Sizce nasıl

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.488
23
Selam arkadaşlar!pastamın fotosunu yolluyorum bakın.ilk kez bebek yaptım .hoşunuza gider mi gitmez mi bilmiyorum ama doğrusunu yazın alınmam.eleştiriye açığım .çok zahmetli bir iş bebek hazırlamak.ilk kez daha da zordu umarım diğerlerinde alınır.guya öğrenmem meyi değişecek?işime yapacağıma çomak sokduktan sonra

Eklentiler

• B005488B-4DC8-41D4-AE41-1ACEEBABC409.jpeg
    128,8 KB · Görüntüleme: 265

aile içi kullanacaksan iyi ancak satış yapacaksan olmamış malesef.
Eteğini yaparken kekin üstünü ince bir şekilde kremayla kaplamalıydın. Aradan kek görünüyor

aile içi kullanacaksan iyi ancak satış yapacaksan olmamış malesef.
Eteğini yaparken kekin üstünü ince bir şekilde kremayla kaplamalıydın. Aradan kek görünüyor
Bebek nasıl olmuş?evet kremam yetmedi

Ilk defaya göre güzel olmuş. Ellerinize sağlık. Boyle boyle yapa ede mükemmele ulaşırsınız.

Kekin uzerine ince beyaz krema
Kizin yuzunu biraz güleç
Uzerindeki bluzun boyamasini düzgün... gibi gibi..

Nilu, bebeği şeker hamurundan yapmışsınız, göz ve kaş nedeniyle yüzü kirli görünüyor. Anlıyorum orjinal bebekler de pahalı ama pazarda uygun fiyata bulabilirsiniz ya da bebek için biraz daha çalışın.
Eteğindeki kremayı daha soğuk ortamda uygulayın, erimiş ve sert durmuyor. Butik pasta yapma yeteneğiniz var biraz da şeker hamuru çalışın.

Evet,şeker hamuru ile çalışmak maksadıyla bebek yaptım.kızımın evde bir çok bebeği var da yine söylüyorum elimi alıştırmak için yaptım.oyuncak bebek koymak kolaya kaçmak demek.o yüzden ..

kız bunu kim yiycek
ağzı burnu masmaviş olur bunu yiyenin:)
kek yokki bildiğin şeker hamuru olmuş bu.
kız da çok fena bakıyor ,korktum:)
istyorsan kursa git bence ,malzemeye verdiğin paraya yazık

kız bunu kim yiycek
ağzı burnu masmaviş olur bunu yiyenin:)
kek yokki bildiğin şeker hamuru olmuş bu.
kız da çok fena bakıyor ,korktum:)
istyorsan kursa git bence ,malzemeye verdiğin paraya yazık
Kızın eteği kek.görmüyor musunuz?!gayet de yediler

Eklentiler

• 9FD7CBF4-014F-49CE-A52B-0BB15B24360F.jpeg
    166,1 KB · Görüntüleme: 208
İlk olduğu için sorun yok elin yatkın aslında bu tür şeyler yapa yapa gelişir bir anda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…