sizce ne yapiiim?

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.692
81.625
798
Canm annem dün akşam sütlaç yaptı bnde bi yazıda okumuştum sütlü tatlılar iyidir diye bugün ara öğünde 3 yemek kaşığı yarın ki ara öğün dede 3 yemek kaşığı yemeyi planlıyorum ama siz yok yeme iyi değil diyetteyken olmaz derseniz yemm iradeliyimdir

cok dusunecek bsy yok, annenin gonlu kirilacaksa kirilmamasi adina birazcik yiyebilirsin.. diyette oldugunu biliyodur, kirilmayacaksa, tadina bak yeter..

Canim annenin yaptigi sutun kalorisi varsa bak Eger dusukse ona gore ye.Ama yinede annenin hatri icin bir kac kucuk kasik al.

Tamam kaç yemek kaşığı alayım 2 yeter dimi?

Kasik belirtmene gore yok canim Eger diyetteysen yediklerinin kalorisini sayman yeterli o zmn herseyden yiyebilirsin bunu bil istedim..ama yinede kac kasik diyorsan 2 kasik yeterli:))

[QUOTEazebt, post: 38834692, member: 651957"]Kasik belirtmene gore yok canim Eger diyetteysen yediklerinin kalorisini sayman yeterli o zmn herseyden yiyebilirsin bunu bil istedim..ama yinede kac kasik diyorsan 2 kasik yeterli:))[/QUOTE]
Ben 1 aydan fazladır her gün yediklerinin kalorisi hesaplıyorum zaten teşekkürler bnde 2 yemek kaşığı yerim 34 cl ediyor

Gunun erken saatlerinde 2 3 kasik al. Ya da anneni kirmamak icin br kaseyi ye, en az 200 kalori fazladan harcayacak sekilde sporunu yap.

[="Dideem, post: 38834724, member: 152362"]Arada bir gun rejime ara veriyor musun?
Ben de bugun basladim. 10 gun arayla bir gun mola vericem :)[/QUOTE]hiç vermedim ama pazar günleri süpriz ara öğün yapıyorum mesela bitter çikolata yiyorum kraker yada

Bu kalorıyı nasıl hesaplıyorsunuz ıkı kasıkta kaç kalorının olduğunu nasıl buluyorsunuz anlatırmısınız

Telefonuna fagmurzerresi, post: 38834739, member: 617485"]Bu kalorıyı nasıl hesaplıyorsunuz ıkı kasıkta kaç kalorının olduğunu nasıl buluyorsunuz anlatırmısınız[/QUOTE]
Telefonuma fatsecret adında bi program indirdin orda n onun dışında google yaz sütlaç kaç kalori çıkar

Bir ayda ortalama kac kilo veriyorsun? Ya da 1 haftada. Tebrik ederim, iraden cok kuvvetli

Dideem, post: 38834760, member: 152362"]Bir ayda ortalama kac kilo veriyorsun? Ya da 1 haftada. Tebrik ederim, iraden cok kuvvetli[/QUOTE]
Teşekkürler utanarak söylüyorm bir ay önce 83 kiloydum simdi 76 kiloyu m 65 olana kadar devam yanlız su 2 hafta durdu bakalım bu hafta nolur

rabbekliyordum kimst: 38834731 .!.:
[="Dideem, post: 38834724, member: 152362"]Arada bir gun rejime ara veriyor musun?
Ben de bugun basladim. 10 gun arayla bir gun mola vericem :)
hiç vermedim ama pazar günleri süpriz ara öğün yapıyorum mesela bitter çikolata yiyorum kraker yada[/QUOTE]
Bende taam bekliyodum kim alay edicek diye amin sağol ama napiim başka yerlerde yazdm cevap gelmiyoo

Benim doğum sonrası kılolarım kaldı birbucuk yıl oldu hala lop lop duruyor şu diyet işini beceremıyorum
Diyetisyene gidicem galiba baska turlu olmayacak

Belki para verince mecbur hissederim yaparım ne bileyim boylede bi başlıyorum bırakıyorum bide uzulunce daha çok yiyorum gobegım kaldı offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…