• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce nasıl olur???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ofof23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

ofof23

Ziyaretçi
enim babamın bir dükkanı var evinin altında. babam küçük bir semtte oturuyor istanbul da. şu anda bu dükkan tuhafiye işleten yatak örtüleri çeyiz işi yapan bir kadın işletiliyor. yani kadının hiç bir şeyi yokken şimdi bayağı bir kazanıyor. bende muhasebeciyim fakat acayip derecede dikiş dikmeyi yani elbise yata örtüsü bu gibi kesim biçim tamirat işlerinden hem anlıyorum hemde çok seviyorum. evimde kendime gömlek etek ceket dikiyorum. dikişlerim temiz ve güzel. kendi evim ile babamın evinin arası uzak ve ben iş yeri açmak istiyorum ilerde dikiş üzerine birşeyler yapmak istiyorum. acaba ne yapabilirim nasıl olur önce bir araştırma yapmak istiyorum. yani sizce nasıl olur????fisfisfis

terzi dükkanımı açacaksın?
valla ben pek anlamam ama sanki çok getirisi olmaz gibi geliyor..ne biliyim , insanlar zaten gidip dışarıdan alıyor, çok insan kıyafet diktirmiyor..ufak tefek işler gelir gibi geliyor bana..paça ,fermuar falan...ama ben pek bilmem bu işleri bunu da diyim? kira da vereceksen zor...iyice bir sor araştır bakalım..o kadına sor

sen muhasebe bürosu açsan daha iyi olur:)
şaka bir yana benim de ilerleyen yıllarda öyle bi hayalim var. uygun bir dükkan bulursam ip kumaş cam boyası inci boncuk filan satabileceğim bi dükkan açmak istiyorum. Gerkli parayı bulabilirsem tabi:)
hem becerikliyim de örgü filan da örerim. küçük bi hobby center.
bence yapabiliyrosan yap. güzel olur. ama sadece terzi gibi olmasın.ufak tefek şeyler de sat.

Back