Kizlar ya, benim aklima hep bir sey takiliyor. Malum KK nin bir suru uyesi var, buralara birseylerinizi yazarken korkmuyor musunuz desifre olurum, yakinlarim kim oldugumu anlar filan diye.. ben sirf korktugumdan hic bise paylasamiyorum he. sorun bende mi? korkmuyor musunuz Gorumceler, eltiler, bilmem neler, yazdiklarinizi okur da sonra hep sizi takip eder diye? cok mu psikopat oldum ? ? :26::18:
Sorun sende değil..Kizlar ya, benim aklima hep bir sey takiliyor. Malum KK nin bir suru uyesi var, buralara birseylerinizi yazarken korkmuyor musunuz desifre olurum, yakinlarim kim oldugumu anlar filan diye.. ben sirf korktugumdan hic bise paylasamiyorum he. sorun bende mi? korkmuyor musunuz Gorumceler, eltiler, bilmem neler, yazdiklarinizi okur da sonra hep sizi takip eder diye? cok mu psikopat oldum ? ? :26::18:
Kizlar ya, benim aklima hep bir sey takiliyor. Malum KK nin bir suru uyesi var, buralara birseylerinizi yazarken korkmuyor musunuz desifre olurum, yakinlarim kim oldugumu anlar filan diye.. ben sirf korktugumdan hic bise paylasamiyorum he. sorun bende mi? korkmuyor musunuz Gorumceler, eltiler, bilmem neler, yazdiklarinizi okur da sonra hep sizi takip eder diye? cok mu psikopat oldum ? ? :26::18:
Fazla detay ve isim verilmediği sürece nasıl anlaşılsın ki?
Sonuçta aynı derdi yaşayan bir çok insan vardır eminim ki.
Ama ben bazen şunu düşüyorum, birinin sorununu okuduktan sonra mesela diyorum ki aa bu X mi acaba onun da böyle bir sorunu vardı ya da bu Ayşe abla mı o da kocasıyla bunları yaşıyor gibi
Bazıları evinin fotoğraflarını paylaşıp sonra da bütün sırlarını bdv'de ortaya döküyorlar ben en çok onları merak ediyorum yakınları görüyor mudur diye
Evet evden direk anlaşılır tabi
Belki de herkesin okumasından çekinecek bir şeyleri yoktur :)
benim de aha bu kesin o diye baktığım ama tutmayan çok kiş oldu. daha doğrusu tutan yok.Bende geçen gün bir doğum öyküsü okudum. Aynı arkadaşımın ki gibiydi, ama onun bebeği erkek doğmuştu. Detaylı kurcaladım. iller tutmuyormuş. Belki o'dur diye kurcaladığım oluyor benim
benim de aha bu kesin o diye baktığım ama tutmayan çok kiş oldu. daha doğrusu tutan yok.insan merak ediyor o mu ki diye. :18:
benim de aha bu kesin o diye baktığım ama tutmayan çok kiş oldu. daha doğrusu tutan yok.insan merak ediyor o mu ki diye. :18:
Çok çok haklısın...ben korkuyorum aslında.ama çok da kasmamak lazım. özelimizi çok açtığımızda dikkat etsek daha iyi olur ama. çok ailevi veya eşle ilgili konuların tanıdıklar tarafından okunması hoş olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?