- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- Konu Sahibi bella-donna
Insallah tatlım, umarımBayanlar icin boy ile kilo arasindaki fark ortalama 15 kg olmali,55 ideal kilon umarim basarirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah tatlım, umarımBayanlar icin boy ile kilo arasindaki fark ortalama 15 kg olmali,55 ideal kilon umarim basarirsin
Oda 75 civarı sanırım, tam bilmiyorum tatlım.Boyu 1.75 vücut yapısı kaslı Göbeği falan yokÖzür dileyerek sormak istiyorum merak ettim erkek arkadaşınız kaç kilo acaba :)
Tanistiginizda da siz 67 kilodaysaniz erkek arkadaşınızı oradan vurun ki iddiadan vaz geçsin,ama sağlığınız için gereken kiloya ulaşın tabi ama 55 kilo sagliksizsa sırf sevgiliniz için yapmayın sakın :)Oda 75 civarı sanırım, tam bilmiyorum tatlım.Boyu 1.75 vücut yapısı kaslı Göbeği falan yok
Benimde en büyük sorunum seker ac Bırakma huyum var, bicok seyi yanlıs yapıyorum, bununda farkındayım.inşallah düzeltecegim bu durumu ama, teşekkürler tatlımBende bu aralar Kilo vermeye çalışıyorum . Şeker un yüzden uzak dur özellikle şekerin fazlası fena.... Sakın karnını aç bırakma böyle anca kas kaybina uğrar tekrar aynı kiloları alırsın . Yapacagin bol Protein sebze ve meyve... ve kardiyo çalışmalısin Aslında boyuna göre kilon normalde. ..Vücut yağ ölçümüne baktirmalsin...Yağ oranı yüksek çıkarsa asıl korkmalisin.
Yok tatlım ben kimse icin bi gram vermem aslında ama iddia middia diye gaza getirdi beni, hatta hazır 50 liklerden bul benimle uğraşana kadar dedimde baya kızdı tanıştığımızda 63 falandım, ama o beni tanıdığında 58 dim kabul ediyorum o beni 2 Yıldır tanıyor,ben o zamanlar baya zayıftım yahu. Beni beğenmezse falan diye korkum yok yani, beğenmeyen kendi bilir, hiiic takmamTanistiginizda da siz 67 kilodaysaniz erkek arkadaşınızı oradan vurun ki iddiadan vaz geçsin,ama sağlığınız için gereken kiloya ulaşın tabi ama 55 kilo sagliksizsa sırf sevgiliniz için yapmayın sakın :)
Siz de onu komplekse sokun dişe diş,kana kanYok tatlım ben kimse icin bi gram vermem aslında ama iddia middia diye gaza getirdi beni, hatta hazır 50 liklerden bul benimle uğraşana kadar dedimde baya kızdı tanıştığımızda 63 falandım, ama o beni tanıdığında 58 dim kabul ediyorum o beni 2 Yıldır tanıyor,ben o zamanlar baya zayıftım yahu. Beni beğenmezse falan diye korkum yok yani, beğenmeyen kendi bilir, hiiic takmam
İyi fikirmiş tuttum bu fikriSiz de onu komplekse sokun dişe diş,kana kan
Merhaba kızlar,
benim derdimde kilolarım. Boyum 1.70 ve bugün tartıldım tam 67 kiloyum ya nasıl kendimi bu kadar koyverdim bilmiyorum erkek arkadasımda sinir etti beni zaten, kimsenin dediğini takmamda ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya. iddiasına girdik kendisiyle ve Eylül'ün sonuna kadar 55 i görmem Lazım. Bu mümkünmü ya hic öyle diyet falan yapan biri değilim, ilk kez bu kadar kilo konusunda sıkıntı yasıyorum! Verilirmi sizce 7-8 haftada 12-13 kg falan. Cok hırslıyımdır bu iddiayı kazanıp ağzının payını vermem Lazım
Verilir tabiki ama spor ve düzenli bir menü ile tavsiyem spor şart 55 olamasanda 58 59 sana çok yakışır boyun maşallah güzel .Merhaba kızlar,
benim derdimde kilolarım. Boyum 1.70 ve bugün tartıldım tam 67 kiloyum ya nasıl kendimi bu kadar koyverdim bilmiyorum erkek arkadasımda sinir etti beni zaten, kimsenin dediğini takmamda ben kendimi hic iyi hissetmiyorum ya. iddiasına girdik kendisiyle ve Eylül'ün sonuna kadar 55 i görmem Lazım. Bu mümkünmü ya hic öyle diyet falan yapan biri değilim, ilk kez bu kadar kilo konusunda sıkıntı yasıyorum! Verilirmi sizce 7-8 haftada 12-13 kg falan. Cok hırslıyımdır bu iddiayı kazanıp ağzının payını vermem Lazım
Merhaba kızlar,
benmde başlamam şart oldu şu güneşin kızlarındaki oyuncunun biri su ve çorbayla sıvı alarak 5 kg vermiş bi haftada ebnde başlamam lazım..Olursun canım ya ekmek tatlı kolayı kesersen.Merhaba kızlar,
Kaç günde ne kadar verdin lahanay diyetiyle.ben vermıstım lahana corbası ıle sok dıyetle eylule kadar tekrar benım de baslamam sart oldu aslında. bende 67 yı gordum bırkac gun once ve yıne aynı dıyetle devam etmem lazım gecen senekı gıbı.
HAHAHAHA mantıklı yaaa hem sinir bozuyorlar hemde habire bişey getirip sunuyorlarkilo vermek dünyanın en basit işi .Tek şart bir süre bayan arkadaşlarınızdan uzak duracaksınız .
ondan diyorum işte.HAHAHAHA mantıklı yaaa hem sinir bozuyorlar hemde habire bişey getirip sunuyorlar