Sizce ne yapmalıyım? (Komşu ve köpek)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle söyleyeyim o zaman ikisi de mümkün. Bu da kişilik meselesi. Köpeği eğitemeyen tasmalı köpeğin çektiği yere giden hiç mi insan görmediniz? Ayrıca kediden köpekten de öğrenecek çok şey var. Anın tadını çıkarmak, küçük şeylerden mutlu olmak en iyi köpeklerden öğrenilir. Ya da eşine değer vermeyen, sadakatten yoksun adamlar keşke köpeklerden eğitim alıp düzelse. Köpeğiniz tereddit etmeden canı pahasına sizi korurken, kimi insan bunu eşinin yapmayacağını gayet bilir. Neyse bakış açımız farklı. Tartışmak da istemiyorum. İsteyen istediğini düşünsün.

Evet etrafınızdaki herkes humanist olduğu için şehirdeler. Hayat şartlarından dolayı burda yaşıyorum. İmkanlarımı ayarlarsam zaten gidicem dağ başına. Öneri gibi sunmanıza gerek yok. Benim gibi insanların hayalidir zaten bu.

Yorumunuzu görmemişim, Allah size de akıl fikir versin.
Komşunuz halısını silkelerken bir zahmet balkonu camı kapat deseymiş, ya da sizde kapatsaymışsınız.
Saygıdan bahsederken sizde saygılı olmayı deneyin.. siz beslemiyorsunuz diye ya da komşunuz saygısız biri diye herşeyi herşeyi kıyaslayamazsınız. Pes.

Komşuyla nasıl konuşayım diye açtım. Başka birşey sormamışım zaten. Buradakilerin beni haklı yada haksız bulmaları da zerre umrumda değil o yüzden.
Ajitasyona da gerek yok. Her gün, tüm gün boyunca bağırmıyor zaten. 2 kere yalnız kaldı. 3 saat havladı yazmışım.

Neyse ki göz ardı ettim de, saçma sapan yorumlarınızı insanlıktan çıkışınızı görmeyeceğim yoksa ban yememe sebep olacaksınız.. Hanımefendi 1 köpek sahibi köpeği balkona bağlıyor diye bütün köpek sahiplerini elden geçirecek istediğini söyleyecek sonra Allahtan korkunuz yok mu :)
Duyar kasanlar online .. Yazık

Hümanist olmasalar da öyleymiş gibi davranabiliyorlar saygı icabı çok şükür. Sizin gibi köpeğime saygım komşuma saygımdan fazla demenin abesle iştigal olduğunu biliyorlar.

Hümanist olmasalar da öyleymiş gibi davranabiliyorlar saygı icabı çok şükür. Sizin gibi köpeğime saygım komşuma saygımdan fazla demenin abesle iştigal olduğunu biliyorlar.
Saygı benim saygım. İster sümüklü böceğe daha çok saygı duyarım, ister ateşe, suya. Sizi ne ilgilendirir? Sizin bu yaptığınız saygısızlık işte. Ben öyle düşünüyorsam size uymasa bile saygı duymak zorundasınız. Gelmişsiniz burda abestle iştigal yazıyosunuz. Kime göre abest yani? Size mi? Siz saygı belirleme kriteri misiniz? Yazmıyorum size daha fazla.

Saygılar. Yalnız başka insanlardan saygı görmediğinizde bu fikirlerinizden vazgeçmezsini umarım.

Çocuk olunca, aman canım gitsin dağ başına yerleşsin derdi herkes, köpek olunca bir çözüm bulun demişler.

Sizi anlıyorum yalnız kalmaya alışması gerek o yüzden yanınızda götürmek istemiyo olabilirsiniz . Ama komşular da haklı uyku insan sağlığı için önemli uykusuz bir insan bir sarhoştan daha çok saçmalar agresif olur psikolojisi bozulur . Köpeği düşündüğünüz kadar komşunuzu da düşünmeniz ve sağlığını istemeniz gerekir bir misafirle kıyaslamayın köpeği misafir mecburi bir durum ama köpek için çözüm bulabilirsin eğitim merkezine gönderin köpeği orda eğitimi tamamlasın sürekli de gidip görün daha sonra alın yanınıza. Aklıma başka bişey gelmiyor

Fareleri sinekleri de öldürme yanlısı değil zaten hayvanseverler. Hatta hayvanseverler diye ayırmayayım merhamet sahibi hiçbir insan hiçbir canlının öldürülmesini istemez (besin konusunu ayırıyorum ki orada da et yiyen biri olarak bazı kıstaslarım ve sınırlarım var herkesin olmalı). Etrafta kedi yaşarsa fare olmaz olan fareler de zaten sizden korkup kaçıyor zehirlemek nedir. Sinek kovucu varken sinek böcek öldürmek zalimliktir yılan akrep zaten öldürmek yasal olarak bile yasak. Kediyi köpeği her tür hayvanı da kategorik olarak insandan öncelikli tutuyorum ve gayet doğal buluyorum bunu

Dunya da hergun savaşlar, hastalık ve kıtlık yüzünden binlerce insan can veriyor. Kaç kere savaş karşıtı eylemler yaptınız insanlar ölmesin diye? Bu onun gibi birşey. Kedi köpek "arkadas" ya da yardımcı bir konumda bizim için. Kedilerin ne etini yeriz, ne sütünü iceriz. Onları evcil yapan tek şey bizim onları sevmemiz ve hayatımıza ailemize almamız. Bu sebeple böyle. Ve inanın evinizde fare de besleseniz, kuş, köpek, kedi her neyse, o dışarıda ki tanımadığınız bir insandan elbette daha değerli olacak sizin için. Hayvanları mal, eşya kapsamından çıkartın, aile bireyimiz oluyorlar onlar.

Sahi mi? ceza alırız demek. Bunu bildiğim iyi oldu.
Örnekler şahane yalnız baya düşündünüz mü bu fransa almanya ve ingiltereyi... fıkra sıralaması gibi

Tamam kardeş en haklı sensin komşunu da git bi güzel payla görsün gününü hatta adam uyurken yap da iyice görsün gününü

Hahaha vallahi şaka gibisiniz dememiş işte Benim de haberim yokmuş demek ki değil mi yoksa 8 aylık hamile hiçbir yere sığamayan nefes alamayan halimde 3 makina çamaşırı zevk için yıkamadım. Kıyaslama konusunu açıklamıştım ama siz söylenenleri okumuyor musunuz anlamıyor musunuz bilemedim. Neyse. Daha uzatmayalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…