Misafir odam yok sadece bir tane oturma odam var ve bir misafir gelince yemeği mutfakta yiyoruz ve rahat bir durum değil misafir odasına ihtiyacım olduğunu fark etmeye başladım ama eşim gereksiz olduğunu söylüyor ve yaşadığım yerde evler kutu gibi misafir odasına yemek masası sığacak gibi değil.... Sizce misafir odası gerekli mi? Gerekli ise bir misafir odasında hangi mobilyalar bulunabilir? Köşe ve yemek masası konsol olsa saçma mı olur???
Vardır 4, 5 odali evin. Veya daha büyük. Misafir odası, cart curt odası yaparsın. Bunlar lüks.
Yeriniz yokmuş, sığdıramıyormuşsunuz. O zaman düşünmeye gerek yok. Misafirleriniz ayakta beklemiyor ya, oturma odanız varmış, yemek yiyecek yeriniz varmış. Her insan kendi şartlarına göre hareket etmeli diye düşünüyorum. Odanız yoksa, yeriniz yoksa zorlayarak bir şeyler yapmak anlamsız.
Vardır 4, 5 odali evin. Veya daha büyük. Misafir odası, cart curt odası yaparsın. Bunlar lüks.
Yeriniz yokmuş, sığdıramıyormuşsunuz. O zaman düşünmeye gerek yok. Misafirleriniz ayakta beklemiyor ya, oturma odanız varmış, yemek yiyecek yeriniz varmış. Her insan kendi şartlarına göre hareket etmeli diye düşünüyorum. Odanız yoksa, yeriniz yoksa zorlayarak bir şeyler yapmak anlamsız.
Kiracıym ilk tuttuğum ev 2+1 olduğu için tek bi tane oda yaptık ama mutfak küçük bu şehirde o yüzden misafir odası ihtiyacı hissediyorum bazen. Tabi hersey imkanlar doğrultusunda oluyor.
bence gerek yok misafir odasına.. artık herkez salonu oturma odası yapıyo zaten..
insanın kendinden kıymetli bişeyi yok çünkü.. eskidendi o yaa..
hakikaten fazla odan olur yine döşersin dilediğin gibi ama yine kendin için..
bence gerek yok misafir odasına.. artık herkez salonu oturma odası yapıyo zaten..
insanın kendinden kıymetli bişeyi yok çünkü.. eskidendi o yaa..
hakikaten fazla odan olur yine döşersin dilediğin gibi ama yine kendin için..
komşumuz var koltuk takımı aldı işte döşedi misafir odasını çocuğu çok yaramazdı o bile öğrenmişti orası yasak oda diyodu :) sadece ütülükleri koyuyodu :) çocuğu büyüdü falan şimdi bildiğin pişman be saçmalıkmış diyo şimdi
Normal şartlarda gerekli değil benimde yok evim 2 artı 1 çocuk odasında yaptık biz birini ben sadece çok kalabalık misafir gelince sıkıntı yaşıyorum oda senede bir iki kere dir eşli görüştüğümüz durumlarda ikiye ayrılıyoruz eşler bi tarafa bayanlar bi tarafa e çoluk çocuk ta var herkeste çocuk odasında küçük bi köşe koltuk var oraya artık sıkışıyor gelenler çay dı servis ti filan zor oluyo biraz o zaman herkes üst üste gibi geliyo bana o zaman diyorum bi salonum olsaydı diye ama yok malesef napalım artık köşe Koltukta ağırlamaya devam fakat yeni bi eve çıkarsam ileride büyük olsun isterim Çok ayrıntılı Mobilya yaya da gerek yok bi oturma grubu tamam dır
komşumuz var koltuk takımı aldı işte döşedi misafir odasını çocuğu çok yaramazdı o bile öğrenmişti orası yasak oda diyodu :) sadece ütülükleri koyuyodu :) çocuğu büyüdü falan şimdi bildiğin pişman be saçmalıkmış diyo şimdi
çok haklısınız. Geçenlerde gündüz misafirliğe davet edildim ve kalabalık bir ortamdı ve misafir odaları varken (kapısı açıktı bütün odaların eve girerken gördüm) oturma odasında ağırladı hepimizi. Bana çok saçma gelmişti. Bi de misafir odalarını çok saçma gereksiz eşyalarla kullanışsız eşyalarla döşüyorlar sırf gösteriş olsun diye... Benim temiz aniden gelen bi misafir olunca geçirebileceğim bir oda olsun diye düşünmüştüm birde yemek masası çok gerekli oluyor yemekli misafir alınca ve oturma odam da da yemek masam yok sadece mutfakta var ve mutfağım da çok küçük. oturma odam da yemek masası sevmiyorum o yüzden birazda eksikliğini duyar oldum.