- 13 Ekim 2016
- 3.195
- 39.708
- 508
- Konu Sahibi Ponciginannesi
-
sizce kv kp ile konuşup gözleri euro euro olmadan,adam karısına bu teklifle hiç düşünmeden gelirmi.
Bırakın şu adamlara beslediğiniz iyi niyeti
konuyu okuyup zaten cevap verdim,bence sen daha komiksin şuan.Komik misin sen şimdi
Konu başlıca iyice oku böylece verdiğin cevaplar komik oluyor
konuyu okuyup zaten cevap verdim,bence sen daha komiksin şuan.
Ayrıca sizin konunuza yorum yazmadım benim fikrim bu
Biz geçen sene kendimiz kesmek için almıştıkşöyle genel yorumlara baktım herkes karşı çıkmış bana mantıklı geldi.
bilmediğim için soruyorum kuzu 3 ayda koyun kıvamına gelir mi? kurbanlık olmak için yeterli kiloya gelir mi?
gerçi gelemeyen olsa da ille satılır daha sonrada elinizde kalmaz.
Biz geçen sene kendimiz kesmek için almıştık
3 ayda yeterli büyüklüğe geliyor
Ciddi karda bırakır
Ancak kendin yapacaksan girilmeli bence kv kp ile olacak iş değil
Onlar sorun çıkarmasa görümce çıkarır elti çıkarır vs
Konu sahibi başını ağrıttığına değmez
Bence paranızın hepsini vermeyin. Yarısını verin madem korkuyorsanız. Ben olsam anlattıklarınızdan yola çıkarak verirdim paranın tümünü risk sonuçta bu o para çektiğinizde çalınabilir, dolar alırsınız düşebilir, hisse alırsınız batabilir, hayvan alırsınız ölebilir ama işten anlayan bilen kişiler sonuçta daha önce de yapmışlar. Kayınpederinizin de hak iddia etmeyeceğinden eminmişsiniz. Diğer kardeşler de sorun çıkarmıyorsa denemeye değer. Risk kabul ediyorsanız sonrasında aksilik olursa eşinizin başına kalkmayacağınıza da emin olun. Sık görüşmek ufak tefek sorunlar yaratır ama mesafenizi ve iyi niyetinizi koruyarak 3 ay idare edebilirsiniz.evet gecen sene kp kuzularıda kapış kapış gitmişti üstelik pazara 2 kere çıkardı hep cevresi almıştı
10 yıldır bu işin içindeler
ama korkuyorum ya hayvanlar ziyan olursa ? hastalık vurursa ? bunun gibi ihtimalleri düşünmeden edemiyorum.
Bende öyle diyorum,çünki Ali yedi oyuna gitti,Veli yedi koyuna gitti olur,yani hesap karışır,sakın sakın sakın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?