Sizce ne demeliyim

Valla hayret ettim. Durumunuz yokken 15 taksitle telefon, tablet neden aldığınıza. Ve aile bağlarınızın bu kadar zayıf olmasına rağmen.
Öz veya üvey bu önemli değil, abla dediğiniz kişi kötü biri. Ve hala bağları koparmamanız neden ?
Ne faydası var size ?
3 sene tek başıma idare ettim aramadı sormadı diyorsunuz sonra çocuklara 15 taksitle telefon, tablet alma derdine düşüyorsunuz. Bence siz hepsini onaylanmak ve sevilmek için yapıyorsunuz bilinçli değilse bile bilinçaltı size bunu yaptırıyor.
Kendi ailenize sevdiklerinize odaklanın. Sizi yıpratan, acabalara düşüren, yalnız bırakan hiç kimse ile görüşmeyin. Baba olmak, abla olmak biyolojik olarak neredeyse herkese mümkün.. Ama bunun içini doldurmak öyle kolay bir mesele değil.
Hayatı kendiniz ve tercihleriniz doğrultusunda kurduğunuz aileniz için yaşayın.

Size yazık değil mi ya. Evlat olsa reddedersin. Sizin iyi niyetlerinizi çoktan darma duman etmiş. Çağırdığında gelemiyorum deyin. Trip mi atıyor sizi siliyor mu ne yaparsa yapsın haspam. Cok sinir oldum ablaniza ya. Otursun oturduğu yerde valla yakınımda biri birine böyle yapsa yapanın canına okurum. Siz eşiniz cocugunuzla birlikte hayatiniza bakın. Kendinizden vermeyin. Ablanizdan ne hayır gördünüz ki bosverin sizin artık bir yuvaniz var. Insallah Allah yuvasına bereket mutluluk getirir. Lütfen Lütfen ablanizin numarasini engelleyin.

Ya o kadar uzun ki konu yani siz de her defasında aman öyle olmasın gideyim aman öyle olmasın edeyim alayım demişsiniz.İyi de bir çileği bile çocuğumdan sakınan adamın alnını karışlarim ben..Koca adama kendi alsaymis pastasını kime ne ondan.Ayy resmen ne gelse kâr olarak görüyor sizi,, bir gün güzel bir hediye alip verdi mi teyzesi kızınıza..Ben yapıyorsam,bana değil ama benim de çocuğuma yapılsın isterim ben..Gitmeyin daha bence çok ayıp gerçekten de yaptiklari

Valla kusura bakmayın ama evlilik, ikinci evlilik derken ablanızın çocukları hiç yaş almıyor sanırım hep 8 ve 15de

Bu aralar sürekli birilerine yardım eden,iyi davranan ama karşılık görmeyen konu başlıkları görüyorum.Size tavsiyem kendinize değer verin lütfen.Eşiniz çocuğunuz varsa ona odaklanın.Boş yere birilerinin peşinden koşmaktan vazgeçin.Enerjinizi kendi çekirdek ailenize saklayın.Size aynı değeri vermeyenlere değer asla vermeyin ve muhatap olmayın.Kırın bu tek taraflı zinciri.Bayramdan bayrama moduna geçin.Lütfen güzel kalbinizi yormayın.Bu kadar gereksiz insanlara bağlılık çok iyi değil.Arkadaşlık kardeşlik evlilik tüm bu ilişkiler belirli denge üzerinedir.Eğer hep sizden gidiyor karşı taraf umursamıyorsa bu ilişki gerçek bir ilişki değildir.Boşa uğraşmayın.Üzülmeyin de hayat boş şeylere üzülmek için çok kısa kendi hayatınıza odaklanın maddi manevi kendinizi geliştirin sizinle olan olur olmayan olmaz bunlara takılmayın...

Gerçekten çok uzun anlatmışsınız bence hiç kimse bu kadar uzun bir konuyu okuyamaz Ama genel hatlarla baktığım kadarıyla ister öz olsun ister üvey olsun önemli olan biyolojik abla kardeş olmak değil bence insanın tavrı. Biri size bu şekilde davranıyorsa daha da fazla görüşmeyin bence yapacağını yapmış zaten. Sizin anlatımınıza göre ben size karşı bir sevgi bir kardeşlik duygusu görmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…