Sizce KK'mzda nl var mdr ?

çokta tınlıyoruz ya onları, gösteriş budalaları ego ları tavan yapmışlarılaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ünlüyü bilmem de kendını artıst zannedenlerden çokkk var kaydirigubbakcemile3

Deniz Seki var benim tanıdıgım ,gördüğüm demiyorum tanıdıgım sengözlerimebaksanab

gercı tanımasam da olurdu delikafadulden

kıslar ünlü diilim ama bihter özdemir benim arkadaşım. hani şu avrupa yakasında sacitin sevgilisi kapıcının kızı olan zeynep. şimdi başka dizilerde de oynuyor. geniş ailede, hanelerde... falan filan. ben onunla ege üniversitesi klasik türk müziği korosunda tanışmıştım. halen görüşürüm.

onu bunu bilmem ama şunu biliyorum ki bazen yolda giderken gördüğüm bayanları hep kk üyesi diye düşünüyorum. bazılarını koydukları fotolardan benzetiyorum. hatta birini durdurup sorsam nolur acaba diye bile düşünüyorum:)

onu bunu bilmem ama şunu biliyorum ki bazen yolda giderken gördüğüm bayanları hep kk üyesi diye düşünüyorum. bazılarını koydukları fotolardan benzetiyorum. hatta birini durdurup sorsam nolur acaba diye bile düşünüyorum:)

bunu bende çok düşünüyorum cnm :))) acaba knştugum kişilerden var mı üye fln diye

ünlüyü bilmem de kendını artıst zannedenlerden çokkk var kaydirigubbakcemile3

Deniz Seki var benim tanıdıgım ,gördüğüm demiyorum tanıdıgım sengözlerimebaksanab

gercı tanımasam da olurdu delikafadulden

kaydirigubbakcemile5
:lepi:

ama ünlü bencede yokturzemuszemus

valla ben bi kere evim güzel evim bölümünde gördüm

bi arkadaş ünlü birisinin kardeşiydi hatta şuan

bu kalp seni unuturmuda oynuyor kardeşi hatta ve hatta

beren saatle bülent inal bide kardeşi resimlerini koydu bizzat ben kendim gördüm..:):)

ve bende herkese potansiyel kk lı olarak bakıyorum
hatta alışveriş merkezinde toplanan kadınları görünce belki akşama
kk da görürüm buluşmadır diyorumkaydirigubbakcemile3

ablam dediğim ınsan cok unlu bır dızı oyuncusu kk ya bı sefer benım le beraber gırdı su an sormadım halen gırıyor mu ismini merak edenede soylım aslı tandogan

Düşüncenizde yanılmıyorsunuz. Şöyle bir istatik bilgiye sahibim. Yeni tanıştığım 10 bayandan 6 tanesi siteye üye 2 tanesi siteyi duymuş ama üye değil 2 tanesi ise hiç duymamış. Yani sonuç olarak yolda gördüğünüz 2 kadından biri üye : )

koptum okurken yhaa :))
allah iyiliginizi versin..

benimde teyzemin oglunun amcasinin kizinin abisinin yegeninin oglunun arkadasinin yengesi nihat dogan :roflol::roflol:

bende hep düşünüyorum gördüğüm bayanları benzetiyorum fotolardan acaba kkda ki bayanlarmı diye bazen sorasımda geldi delimine derler diye vazgeçtim

Back