Doğuma Hazırlık Sizce nasil ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
Gülce Naz 🌸 sonunda ki naz olmali mi?
Almila ve gülce arasinda cok kaldim..bazen demode diye tepkiler aliyorum gülce icin yorumlarinizi merak ediyorum ? Bende gülec bir yüzü cagristirdigi icin hep hosuma gitti..sizde yaptigi cagrisim ne ? Yeni nesil isimlerin yaninda cocuk demode kalir mi :)

Yeni nesil isimleri hep birbirine benzeyecek yakinda ve alyalar alminalar demode olacak bir ayse ismi az bulunacak bence gonlunuze nasil geliyorsa onu secin sonucta evlat sizin hayirli evlat ve hayirli bir kul olsun insallah sihatle kavusun

Almila ve gülce arasinda cok kaldim..bazen demode diye tepkiler aliyorum gülce icin yorumlarinizi merak ediyorum ? Bende gülec bir yüzü cagristirdigi icin hep hosuma gitti..sizde yaptigi cagrisim ne ? Yeni nesil isimlerin yaninda cocuk demode kalir mi :)
İsim güzel ama ben isim sonlarına han can su naz gül nur vb isimler eklenmesini ya da birlestirilmesi hiç hoşuma gitmiyor.
Ayrıca ismin demodesi olmaz ve isim modaya göre konmaz

Evet, diğer başlıkta da söylemiştim, Gülce çok hoş ve naif ama Naz ekini sevmiyorum. Naz tek başına güzel, Naz eki ise ismi basitleştiriyor.

İsim güzel ama ben isim sonlarına han can su naz gül nur vb isimler eklenmesini ya da birlestirilmesi hiç hoşuma gitmiyor.
Ayrıca ismin demodesi olmaz ve isim modaya göre konmaz
Modaya gore demiyimde o kadar cok ayni isim var ki gülce ismi sanki eski kaliyor yanlarinda gibi geldi

Yeni nesil isimleri hep birbirine benzeyecek yakinda ve alyalar alminalar demode olacak bir ayse ismi az bulunacak bence gonlunuze nasil geliyorsa onu secin sonucta evlat sizin hayirli evlat ve hayirli bir kul olsun insallah sihatle kavusun
Evet degisik isimler türedi ben de hic sevemedim aminnn cumlemizin evlsdi insallah

Canim inan demode kalmaz modaya uymak zorunda degilsin ayrica herkesin bir hayali var herkes saygi duymak zorunda hem o populer olur asıl cevresi ayni isimden bircok insan icinde. Gülce cok tatlı hatta Birceyi çagristiriyor birce akalayin ismi hep hosuma gitmistir.

Bence Gülce ye benzer olan Günce de olabilir. 😊

Gülce tek başına harika bir isim

Hiç demode falan değil, çok hoş bir isim. Şimdiki isimler hep aynı ya da garip geliyor bana.

Back
X