- 24 Nisan 2010
- 363
- 75
- Konu Sahibi bella-donna
Canım BN günde 6 öğün yiyerek hic AC kalmadan 18 kilo verdim istersen yardımcı oluyumHay masallah, ben müsaadenizle surdaki köprüden atlayayım,bi arkadasa bakıp cıkıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım BN günde 6 öğün yiyerek hic AC kalmadan 18 kilo verdim istersen yardımcı oluyumHay masallah, ben müsaadenizle surdaki köprüden atlayayım,bi arkadasa bakıp cıkıcam
Oyle karalar bağlamak yok: )) sizde yapabilirsiniz.bir arastırın zaten sorunu çözüyorsunuz o sistemle..Dkz diye aratın aklınıza yatarsa başlayın uygulamaya cok kolay..Hay masallah, ben müsaadenizle surdaki köprüden atlayayım,bi arkadasa bakıp cıkıcam
öyle deme biraz olsun bence mesela etek elbise bana göre daha çok yakışıyor kalçası olan bayanlara hele göbek problemi falan yoksa dar kesim kot süper duruyor valla... ama ne yapalım vermemiş Allahdaha ne istiyorsun ne güzel kalça başa bela
Tamam bu gece full diyet programı arastırcam zaten tatlım teşekkür ederim. Pazarteside belki diyetisyene giderimOyle karalar bağlamak yok: )) sizde yapabilirsiniz.bir arastırın zaten sorunu çözüyorsunuz o sistemle..Dkz diye aratın aklınıza yatarsa başlayın uygulamaya cok kolay..
Lütfen ilk benim önerimi arastırın..çünkü diyet değil sizi sıkmayacak .Tamam bu gece full diyet programı arastırcam zaten tatlım teşekkür ederim. Pazarteside belki diyetisyene giderim
Millet geçim sıkıntısı çeker sen de kilo mu Hayır yani git bi diyetisyeneMerhaba kızlar,
benim derdimde kilolarım. Boyum 1.70 ve bugün tartıldım tam 67 kiloyum ya nasıl kendimi bu kadar koyverdim bilmiyorum erkek arkadasımda sinir etti beni zaten, kimsenin dediğini takmamda ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya. iddiasına girdik kendisiyle ve Eylül'ün sonuna kadar 55 i görmem Lazım. Bu mümkünmü ya hic öyle diyet falan yapan biri değilim, ilk kez bu kadar kilo konusunda sıkıntı yasıyorum! Verilirmi sizce 7-8 haftada 12-13 kg falan. Cok hırslıyımdır bu iddiayı kazanıp ağzının payını vermem Lazım
Dogru tatlım, bende öyle yapmaya karar verdim zatenKısa bir zamanda yemeyip, içmeyip, spor yapıp o kadar kilo verilir verilmesine de ne kadar sağlıklı olur? Bence bırakın iddiayı falan, sağlığınızdan önemli değil hiçbir şey. Siz yine de yediklerinize dikkat edip, diyetisyene gidin. Aylık 4-5 kilo verin ama sağlıklı verin.
Tesekkür ederim, cok merak ettim zaten ilk ondan başlarımLütfen ilk benim önerimi arastırın..çünkü diyet değil sizi sıkmayacak .
Bir anda verilen şok diyetlerden vazgeçtiğinizede çok sevindim..kimse için hatta kendiniz için bile o tarz diyetlere girişmeyin..Hem vücut deformasyon oluyor hemde verilen kilolar zaten geri alınıyor..
Kolay gelsin size şimdiden
Takibe aldım topigi tesekkürlerBenm topige uğra göz at
profilimde msjlarda yazar yarisma
Masallah tatlım, darısı basıma :) Sanırım gidecegim, en azından kas, yag oranını ölçüp ona göre bi program uygularım
Neyse ki yüzüm kilolu duruyor,çökük dursa kabus olurdu hepten. Un helvasina bayılırım ama kilo yaptığını bilmiyordumInşallah sende istediğin kiloya gelirsin sende canım, benim yerimede ye. Un helvası ye bak, 60 tan sonraki 7 kilo kesin un helvasıdır
Yapıyor yapıyor tecrübeyle sabit, bende bayılırım belli oluyor değilmiNeyse ki yüzüm kilolu duruyor,çökük dursa kabus olurdu hepten. Un helvasina bayılırım ama kilo yaptığını bilmiyordum
Özür dileyerek sormak istiyorum merak ettim erkek arkadaşınız kaç kilo acaba :)Yapıyor yapıyor tecrübeyle sabit, bende bayılırım belli oluyor değilmi
Teşekkür ederim tatlım, aynen kafaya takılınca verilmiyor kilo falan. Bende bu aksam karar verdim, öncelikle 60 a düşeceğim, sonra fazlalık varmı yokmu ona göre devam edeceğim. Sok diyetten falan vazgeçtim bi anlık bi sinirle, gazla kafaya koymuştum ama sağlığımdan önemli değil ya, ne yapalım güzel bilgilerin icin tesekkür ederim, dikkate alacağım ve uygulayacağım insallah veririm bir an önce su SıcaklardaTatlim senin 55 e dusmen gerekmiyor. Boyuna gore cok zayif olursun. 1.70 boya en ideal kilo 60'tir. 7 kg ise 2 ayda rahat verilir.
Sabahlari ac karnina ılık suya 4-5 damla limon damlat onu ic. Yesil cay ile gun arasinda takviye yap.
Sabahlari maydonoz yiyebilirsen bol bol ye.
Sut, yogurt ve yumurta ye bol bol, hamur isi, yagli yiyeceklere ve kizartmalara biraz ara ver.
Yogurt icine tarcin, zencefil ve zerdecal katip yiyebilirsin. Sporla desteklersin. Bunlari yapip sağlıklı beslenirsen verirsin. Sok diyet ya da diger diyet listelerine ihtiyacin yok.
60'tan asagi dusmemeni tavsiye ederim. Sadece 7 kilo vermen yeterli.
Kafana takmazsan daha rahat verirsin