Anket sizce kk'daki bir erkek...

sizce kk'daki bir erkek...

• imkansız... :kahve:

OY: 15 5,8%
  • olur olur...bu erkeklerden herşey beklenir... CADIARZU

OY: 233 90,7%
  • ne bilim ya...ben zaten geçiyordum uğradım... tatlicadiarzu

OY: 3 1,2%
  • tabiki olabilir...mesela ben onlardan biriyim... :smiley-cool:

OY: 6 2,3%

• Ankete Katılan
    257
Yaaa kizlar,eslerimiz bile bizim sohbetlerimizi sacma ve SIKICI bulurken,yabanci bir erkek onlar icin bu kadar sacma ama bizim icin cok hos sohbetleri niye ceksinler Allah askina.Erkekler patlarlar bu konulari okumaktan.Neymis:"Kaynanam bana eziyet ediyor","esim beni aldatti","Giyim tarzimiz nasil",Hamile kalmak istiyorum"Makyajin püf noktalari" falan filan..............
Yani erkekler ne yapsin bu konulari.Böyle seylerden bizler hoslaniyoruz.Oysaki onlar gicik oluyorlar.

Haklısın.
Bencede kendini bi kaç mesajda belli eder.
O 500 ü geçen olsa olsa travestilerdir..
oda kadınlara özendikleri için,kadınlar gibi daha ii davranabilmek için...
kaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu-Hanginiz irkek çabuk çıkın ortaya benide düşüncelerimi de yormayın CADIARZUÇok üzgünüm çoook

kesinlikle olabileceğini düşünüyorum, genelde hemen anlaşılıyorlar ama renk vermeyenler çıkabilir.

keşke olmasa ama olur, bu erkeklerden herşey beklenir. ama çok uzun süre de kamufle olamazlar diye düşünüyorum. elbet bir yerde açık verirler, biz kadınlar birbirimizi tanırız...

itiraf ediim acaba dedim erekk kulübü nasıldır.. girdim baktım.. okkadar sıkıcıki.. eğer erkeklerde hafif bi bayanımsılık yoksa burda işi yok.. yada özel bi neden var. ama laf olsun die girmez bu siteye.. sıkılır.. ben erkekelerde sıkıldım.. ama şunu diebiliriz ki herşey kaynanam eşim değil.. burda çok yanlış olduunu düşündüğüm bi konu var ki oda cinsellik bölümü.. bi konu açılıo arkadaşlar döktüryo da döktürüyo. yanlış. erekkelr sinsi. bundan hoşlanıyor olabilirler.. suzzan die bi üye vardı. ben kessin bu erkek derdim. neden mi.? ilk açtıı konular arasında erkek olsanız neler yaparsınız.. erkek arkadaşınızla yapamadıınız içinizde kalanlar neler? b, kızın yatakodasını gözleseniz kim olur? baya baya.. en sonunda o konuya dayanamadım dedim ki olum sen erkeksin bence.. şak banlandı atıldı sora sora..
yani bi bayan neden yatak odası b,lmem ne ilgilensin ki.. bizler dert paylaşırız bu. erkekler...
saçma sapan bi iş .. onlarda her türlü gereksiz işler var.

itiraf ediim acaba dedim erekk kulübü nasıldır.. girdim baktım.. okkadar sıkıcıki.. eğer erkeklerde hafif bi bayanımsılık yoksa burda işi yok.. yada özel bi neden var. ama laf olsun die girmez bu siteye.. sıkılır.. ben erkekelerde sıkıldım.. ama şunu diebiliriz ki herşey kaynanam eşim değil.. burda çok yanlış olduunu düşündüğüm bi konu var ki oda cinsellik bölümü.. bi konu açılıo arkadaşlar döktüryo da döktürüyo. yanlış. erekkelr sinsi. bundan hoşlanıyor olabilirler.. suzzan die bi üye vardı. ben kessin bu erkek derdim. neden mi.? ilk açtıı konular arasında erkek olsanız neler yaparsınız.. erkek arkadaşınızla yapamadıınız içinizde kalanlar neler? b, kızın yatakodasını gözleseniz kim olur? baya baya.. en sonunda o konuya dayanamadım dedim ki olum sen erkeksin bence.. şak banlandı atıldı sora sora..
yani bi bayan neden yatak odası b,lmem ne ilgilensin ki.. bizler dert paylaşırız bu. erkekler...
saçma sapan bi iş .. onlarda her türlü gereksiz işler var.

bu sitede erkek var ben biliyorum:) bi arkadaşın sevgilisi.. kamu da web sohbet imkanı olmadığı ve sadece sayılı bi kaç site açıldığı için buna kk da dahil ordan sohbet ediyolardı... baya da ilgiliydi siteyle takip ediyodu.. geyiğini yapıyodu sağda solda hatta..

bencede kesinlikle var ama kendilerini bu kadar kamufle edebilirler mi bilemiyorum

Son düzenleme:
bence kk da baya bii erkek takılıyodurr eminimm buna hatta btanesinin konusunu okudum bide ben erkeğim yazmışş salakk ne bekleseniz çıkarr bunlardann..

bende 2 kişiyle karşılaştım.hemn bildirdim.birisi resim eklemişti biride derdini yazmış ben erkeğim biliyorum buraya son girişim demiş.çok dertliydi ama cevap alamadan uçtu..

olur olur bu erkeklerden herşey beklenir
ama bizden de kaçmaz yaniii hemen attırırız dışarıı :roflol:

olur olur...bu erkeklerden herşey beklenir... :kızgın:

kesinlikle mümkün...belki eşlerinden duyup öyle yapan beyler vardır...sonuçta yüzde yüz engellemek mümkün değil burası sanal bir dünya....

Back