• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce nasil olur?

Sahsyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
55
41
3
36
Merhabalar arkadaslar. Yakin zamanda esimin dogumgunu var. Esim bir kamu kurumunda mufettis olarak calisiyor. Is yerine meyve sepeti gondersem nasil olur sizce. Calistigi kurum epey buyuk bir yer. Cocukca olur mu acaba. Meslegini o yuzden yazdim. Hos olur mu yada. Arkadaslariyla yerler hoşluk olur diye dusundum ama sizin fikirleriniz neler. Bir erkege boyle bir gelmesi hosuna gider mi acaba bilemedim. Fikir ve tecrubelerinizi bekliyorum.

Ciddi bir işi var kaldırır mı ortam bilemedim yoksa eşe gidiyor böyle süprizlerde :) ama iş konumu olarak tereddüt ettim

resimde atsaydın keşke nasıl birşey yollayacaksın görürdük
benım eşimde müdür ama ben çok uygun görmüyorum boyle şeyleri

Ben bi sakınca göremedim. Gönderirdim eşim de kaprisli ve kasıntı bi insan olmadığı için çok mutlu olurdu muhtemelen. Eşinizle ilgili bi durum bence bu.

Bu tamamen eşinle alakalı bir durum. Ne kadar resmi bir ortamı olursa olsun, eşin eğer rahat bir insansa hoşuna gider. Bazı erkekler iş yerlerinde böyle konularla gündeme gelmeyi sevmeyebilirler. Eşini tanıyan sensin doğru kararı sen verirsin. Ama meyve sepetinden ziyade çikolata veya tatlı gibi birşeyler daha iyi olur sanki.

resimde atsaydın keşke nasıl birşey yollayacaksın görürdük
benım eşimde müdür ama ben çok uygun görmüyorum boyle şeyleri
Bunun gibi birsey. Ben de kararsiz kaldim iste.

Eklentiler

• Screenshot_20180308-100253.webp
    Screenshot_20180308-100253.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 157
Bu tamamen eşinle alakalı bir durum. Ne kadar resmi bir ortamı olursa olsun, eşin eğer rahat bir insansa hoşuna gider. Bazı erkekler iş yerlerinde böyle konularla gündeme gelmeyi sevmeyebilirler. Eşini tanıyan sensin doğru kararı sen verirsin. Ama meyve sepetinden ziyade çikolata veya tatlı gibi birşeyler daha iyi olur sanki.
Cicek gibi oluyor ya meyve sepetleri. Erkege cicek gondermek nedense pek alisilmis bir durum olmadigi icin meyveden cicek gonderiyim dedim ben de. Kasinti degildir esim ama bilemedim ki iste.

Merhabalar arkadaslar. Yakin zamanda esimin dogumgunu var. Esim bir kamu kurumunda mufettis olarak calisiyor. Is yerine meyve sepeti gondersem nasil olur sizce. Calistigi kurum epey buyuk bir yer. Cocukca olur mu acaba. Meslegini o yuzden yazdim. Hos olur mu yada. Arkadaslariyla yerler hoşluk olur diye dusundum ama sizin fikirleriniz neler. Bir erkege boyle bir gelmesi hosuna gider mi acaba bilemedim. Fikir ve tecrubelerinizi bekliyorum.

Bence meyve sepeti sankş kadınlara gönderilen birşey. Başka bir jest yapsan daha iyi olur gibi..

bence hoş olmaz. çikolata gönderebilirsiniz.

Evet internette araştırın isimli çikolatalar var kutuyu açtığında doğum günğn kutlu olsun yazarsan hoş olur

Çikolata göndermek daha mantıklı
Hem ikramı da daha kolay olur
Yalnız anlamadığım bişey var
Aynı evde yaşıyor iseniz neden akşam evde kutlamıyosunuz?
Ben nişanlı ya da sevgiliyken olanı anlıyorum
İşyerine orkideyi ya da saksı çiçeğini de anlıyorum orada kalıyor çünkü canlı çiçek
Ama hediye göndermeyi kafamda oturtamıyorum merakımdan sordum sadece
Eşinize mutlu yıllar
Nice seneler bir yastığa başkoyun inşallah

Bak böyle birşey olabilir doğum günün kutlu olsun aşkın şeklinde daha ufakları da var tabi.

Eklentiler

• 6879E232-0E99-4EF0-8651-940149071B98.webp
    6879E232-0E99-4EF0-8651-940149071B98.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 57
Çikolata göndermek daha mantıklı
Hem ikramı da daha kolay olur
Yalnız anlamadığım bişey var
Aynı evde yaşıyor iseniz neden akşam evde kutlamıyosunuz?
Ben nişanlı ya da sevgiliyken olanı anlıyorum
İşyerine orkideyi ya da saksı çiçeğini de anlıyorum orada kalıyor çünkü canlı çiçek
Ama hediye göndermeyi kafamda oturtamıyorum merakımdan sordum sadece
Eşinize mutlu yıllar
Nice seneler bir yastığa başkoyun inşallah
Maalesef gorev geregi evimden uzaktayim. O yuzden boyle bir yola basvurmayi dusundum.

Bence kendin ozel bisey yap.Is yerine meyve sepeti olmaz gibi.Herkes kendisi alip yesin meyveyi.Dogum gunu hediyesi olmaz ki ina ozel degil Hem ne gerek is yerine evde kendiniz kutlayin;)

Back
X