Kendini haklı mı görüyorsun?
Zira haksızsın.
Sadece sen değil onlarda haksız.
Sen niye düzgün msj atmak yerine tehdit eder gibi msj atıyorsun ki?Sen öyle yazarsan kadında dilediğini söyler ki senin o msjına karşılık onunda fevri davranması iki tarafında seviyeleri düşürdüğünü gösterir...
E sonrasındada küfür etmişin zaten nerde haklı yanın senin?
Sen haklı bile olsan kendini haksız çıkardın bu yaptıklarınla.
Neyse özür dileyip dilememek sana kalmış bi şey ..
mrb kızlar.yeni doğum yaptım 2 ay kadar oldu.mevlid yaptım kayınvalidemin evinde.herkes çağrıldı tabi mevlüdden 2 gün öncede abimi arayıp eşini çağırdım.aradan 2 gün geçti mevlüd sabahı olay çıkardılar yok ben neden gelini aramamışım davet etmemişim abimi arayıp söylemişim.bizim gelin çok saygısızdır yani anneme babama karşı.ayrıca evlenmeden öncede abimi hep bana karşı doldururdu.kardeşin beni sevmiyor falan filn.sonra ben aradım gelini gelecekmisin diye yok gelemiyorum regl oldum dedi.tamam dedim kapattım ama sinirlerim tepemdeydi abimi aradım açmadı bende ona msj attım beni germeyin herkes değilim bende sizi gererim gibi tehdit içeren bir mesaj attım.olay patlak verdi sonra gelin bana mesaj çekti sen kimsin benim muhatabım değilsin olamazsında kendi sorunlarınla uğraş diye bir mesaj atmış.(bu arada ben üni mezunuyum ama eşimin işi ve maaş iyi olduğundan çalışmıyorum kendisi lise mezunudur ama çalışır fkat onuda işten attılar ben çaşılmıyorum diye beni küçümsüyor muhatabım deilsin diyor ve daha önce benim biraz eşmle sorunlarım olmuştu annemlerde geline ve gelinin ailesine duyurdular saolsunlar)bende telefon açtım bağırıp çağırdılar bana ben daha ağzımı açıp bir kelime bile etmemişken bir sürü ağır hakaretlerde bulundular telefonu suratıma kapattılar halbuki ben abimle sakin bir şekilde konuşmak ve dertleri neymiş anlamk için aramıştım tekrar aradım baktım gene aynı tepki bende karısına bi küfür ettim sonrada br daha bni aramayın sildim sizi dedim.annem ve babamda onlara çok kızgındı çünkü gelileri onlara çok saygısızlık yapmıştı annemler benim tarafımı tuttular ve küstük onlardan ders vermek için.düne kadar annemler bnim tarafımdaydı ama şimdi tutturdular aç özürdile diye ben özür dilemek istemiyorum onlarda beni küçümsedi çünkü.halbuki bukadar kavga etmemin bir diğer nedenide annemlere karşı yaptığı saygısızlıktı.annemlerde şuan madem bizi düşünüyorsun özür dile diyorlar.sizce ne yapayım özür dilemelimiyim yoksa beklemelimiyim hepinize şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
ben başta abimle konuşuyordum gelin araya girdi ve sabrımı taşırdı.şöyleki ben abimle konuştuğum zman benm eşim asla konuşmamın arasına girip kesmez ama bizim gelin ne zman konuşsak böyle yapıyor.küfür etmem tabi kötü oldu.
aslında gelini çok seviyordum hep ben sohbet ederim konuşurdum o evlerine hiç davet etmezdi annemlere sölerdi annemlerde bize ben hiç onun yaptığını yapmadım kardeşim gibi görüyordum ama son 1 aydır gerçek yüzünü belli etti ve kıskandığını gösterdi
Haksızlık ipini çekmede yarışmışsınız..İki taraflı da kavgaya,tartışmaya hazır ve huzurlu olmak için adım atmayanlardansınız..
Mevlüt bayanlar arasındaysa abiniz yerine gelin kızınızı aramanız gerekirdi.Ayrıca annenize yapılan saygısızlık yüzünden tavırlarınızı kontrol edemediniz o zaman annenizin isteğiyle özür dileyin.
Abinizi ne kadar zor durumda bırakıyorsunuz,destek ve yanında olmak yerine küsüp ders vermeyi tercih ediyorsunuz.Allah abinizin yardımcısı olsun.
öncesinde yaşanılan olaylar sonucu belki de dolmuşsunuz fakat attığınız mesajla haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz keşke sakinliğinizi korusaydınız ...
Ele karışmak derler ya işte böyle birşey hepimiz görümceyiz,eltiyiz vs.yiz ama böyle konulara öyle sinir oluyorumki.Bir arkadaşım vardı saatlerce eltim şöyle görümcem böyle böyle hayatmı geçer arkadaşlar.Bu kadar yüz göz olucak durumlara neden sokuyorsunuz kendinizi.Ayrıca çalışıp çalışmamak eğitim le ilgisi yok bu tür davranışlar kimi insanlar için böyle herşeyi sorun haline getirmek yaşam tarzı.Size tavsiyem önce düşünce yapınızı sorgulamanız.Abinizin eşine küfür etmeniz hiç iyi olmamış yıllarca unutulmayacak bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?