Sizce kocam düzeldi mi ?

Banka islerini baltalamalisiniz, bir bankaya borcu varsa onu ödemeyin ve kara listeye alinsin, boylece kredi cekemez, cevreye de duyurun kimse elden borc vermesin.
Aynen çok net. Kara listeye girmeli yoksa iflah olmaz. Diyette olan ama kendini tutamayan birini düşünün; mutfağı kilitliceksin başka yolu yok, girmem mutfağa yemem ya bak üç aydır diyetimi bozmuyorum demesine bakmayacaksın bir gece ansızın her şey değişebilir :)

Vala kocamı seviyor muyum artık onu bile bilmiyorum. Sevgi karın doyurmuyor. Etrafımızdaki herkes ev araba sahibi biz borç sahibi.. bunların hepsi çok zoruma gidiyor. Ben daha geçmişten kalan borçlarımı temizleyedim şimdi her ay maaşımı verecem diyor ama ona inancım yok. Verdiği maaş gözümde pek bir şey ifade etmiyor . Şu anda çocuğun okulu düzeni bozulsun istemiyorum o yüzden beklemedeyim düzelir diye.

2018'de açtığım konu var eski hesabımla. Şifremi falan unuttuğum için yeni hesap açtım. Orada eşimi seviyorum kumardan bıkmışım ama ümitliyim düzelecek. Düzelmez diyenlerin acımasız olduğunu düşünüyorum, az da olsa ümitvar yorumlara tutunuyorum filan. 6 sene geçmiş vay be. Düzeldi mi hayır. Aynı mı kaldı hayır. Hep daha beteri oldu. Bir de insanın yarası üstüste darbe alınca daha çok acıyor. Nihayetinde keçe gibi oluyor ama hissizleşiyorsun. Artık ruhun yıpranıyor.

Hocam şimdi eşimin bir akrabasi var eşimden daha da beter kumarbazdi . En lüks arabayı da evini de aldı ne bileyim diyorum belki bu da öyle düzene koyar kendini ama o kadar senem mi geçmesi gerekiyor bunun için de ömrümden gidecek

Ben kumarbaz adamın duzeldigini hiç duymadım,şimdi değilse bile elbet bir gün yeniden başlayacak.Simdi zemin kaygan iyice yerine yerleşsin rahata ersin ufaktan ufaktan 10 lira 5 lira diye diye başlar.....

Daha 4 yıldır çalışıyorsunuz. Üstelik evlisiniz ve çocuğunuz var. Bir adaptasyon süreci olması normal. Birikimim yok diye karalar baglamayin o yuzden. Zamanla hepsi oturur.
Düzelebilir neden olmasın ama herhangi bir yoksunluk anında çok dikkatli olmanız gerekiyor. Yani eşiniz şu anda uçurumun ucunda biraz iş kendisinde bitiyor ve eşinizin kendini dizginlemesi çok önemli.
Olaylar daha çok sıcak. Biraz zamana bırakın.

Evet doğrudur ben de öyle düşünüyorum ama mesela ilk atanır atanmaz ben araba almıştım kredi çekerek ve o zaman araba fiyatları birden fırladı benim ödediğim krediyi maasimla rahat ödeyebilecek durumdaydım. Eğer o arbayi satmasaydim şimdi hem kredisi bitmiş hem de 800bin olmuştu yani birikim yok dememde ki kasıt ben kendi maaşımın bana kalmasını istiyorum her türlü birikim yapardim yoksa maaşıma dokunmasaydim. Neyse giden gitti çok daha da şey gitti benim derdim bundan sonra gitmemesi. Şu an öyle bir duruma gelmişim ki bardağı taşıyacak son damla da çekip gitmeyi bekliyorum sanki. Eşimle parasal problemleriniz olmasaydı tam istediğim gibi biriydi. Bana karışmaz etmez sorumluluk sahibi ama ben onu kendi halinde bıraksam sanki borç batağına batacak gibi yani onu evirip çeviren hep benim ve bunlar beni dibe çekiyor. Bazen diyorum boşan kendini düzeltsin birikimini kendi kendine yapsın evini arabasını alsın öyle gelsin yeniden evlenmek isterse evlensin ama ben olmadan yapsın bunları ki ben de saygı duyabileyim. Ben bu süreçlerde onun yanında olarak hep kaybettim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…