göre takıntılısnız sizde olaylardan çıkamamışsınız.

Gecmisi ikimizde actik.. ben sadece bir daha olay yasanmamasi adina actim o da soz vermisti bir daha seni birakmam. Sen beni ucurumdan kurtardin ama bir daha aynisi olmaz demisti. Kendisi ise ailesinden duyduklarini bana surekli sorun yapmisti

Kurtulacal bir evlilik goremedim.Tek taraflı bir çabayla olmaz. Eşinizin de çaba göstermesi lazim ama çaba göstermiyor.Hakkınızda hayırlısı olsun. Belki de hayırlısı bitirmenizdir.

Esimin istedigi ben onun kul kolesi olayim
Onun icin isimi bile biraktim cok guzel isim meslegim vardi. Hic bir sekilde fikrim olmasin hep ben tamam dicem ona.. insan bir yere kadar tamam diyor.. bana onca insan ankaraya gitme birakir dediler ama ben gitmiştim yanlis yaptim

Yazdıklarımız maalesef doğru çıkmış, ayrılmaya çalışıyor demişim, ayrılıcam demiş.
Hakkınızda hayırlısı olsun, kurtulun bir an önce ve hayatınıza gecikmeyin.

Ondan kurtulmak kolay olmayacak malesef mahkemelerimiz bile cekismelo gececek bol iftirali

Ayrıldıktan dönüp barıştıysanız artık eskileri açmıyacaksınız.
O açıysa da herkesin söyleyecekleri vardır, haklıyı haksız geçtik bugüne geldik. Birdaha duymak istemiyorum beni zorlama diye kesip atıcaktınız.
O dedi ben dedim dedi dedi sonu yok ki bunun.
Hiç sevmem laf çoğaltmayı.
Dönmüşsünüz barışmışsınız bitmiş gitmişşşş sindiremiyorsanız dönmiyeceksiniz, döndüyseniz fırsat vermiyeceksiniz ne ona ne başkasına.sadece size göre değil
Bizim millet laf üretmeye çok meraklı,
Ne faydası var haklısın haksızsının sizin evliliğinize.
Sonra dönülmeyecek noktalara geliniyor.
Empati empati empati çok önemlidir herkes için

''Ailenden nefret ediyorum giremem onlarin evine, bebegimiz olsa bu eve giremezler dedi ben sustum.''
Yazıklar olsun size, 5 ayda tanışıp evlendiğiniz adam anne babanız için bunları söylüyor, ağzınızı açıp sizi yıllarca büyütüp kahrınızı çeken ailenizi savunmuyorsunuz.
Bir de hala 'ne yapmalıyım' diye soruyorsunuz, size söyleyecek hiçbir lafım yok.

Bunu cidden okudunuz mu lan

Hiç birşey için geç kalmış sayılmazsınız.Neresinden başlarsanız size kâr. Siz kendiniz bunu hakediyor musunuz? Bunları kendinize layık görüyorsanız yapacak birşey yok.Kurtulun bir an önce. Ve ne kadar hafifleyeceginizi ,ozguveninizin geldiğini göreceksiniz.

Hayir kendime layik görmüyorum.. evet kader ama baskalari mutlu mesut evliyken arkadaslarimizin cocuk hayalleri varken biz neden boyleyiz bu adam neden böyle oldu o kadar cok üzülüyorum ki

Kocam ailemi savundugu icin bu laflari dedi zaten aileme yaptigi saygisizligini tartisirken bunu dedi..
Eşim hakikaten kaynanam 2.kez geldikten sonra değişti. Aileme olan saygisina cevremizdekiler giptayla bakardi tabi taa ki habersiz ankaraya tayinini isteyene kadar. Adam ondan sonra ailemi sildi sonrada beni...

Devreye ailelerin girmesi hata ..
Eşin çocukça sürekli seni baba evine yolluyor. .
Ben olsam bir daha dönmezdim. .

Devreye ailelerin girmesi hata ..
Eşin çocukça sürekli seni baba evine yolluyor. .
Ben olsam bir daha dönmezdim. .

Aileyi sokmamasi için yalvardim agladim ya kendisine.. ama beyfendi ilk telefonda sonra yanlarinda kendi aramizda tartismalari döktü.. birde babama senin kizin bana bunu dedi ayni cocuk gibi.. doğum günümde hediye almamisti küsmüstüm onu bile dedi yaa. Guya 32 yasinda fakulte mezunu dindar adam.. ben mi abartiyorum yoksa boyle kocalar karilarini ailesine herkese kucuk dusurup pacavra gibi atar mi hadi benle tartistin anlasamiyosun aileme ne sariyosun onlara niye saygisiz davraniyosun

Bu kadar kısa sürede bunca yaşanan şey çok fazla. .
Bu kadar yorma kendini. .
Evlilik böyle bir işkence değil. .

Katılıyorum. "EŞ İLE DERTLEŞİLMEZ!" Nokta...

Bu kadar kısa sürede bunca yaşanan şey çok fazla. .
Bu kadar yorma kendini. .
Evlilik böyle bir işkence değil. .

Ekşide okumuştum.

Kadınlar evlenmesin, evlenirse ayrılmasın, ayrılacaklarsa da yurt dışına kaçsınlar!

Ülkemizde kadın olmak zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…