Yani benim arkadaşım öylesine bile biriyle görüşse , gelininin erkek kardeşinin eski karısına kadar bulmaya çalışırım sizi nasıl kandırıldınız. Arkadaşınız zaten biiyordur ayyuka çıkmış artık. Ben olsam görüşmem ahlaken doğru olanı yapmışsınızMerhaba.
İşin içinden çıkamadığım bir durumum var.
10 yıllık bir arkadaşım var kendisinin 2 senelik bir ilişkisi vardı. Kendisinin 1/2 hafta önce evli olduğunu öğrendi. Hatta büyük tepkiler verdi kendi ailesinin ortasında tokat atma. Vs
Karısıyla da konuştu. Ve çocukları var.
2 sene boyunca kandırıldı yani.
Öğreniyorum ki barışmışlar. Hatta adam evli olduğu halde buna yüzük almış.
Ben arkadaşımla konuşmuyorum. Mesajlarına cevap vermiyorum çünkü aldatılmanın ne kadar üzücü olduğunu bilirim.
Konuşmamakla iyi mi yaptım? Vicdanım böyle rahat çünkü.
Knusma asla asla aslaMerhaba.
10 yıllık bir arkadaşım var kendisinin 2 senelik bir ilişkisi vardı. Kendisinin 1/2 hafta önce evli olduğunu öğrendi. Hatta büyük tepkiler verdi kendi ailesinin ortasında tokat atma. Vs
Ben arkadaşımla konuşmuyorum. Mesajlarına cevap vermiyorum çünkü aldatılmanın ne kadar üzücü olduğunu bilirim. Sana anlatıcam diyor ama mesajlarına cevap vermiyorum bir de ben uzakta yaşıyorum şuan.
Eskilerin durumu daha farklı oluyor ama bunla kıyaslamak doğru olmazEtrafımda var böyle iki tane yaşlı teyze kuma gitmişler. Umrumda değil herkesin kendi hayatı. Acılarını,mutluluklarını,aşklarını arada anlatırlar. Görüşüyorum ben. Herkes kendi hayatını yaşar.
Haklısın.Eskilerin durumu daha farklı oluyor ama bunla kıyaslamak doğru olmaz
Ben de sizin yerinizde olsam görüşürdüm yani teyzelerleHaklısın.
Ay görüşmeyin..adam kagıt üstümde karım beraber olmuyorum demiştir. Sizinki de hee tamam o zaman demiştir.Merhaba.
Ben arkadaşımla konuşmuyorum. Mesajlarına cevap vermiyorum çünkü aldatılmanın ne kadar üzücü olduğunu bilirim. Sana anlatıcam diyor ama mesajlarına cevap vermiyorum bir de ben uzakta yaşıyorum şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?