• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce NasiL ;)

brczngn

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
47
2
6
İstanbul
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399415048.536970.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399415075.083823.jpg . Kizlarrr parmaklarim normade dolma gibidr amaaaaa tirnklarm uzadikca parmaklarim ince gozukmeye basladi ojelerimn rengide cok tatli diimi ;)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben de uzun tırnagı severim ama benımki uzun değil :25:

ojeler de yakısmıs:12:

Eki Görüntüle 1103818 Eki Görüntüle 1103819 . Kizlarrr parmaklarim normade dolma gibidr amaaaaa tirnklarm uzadikca parmaklarim ince gozukmeye basladi ojelerimn rengide cok tatli diimi ;)))

:17: ayyyyy ojelerin rengine bayıldım çok güzeeelllll ellerinede çok yakışmış ayrıca. ben evlenmeden önce uzun tırnak hastasıydım gerçi hala öyleyim ama eşim uzun tırnak sevmiyor ojeye karısmıyor ama uzun tırnağa antipatisi var adamın şuan sende görünce çok özendim yaa :43:

:17: ayyyyy ojelerin rengine bayıldım çok güzeeelllll ellerinede çok yakışmış ayrıca. ben evlenmeden önce uzun tırnak hastasıydım gerçi hala öyleyim ama eşim uzun tırnak sevmiyor ojeye karısmıyor ama uzun tırnağa antipatisi var adamın şuan sende görünce çok özendim yaa :43:

Cok teskkr edermmmmm benm esim ona artislik yaptgm icn sevmio cizerm diyrm korkuyo ne istersm yapiyo ;)

Back