• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce KK da desifre oluyor muyuzdur?

şahsen ben de deşifre olmak istemem. mesela bazen diyorum bdv'ye konu açsam mı, insan anlatmak paylaşmak rahatlamak istiyor ama işte sonra vazgeçiyorum. o nedenle bdv'ye konu açanlar, ev-eşya resmi paylaşanlar hatta kendi fotoğarafını paylaşanlar bana çok cesur ve rahat geliyorlar... :ssz:

ben annemden korkuyorum,özel hayatıma dair hiçbirşeyi bilmez o yüzden o konuda rahatım ama bi akrabadan-komşudan bahsedeceksem olayları-akrabalık ilişkisini çarpıtıyorum.Mesela ayan beyan teyzemin orjinal hikayesini anlatıyosam bi komşumun diyorum :)
onun dışında bilen bilsin zaten :P-

Fazla detay ve isim verilmediği sürece nasıl anlaşılsın ki?
Sonuçta aynı derdi yaşayan bir çok insan vardır eminim ki.
Ama ben bazen şunu düşüyorum, birinin sorununu okuduktan sonra mesela diyorum ki aa bu X mi acaba onun da böyle bir sorunu vardı ya da bu Ayşe abla mı o da kocasıyla bunları yaşıyor gibi :9:

Evet ya, bazen bana da ayni sey oluyor, supheli yaklasiyorum. Mesela ne biliyim, hic birsey olmasa Kuzenlerimin arada KK ya baktiklarini biliyorum, e uye olmadiklari ne malum yakinlarimin ?
hele varya, bazilari evlerinin resimlerini paylasiyor ya, sok oluyorum, korkmuyorlar mi tanidiklari biri cikar, butun ozelini desifre eder diye :1::56:

Bazıları evinin fotoğraflarını paylaşıp sonra da bütün sırlarını bdv'de ortaya döküyorlar ben en çok onları merak ediyorum yakınları görüyor mudur diye :52:

resmen aklimi okudun, bnde ayni seyi dusunuyorum. Evlerinin resmini koyanlar kesinn desifre ediliyordur. Ama cok ozel veya kotu bir sey paylasmiyorlarsa sorun yok tabi :)

Deşifre olmamak için iki konu üst üste acamamistim.
Diğer uyeligimle başka konu acmistim .
Fakat burdakiler sağolsun derde derman olmak yerine dedekliflige soyunmuslardi. Birinde 27 yasindayim diğerinde 28 demisim diye. Evet ikinci üyelik yasak bizde biliyoruz ama, okuyan kapi komsun ,eltin,gorumcen olursa ne yapicaksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya, iki uyelik yasak miymis? yeni ogrendim suan..

Kizlar ya, benim aklima hep bir sey takiliyor. Malum KK nin bir suru uyesi var, buralara birseylerinizi yazarken korkmuyor musunuz desifre olurum, yakinlarim kim oldugumu anlar filan diye.. ben sirf korktugumdan hic bise paylasamiyorum he. sorun bende mi? korkmuyor musunuz Gorumceler, eltiler, bilmem neler, yazdiklarinizi okur da sonra hep sizi takip eder diye? cok mu psikopat oldum ? ? :26::18::37:

çok ta tınnn hiç umrumda değiller okuduklarını bilsem daha neler neler yazarım valla:47:

Eltm görümcem olmasada sorun olurmu?:)

bence olur. Mesela yakin bir arkadasinla olan problemini paylasiyorsun, veya ne biliyim, komsunla ilgili biseyler yaziyorsun, e haliyle belki kotu seyler oluyordur, o zaman nolcak :) her sey beklenir valla.. Korkaim ben, o yuzden anlasilirsa problem olucak seyleri yazamiyorum..:50:

Ben meraklıyımdır, bakıyorum da yani :52:
Allah benim gibi görümce elti vermesin size henüz birini yakalayamadım ama ajanlık var içimde:9:

:):) insanlik halii, KK da bir suru arastirmaci arkadaslarimiz var, yalan soyleyenin bile yalanini iki dk da ortaya cikartiyorlar walla :),
e actigimiz her konu kolayca okunuyorsa, tanidik birine denk gelmemiz an meselesi :1: Ya gorumcem de bir ajansa :52:

:):) insanlik halii, KK da bir suru arastirmaci arkadaslarimiz var, yalan soyleyenin bile yalanini iki dk da ortaya cikartiyorlar walla :),
e actigimiz her konu kolayca okunuyorsa, tanidik birine denk gelmemiz an meselesi :1: Ya gorumcem de bir ajansa :52:

Ya ben senin görümcensem :1::1::1:

eşimin tarafını bilmiyorum ama kendi tarafımdan cok takipçim var:26: dügünden sonrada takip ediyorlarmıdır bilmem ufff :25:

Ne yazık ki ben deşifre olanlardanım, o yüzden uzun zamandan beri pek girip bişey yazmak bile istemiyorum, ama buradan nickimi öğrenip meraktan bütün mesajlarımı okuyan iş arkadaşım; acaba kendini tatmin ettin mi , okudun bari bana niye söylüyorsun? Gerçekten sana ağzıma geleni söylemek isterdim ama bunu da okuyacaksın biliyorum, ama bana ne hissettirdiğini bil, artık yüzünü görmek bile istemiyorum! Bu bana özeldi..bide bu ne hırs arkadaş hala nickimi hatırlıyorsun, hoşuna mı gidiyor tekrar tekrar okumak!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim de eski erkek arkadaşım nickimi bulmuş, okuyordu kendisi hakkında yazdıklarım da dahil. Hala okuyordur belki, bilemem, günahını almayayım :ssz:

Yok valla
Pek düşünmedim açıkçası çünkü günlük hayatta kendimi pek açan birisi değilimdir.
İnsanlar ne yaşadığımı bilmezler pek.

ben desifre oldugumu dusunuyorum ama cok da umurumda degil.

Kizlar ya, benim aklima hep bir sey takiliyor. Malum KK nin bir suru uyesi var, buralara birseylerinizi yazarken korkmuyor musunuz desifre olurum, yakinlarim kim oldugumu anlar filan diye.. ben sirf korktugumdan hic bise paylasamiyorum he. sorun bende mi? korkmuyor musunuz Gorumceler, eltiler, bilmem neler, yazdiklarinizi okur da sonra hep sizi takip eder diye? cok mu psikopat oldum ? ? :26::18::37:

Olaylari degistirerek yaz kuzum. Zaman ve mekanlari sahislari farkli anlat. Hicbi seycik olmaz.piskopat degil sadece biraz paranoyaksin :)

işyerinde farkedildim sanırım:27: nickimi değiştirmiştim sonrasında...eşimde bilmez üye olduğumu...sanal alemdeki arkadaşlıkları çok garipsiyor...üye olmadan sürekli kk'da vakit geçirdiğimi düşünüyor..ailem tarafından da hiç sanmıyorum takip edenlerin olduğunu...

arkadaşım vardı burda k.v'si ile ilgili konu açmıştı...sanırım açık unutuyor ve eşi herşeyi okuyor..baya strese girmişti eşi mesaj falan atmıştı herşeyi biliyorum baya bi küs kalmışlardı annem hakkında kötü düşünüyorsun diyerekten

kimsenin aman aman bilmesini istemeyeceğim bişey yok ne yazdıysam yakınlarım görebilir, yalan değil iftira değil gelsinler yüzlerine de söylerim o yüzden korkuyorum. he bir tek şu konu var din meselesi, dini seçimimi bilmiyorlar bilmelerini de istemem kaldırabilecek kadar modern insan yok etrafımda.

Back