sizce KK da desifre oluyor muyuzdur?

javiera

kukum var, kadinim.
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.315
1.453
108
Kizlar ya, benim aklima hep bir sey takiliyor. Malum KK nin bir suru uyesi var, buralara birseylerinizi yazarken korkmuyor musunuz desifre olurum, yakinlarim kim oldugumu anlar filan diye.. ben sirf korktugumdan hic bise paylasamiyorum he. sorun bende mi? korkmuyor musunuz Gorumceler, eltiler, bilmem neler, yazdiklarinizi okur da sonra hep sizi takip eder diye? cok mu psikopat oldum ? ? :26::18:

icime su serpicek kimsecik yok galiba

Sorun sende değil..
Maalesef burada her türlü insan var,iyi niyetlisi de kötü niyetlisi de..

sorununu paylasabılırsın ama ısım verme ne bılım herseyını burda anlatma vs vs vs ay bılemedım

Fazla detay ve isim verilmediği sürece nasıl anlaşılsın ki?
Sonuçta aynı derdi yaşayan bir çok insan vardır eminim ki.
Ama ben bazen şunu düşüyorum, birinin sorununu okuduktan sonra mesela diyorum ki aa bu X mi acaba onun da böyle bir sorunu vardı ya da bu Ayşe abla mı o da kocasıyla bunları yaşıyor gibi

Bazıları evinin fotoğraflarını paylaşıp sonra da bütün sırlarını bdv'de ortaya döküyorlar ben en çok onları merak ediyorum yakınları görüyor mudur diye

Bazıları evinin fotoğraflarını paylaşıp sonra da bütün sırlarını bdv'de ortaya döküyorlar ben en çok onları merak ediyorum yakınları görüyor mudur diye

Evet evden direk anlaşılır tabi
Belki de herkesin okumasından çekinecek bir şeyleri yoktur :)

Deşifre olmamak için iki konu üst üste acamamistim.
Diğer uyeligimle başka konu acmistim .
Fakat burdakiler sağolsun derde derman olmak yerine dedekliflige soyunmuslardi. Birinde 27 yasindayim diğerinde 28 demisim diye. Evet ikinci üyelik yasak bizde biliyoruz ama, okuyan kapi komsun ,eltin,gorumcen olursa ne yapicaksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende geçen gün bir doğum öyküsü okudum. Aynı arkadaşımın ki gibiydi, ama onun bebeği erkek doğmuştu. Detaylı kurcaladım. iller tutmuyormuş. Belki o'dur diye kurcaladığım oluyor benim

ben korkuyorum aslında. ama çok da kasmamak lazım. özelimizi çok açtığımızda dikkat etsek daha iyi olur ama. çok ailevi veya eşle ilgili konuların tanıdıklar tarafından okunması hoş olmaz.

Son düzenleme:
Bende geçen gün bir doğum öyküsü okudum. Aynı arkadaşımın ki gibiydi, ama onun bebeği erkek doğmuştu. Detaylı kurcaladım. iller tutmuyormuş. Belki o'dur diye kurcaladığım oluyor benim
benim de aha bu kesin o diye baktığım ama tutmayan çok kiş oldu. daha doğrusu tutan yok. insan merak ediyor o mu ki diye. :18:

benim de aha bu kesin o diye baktığım ama tutmayan çok kiş oldu. daha doğrusu tutan yok. insan merak ediyor o mu ki diye. :18:

Ben meraklıyımdır, bakıyorum da yani
Allah benim gibi görümce elti vermesin size henüz birini yakalayamadım ama ajanlık var içimde

Bir konu vardı net hatırlayamıyorum ama kadın kocasıyla ilgili verip veriştirmişti de sonradan tanıyan biri çıkıp kocasıyla ilgili aslında X iyi bir kişidir falan gibi dalga geçmişti sanırım. Sıkıntısı da ciddiydi diye hatırlıyorum. Çok detaya girmemek gerek

ben korkuyorum aslında. ama çok da kasmamak lazım. özelimizi çok açtığımızda dikkat etsek daha iyi olur ama. çok ailevi veya eşle ilgili konuların tanıdıklar tarafından okunması hoş olmaz.
Çok çok haklısın...
Tanıdıkları geçtim,örneğin;size site içerisin de gıcık olan,kendini size düşman gören üyeler de olabilir..
Sırf içinde ki kötülüğü kusmak için buraya koyduğunuz fotoları yada açtığınız konuları kopyalayıp art niyetle kullanabilirler.

Sevincini dostuna derdini suya söyle demiş atalar. Derdine derman olacak inan kimse yok burada. Her kafadan ayrı ses çıkar. Sonuçta insanoğlu farklı farklı,Yaşamı,hayata bakış açısı vsvs....Sana göre ters gelen burda doğru olur. O yüzden boşver konu falan açmaya ne gerek var canım. Yanı benım fikrim bu. En iyi akıl kendime verdiğim akıldır derim ben.

hiç bu tarz korku yaşamadım eltim interneti kullanmayı hiç bilmez. kv çalışıyor face de bir kaç oyun oynamayı bilir o kadar görümcem internet kurdudur fakat buraya girip beni takip etmeyi aklına dahi getirmez eşim buraya üye olduğumu biliyor ama şifremi bulup yazdıkları mı okuyamaz hımm aklıma gelenler bu kadar ha bu arada paylaştıklarım kimseyi ilgilendirmez okusalar ne olacak kimseye hesap veremiyeceğim şeyi paylaşmam ben burda

kendi adıma öyle bir durumum yok.zaten bir çok kişiyede burayı anlatıyorum ..ama siz çok haklısınız eğer gerçekten bunu istemiyor iseniz..genel bilgilerinizde değişiliklik yapacaksınız...bir arkadaşın yazdığı gibi " şehirler tutmuyor " demişti.sende ona benzer şeylerde değişilik yap..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…