Selam arkadaşlar!pastamın fotosunu yolluyorum bakın.ilk kez bebek yaptım .hoşunuza gider mi gitmez mi bilmiyorum ama doğrusunu yazın alınmam.eleştiriye açığım .çok zahmetli bir iş bebek hazırlamak.ilk kez daha da zordu umarım diğerlerinde alınır.guya öğrenmem meyi değişecek?işime yapacağıma çomak sokduktan sonra
Bebek nasıl olmuş?evet kremam yetmediaile içi kullanacaksan iyi ancak satış yapacaksan olmamış malesef.
Eteğini yaparken kekin üstünü ince bir şekilde kremayla kaplamalıydın. Aradan kek görünüyor
Bebek nasıl olmuş?evet kremam yetmedi
İlk kez bebek yaptım ondandırMalesef o da olmamış. Şunu biri satsa açıkçası almam
İlk kez bebek yaptım ondandır
Evet,şeker hamuru ile çalışmak maksadıyla bebek yaptım.kızımın evde bir çok bebeği var da yine söylüyorum elimi alıştırmak için yaptım.oyuncak bebek koymak kolaya kaçmak demek.o yüzden ..Nilu, bebeği şeker hamurundan yapmışsınız, göz ve kaş nedeniyle yüzü kirli görünüyor. Anlıyorum orjinal bebekler de pahalı ama pazarda uygun fiyata bulabilirsiniz ya da bebek için biraz daha çalışın.
Eteğindeki kremayı daha soğuk ortamda uygulayın, erimiş ve sert durmuyor. Butik pasta yapma yeteneğiniz var biraz da şeker hamuru çalışın.
Ben istedim kendim yapayım elim alışsın diye :))Nilu kız ALLAH seni ne etmesin, eline sağlık ama olmamış.
Chucky çıkacak kızın içinden :)
Satış için olmamış bebekli pastaların zaten bebekleri barbielerden felan yapmıyorlar mı ?
Nilu ama yine de bence bebekli olan pastaların bebeklerini hazır al.Ben istedim kendim yapayım elim alışsın diye :))
Kızın eteği kek.görmüyor musunuz?!gayet de yedilerkız bunu kim yiycek
ağzı burnu masmaviş olur bunu yiyenin:)
kek yokki bildiğin şeker hamuru olmuş bu.
kız da çok fena bakıyor ,korktum:)
istyorsan kursa git bence ,malzemeye verdiğin paraya yazık
Hazır bebek yapıştırmakdansa hiç yapmamak en iyisiNilu ama yine de bence bebekli olan pastaların bebeklerini hazır al.
Şeker hamuru için yavaş yavaş el alışkanlığı kazanırsın ama sen gitmiş en zorundan başlamışsın :)
Evde şeker hamuru var deneme yapacağım yineİlk olduğu için sorun yok elin yatkın aslında bu tür şeyler yapa yapa gelişir bir anda olmaz