- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
-
- Konu Sahibi bella-donna
Dün danaya girmiştik ya simdide buna girelim beraber tatlımBella
Ben de 170 ve 65 kiloyum...bi türlü başlayıp 59 lari göremedim..şeytan diyo yap ölüm diyeti ol 55 kilo....ben de 55 i çoook istiyorum...
Çok zayifsin ye ye ye demelerini istiyorum
Olur yaaa neden olmasın?
Çok pis gaza geldim bak şimdi seni bulunca
kk deki diyet topiklerine gir en iyisi belki bayağı fark eder istakrarlı olursun kolay verirsinVallamıspora gidiyorum zaten, kac saat yapıyordun sen? Koşuyamı yöneleyim sence? Kahvaltıda baya zenginmis bu zaten bana yeter
Bana görede cok ama 55 diyor odun, ben hic 55 olduğumu hatırlamam, hep 57-59 arasıydım. Ona kalsan 50 idealmiş, yavas yavas ortadan yok etmek istiyor heralde, temiz iş
Bana kalsa bende moralim bozulmasına rağmen aman veririz dedim, ama bizim odunun kilo takıntısı var. Hayır tanıstıgımızdada 63 tüm yani illa bişeyi değiştireceklerBenim kilom çok fazla sana uygun değilim benayrılalım en iyisimi 67 kilo ya kilo diyosun poff fena kıskanıyorum
Yok güzelim ya nerde bende o TotoDün danaya girmiştik ya simdide buna girelim beraber tatlımAllah korusun sende benim gibi inada bindirip sağlığından olma pahasına diyet yapma. Bende iddia icin vercem yoksa yavas yavas veririm diyordum
Onuda dedim ben laf altında kalırmıyımYok artık !! Bende aynı boydayım ,kilomda 54 bildiğiniz inceyim hatta herkes ne kadar zayıfsın böyle iyi sakın verme falan diyor.erkek arkadaşınız gitsin 50 kilo birini bulsun.bana erkek arkadaşım böyle söylese vereceğim cevap git 50 kilo birini bul olurdu..moralinizi bozmuş şimdiden
Tatlı dedin ya ölüyorum burda, zaten bu kiloların hepsi bu tatlıdan. Allahtan ailede seker hastası yok genlerimdede olsaydı seker hastalığından coktan aranızdan ayrılmıştımYok güzelim ya nerde bende o Toto
Olsaydı zaten bu kiloları görür muydum?
Tibiki şiytini dinlimiycim
Dondurma almaya gidiyorum
Hahahah nerden bildin yüz değilim 115 imBana kalsa bende moralim bozulmasına rağmen aman veririz dedim, ama bizim odunun kilo takıntısı var. Hayır tanıstıgımızdada 63 tüm yani illa bişeyi değiştireceklersende bozma moralini verirsin tatlım, 100 kilo değilsin ya sende
Hadi yaKilo verirsin de o zamana kadar ne kadarı yağ su kas olur bilmem. Bence çok kas kaybedersin yerine de çok zor geliyor haberin olsun.
Onuda dedim ben laf altında kalırmıyımben baska 50 kilo Olanları görmüyorum, tek gördüğüm sensin Seninde 50-55 olmanı istiyorum dedi. Ama bu odun oldugu gercegini değiştirmiyor tabi
Yok canım Ciddimisin?ama senin gibi hatunun 115 olsada gideri var yaniHahahah nerden bildin yüz değilim 115 im
Gerçek mi kız bibiHahahah nerden bildin yüz değilim 115 im
Ciddiyim maalesef canımYok canım Ciddimisin?ama senin gibi hatunun 115 olsada gideri var yani
Aaa bak beni tam can evimden vurdun tatlım!Yüz sarkıyor falan dedin ya dahada iddia icin sok diyet yapmamİyi yapmışsınız :) olursunuz tabiki ama 2 ayda verirseniz çokta pişman olursunuz.sarkma falan açısından..sporla verin ama yüzde sarkıyor birşey farketmez
Dogru tatlım bi göz atayım ben oraya, hic diyet yapmadımki hayatımda, direk burası aklıma geldikk deki diyet topiklerine gir en iyisi belki bayağı fark eder istakrarlı olursun kolay verirsin
Hastalık falan mı olduVer bi apranax veya bi kutu poff
Aaa bak beni tam can evimden vurdun tatlım!Yüz sarkıyor falan dedin ya dahada iddia icin sok diyet yapmamdiyorum ya ben hic bisey hesap etmedim sadede iddiaya odaklandım, yüz sarkması, kas kaybı vs hic düşünmedim