• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapiiim?

Belki para verince mecbur hissederim yaparım ne bileyim boylede bi başlıyorum bırakıyorum bide uzulunce daha çok yiyorum gobegım kaldı offfff
Ben ilk on gün cok zorlandm hatta tam 10.gün 6 baklava yemistm ama bırakmadm gene devam ettm cok ağladm üzüldm bi daha hic kendimi kaybetmedim o gün ne kadar üzüldüğüm aklıma geldi bide hep yemeği düşünme bak BN kahvaltımı 07:30 yaptm şimdi annelerin kahvaltısını hazırladım bir sürü tost reçel hazırladı m ama istek yok çünkü başka şeyler düşünüyorm yaparken. Zor ama alışıyor insan

ye gitsin nolcak.
başka bi yerden kısarsın.
mesela öğle ya da akşam öğünün de ekmek yemessin.
günlük içtiğin süt varsa onu içmessin.
ben arada yiyorum sütlaç.

ye gitsin nolcak.
başka bi yerden kısarsın.
mesela öğle ya da akşam öğünün de ekmek yemessin.
günlük içtiğin süt varsa onu içmessin.
ben arada yiyorum sütlaç.
Ben 45 gündür azma ekmek sokmadm sokmayıda düşünmüyorm bakalım 2 kaşık yicem sadece

ya ben hiç zorlanmıyorum diyet yaparken.
çok istekli başladım ondan heralde.
bi de arada bir iki şey kaçırmak normaldir moral bozacak bişey yok.
neyi yersen neyi kesmen gerektiğini bilirsen sorun olmaz.
mesela sabah annem çok güzel patates kavurmuş bi kase yedim.
işe gelince de az bişey ekmek zeytin peynir yedim.
şimdi de yeşil çayımı içiçem :)
sadece yürümeye çıkamıyorum havadan dolayı ona üzülüyorum.

ya ben hiç zorlanmıyorum diyet yaparken.
çok istekli başladım ondan heralde.
bi de arada bir iki şey kaçırmak normaldir moral bozacak bişey yok.
neyi yersen neyi kesmen gerektiğini bilirsen sorun olmaz.
mesela sabah annem çok güzel patates kavurmuş bi kase yedim.
işe gelince de az bişey ekmek zeytin peynir yedim.
şimdi de yeşil çayımı içiçem :)
sadece yürümeye çıkamıyorum havadan dolayı ona üzülüyorum.
Aynen kaç gündür bnde üzülüyorm yürüyüşe çıkamadm

Ben şekeri kestum tamamen recel dahı yemıyorum altı aydır ekmegıde kahvaltıda uc dılım yıyorum aştı aydır tuzu zaten çıkardım gibi çorbalarda biraz katıyorum sadece ama ben porsıyonlarımı buyuk turuyorum :( bide bu kloru heaaplama olayını yapmam lazım

Ben şekeri kestum tamamen recel dahı yemıyorum altı aydır ekmegıde kahvaltıda uc dılım yıyorum aştı aydır tuzu zaten çıkardım gibi çorbalarda biraz katıyorum sadece ama ben porsıyonlarımı buyuk turuyorum :KK43: bide bu kloru heaaplama olayını yapmam lazım

fatsecret güzel bi uygulama ben hergün yediğimi içtiğimi yazıyorum.
1200 kalori olması gerekiyor ama bazen geçiyor tabi :KK22:
bir de ben ekmeği kesmeden verdim kilolarımı, şekeri kestim.
porsiyonu küçük tutmak lazım.

fatsecret güzel bi uygulama ben hergün yediğimi içtiğimi yazıyorum.
1200 kalori olması gerekiyor ama bazen geçiyor tabi :KK22:
bir de ben ekmeği kesmeden verdim kilolarımı, şekeri kestim.
porsiyonu küçük tutmak lazım.
Aynen bi de bn hergün yediklerimin fotoğrafını çektim günün sonun bi programla topadm sonra şöyle bi baktm ne yedim az mı yedim cok mu yedim diye bnde bazen kaçırıyorm aama 1500 gecmedm hiç

Ben şekeri kestum tamamen sevmiyorsun yemıyorum altı aydır ekmegıde kahvaltıda uc dılım yıyorum aştı aydır tuzu zaten çıkardım gibi çorbalarda biraz katıyorum sadece ama ben porsıyonlarımı buyuk turuyorum :KK43: bide bu kloru heaaplama olayını yapmam lazım
Yap yap alısınca bırakamıyosn zaten bana diyete başlamadan önce sorarlardı tatlımı seviyorsun diye bn hep bilmem ikiside derdim bu diyette yemek konisunda hiiiç zorlanmadm baktm kalorisi çok yemedim ama tatlı birazck zorlandım ilk zamanlar meyveye abandm şimdi hersey kararınca diyip onuda az yiyorm

Teşekkürler si_Degilim_Ben, post: 38835443, member: 318172"]azimli bi üyeyle karşı karşıyayız sanırım tebrik ederim. :KK22:[/QUOTE]
Tesekkürler

Back