İsim güzel ama ben isim sonlarına han can su naz gül nur vb isimler eklenmesini ya da birlestirilmesi hiç hoşuma gitmiyor.Gülce Nazsonunda ki naz olmali mi?
Almila ve gülce arasinda cok kaldim..bazen demode diye tepkiler aliyorum gülce icin yorumlarinizi merak ediyorum ? Bende gülec bir yüzü cagristirdigi icin hep hosuma gitti..sizde yaptigi cagrisim ne ? Yeni nesil isimlerin yaninda cocuk demode kalir mi :)
Modaya gore demiyimde o kadar cok ayni isim var ki gülce ismi sanki eski kaliyor yanlarinda gibi geldiİsim güzel ama ben isim sonlarına han can su naz gül nur vb isimler eklenmesini ya da birlestirilmesi hiç hoşuma gitmiyor.
Ayrıca ismin demodesi olmaz ve isim modaya göre konmaz
Evet degisik isimler türedi ben de hic sevemedim aminnn cumlemizin evlsdi insallahYeni nesil isimleri hep birbirine benzeyecek yakinda ve alyalar alminalar demode olacak bir ayse ismi az bulunacak bence gonlunuze nasil geliyorsa onu secin sonucta evlat sizin hayirli evlat ve hayirli bir kul olsun insallah sihatle kavusun
Cok tesekkurlerEvet, diğer başlıkta da söylemiştim, Gülce çok hoş ve naif ama Naz ekini sevmiyorum. Naz tek başına güzel, Naz eki ise ismi basitleştiriyor.
Gülce bence gayet hoş soyleniste de zarif bir isimModaya gore demiyimde o kadar cok ayni isim var ki gülce ismi sanki eski kaliyor yanlarinda gibi geldi
Bence Gülce ye benzer olan Günce de olabilir.Gülce Nazsonunda ki naz olmali mi?
Almila ve gülce arasinda cok kaldim..bazen demode diye tepkiler aliyorum gülce icin yorumlarinizi merak ediyorum ? Bende gülec bir yüzü cagristirdigi icin hep hosuma gitti..sizde yaptigi cagrisim ne ? Yeni nesil isimlerin yaninda cocuk demode kalir mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?