- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 37
- Konu Sahibi zorlusevdamm
Seviyorum kabullendim evlenince tedavisine bakarızŞüphesiz, bir de erken boşalmasa tadından yenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seviyorum kabullendim evlenince tedavisine bakarızŞüphesiz, bir de erken boşalmasa tadından yenmez
Sana çok battı galiba sorunlu sözü Hayır sanane erken boşalma ya niye taktınSorunlu olmasalar orda ne işleri var demiş adam pehh, sen o adama senin erken boşalmana kadar oraya yazdım diye anlattın mı
Seviyorum kabullendim evlenince tedavisine bakarız
Ben kapalılar sevişemez diyen bir insan değilim. Her başörtülü namaz mı kılıyor? Ya da her cumaya giden oruç mu tutuyor?
Herkes dinin bir tarafından tutmuş, onu yaşıyor. Kendi hayatı, kendi ahireti. Herkes hangi dine inanacağına, onu ne kadar uygulayacağına kendi karar verir.
Siz deseydiniz ki, "Allah rızası için kapandım. Ama düğünümde kapanmak istemiyorum." anlayabilirdim.
Ama kusura bakmayın, erkek arkadaşınızın dini için kapanmanızı anlayamıyorum. Sırf erkek arkadaş istedi kapanmak... Bilemiyorum... Neyse...
Zaten istemeyerek kapanmışsınız. Erkek arkadaşınız için sorun yoksa açık gelinlik giyin. Ne farkeder ki? Sizi, dininizi rahatsız eden bir şey yok. E umursadığınız gelenek görenek de buna karşı çıkmıyorsa...
İstediğinizi yapın.
Ama o düğünde herkes bu yorumu yapacak.
Komiksiniz.
Sana çok battı galiba sorunlu sözü Hayır sanane erken boşalma ya niye taktın
Allah icin kapanan birinin dugununde acilmak istemesi gibi bir durum soz konusu olmaz bence.
Yine de bu durumdan daha anlaşılabilir olurdu demek istedim. İnsanız.. Kafamız karışabilir.
:)
Evet taktım sordum cevabını aldım kapattım konuyu bu beni ilgilendiriyor seni değil o konuyu buraya yazmandaki amaç neBen niye takcam kardeşim sen takmışsın ki konu açmışsın özelini, bir de en baştan beri bunu sormak istiyodum diyerek
Gercekten Allah icin kapanan birinin dugununde acilmak istemesi gibi bir durum soz konusu olmaz bence.
Evet taktım sordum cevabını aldım kapattım konuyu bu beni ilgilendiriyor seni değil o konuyu buraya yazmandaki amaç ne
Senin hayatin ve gelecegin hakkinda boylesine buyuk ve kisitlayici bir karar almani isteyecek kadar hadsiz ve kendini bilmez bir adama tekmeyi basmak yerine onun bu istegine boyun egmek ve onunla evlenmekle bir kadin olarak kendine hakaretin ve saygisizligin en buyugunu yapiyorsun, farkinda degilsin. Ya da farkindasin ve kendini bu kadar degersiz goruyorsun, bu daha da aci.
Iki saatlik uykuyla su konuyu yorum yapiyorum. Sorunluyum.
Canim onu ben demedim sevgilim dedi ÜzgünümSenin bize laf sokman sorunlu demen rererö yapman
Iste ona ben geçmedm sorun lunun birisi geçti evet nikhta vareBu devirde evlenmeden hiçbir şey yapmayanlar da var hanfendi.
Nişanlın da sen de bir tuhafsınız.
En azından inşallah imam nikahı vardır.
Günahı sevabı biliyorsun madem en azından susmayı dene.
Gelinlikten cinsel ilişkiye geçmek ne alaka.