• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce KK da desifre oluyor muyuzdur?

Ne yazık ki ben deşifre olanlardanım, o yüzden uzun zamandan beri pek girip bişey yazmak bile istemiyorum, ama buradan nickimi öğrenip meraktan bütün mesajlarımı okuyan iş arkadaşım; acaba kendini tatmin ettin mi , okudun bari bana niye söylüyorsun? Gerçekten sana ağzıma geleni söylemek isterdim ama bunu da okuyacaksın biliyorum, ama bana ne hissettirdiğini bil, artık yüzünü görmek bile istemiyorum! Bu bana özeldi..bide bu ne hırs arkadaş hala nickimi hatırlıyorsun, hoşuna mı gidiyor tekrar tekrar okumak!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

is arkadasiniz kimse, hayatimda gordugum en terbiyesiz insan. Bir yerde zarf, gunluk zart zurt bulup, merak edip acani da anlarim da, bunu anlamadim.
mumkunse bunu da okusun. is arkadasi ya, ne kadar ayip, elti olsa, gorumce olsa vardir bir hesabi derim, anlarim, da is arkadasi ya..

Ne yazık ki ben deşifre olanlardanım, o yüzden uzun zamandan beri pek girip bişey yazmak bile istemiyorum, ama buradan nickimi öğrenip meraktan bütün mesajlarımı okuyan iş arkadaşım; acaba kendini tatmin ettin mi , okudun bari bana niye söylüyorsun? Gerçekten sana ağzıma geleni söylemek isterdim ama bunu da okuyacaksın biliyorum, ama bana ne hissettirdiğini bil, artık yüzünü görmek bile istemiyorum! Bu bana özeldi..bide bu ne hırs arkadaş hala nickimi hatırlıyorsun, hoşuna mı gidiyor tekrar tekrar okumak!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kötü olmuş gercekten . Herkes erdem sahibi olamıyor maalesef , kişilik meselesi . Sıkmayın canınızı .
Yönetime deşifre oldugunuzu, sıkıntınızı anlatırsanız , üyeliğinizi iptal edip yeni üyelik almanıza izin verirler sanırım daha evvel de örnekleri oldu .

Kizlar ya, benim aklima hep bir sey takiliyor. Malum KK nin bir suru uyesi var, buralara birseylerinizi yazarken korkmuyor musunuz desifre olurum, yakinlarim kim oldugumu anlar filan diye.. ben sirf korktugumdan hic bise paylasamiyorum he. sorun bende mi? korkmuyor musunuz Gorumceler, eltiler, bilmem neler, yazdiklarinizi okur da sonra hep sizi takip eder diye? cok mu psikopat oldum ? ? :26::18::37:

yoo psikopat falan değilsin bence deşifre oluyoruz özel hayatımızı anlatanlar olarak, daha genel yazanlar olmuyor tabii

Back