Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Yakışıklı biri mi evet kesinlikle. Ama görüntü var ses yok. Kendisine de dedim. Her şey tıp değil. Ahlak önemli dedim. Ben ahlaksız miyim diyor 😆😆 Zaten aklı başında biri olsa telini verir mi? Amacı başka.

Yavv arkadaşım o bunu anlayacak kapasitede değil.... Değil... Sen ben böyle düşünüyoruz o bunun acı bişey olduğunun farkında bile değil..
Bu adam da eski kocan gibi uyanık geldi bana, ama bu daha akılsız.

Hahahaaa bı de bana demez mi herkes senin gibi pirü pak mi? Ben de dedim ki bı sen bı ben pak 😄😄 diyorum ya kafasını yaşıyor.

Güzeller neden aptal oluyor. Kurban olduğum Mevlam🤔

Insan deger verdigi, ciddi iliski dusundugu kisiye kanka diye hitap edip boyle laubali davranmaz.

Insan deger verdigi, ciddi iliski dusundugu kisiye kanka diye hitap edip boyle laubali davranmaz.
Elbette.. Ama yolu belli. Ne diyeyim ki. Kaç yaşına gelmiş ben mi öğreteceğim. Doğruyu söylesen de hep kendi açısından bakıyor. O kimseye yar yaren olamaz. Arkadaş olarak iyi onu diyebilirim.
Her gün benle konuşmasa ölür o ayrı:) konuşsun sorun yok. Kendine faydası yok onun başkasına faydası olamaz.

Güzeller neden aptal oluyor. Kurban olduğum Mevlam🤔
Kızlar bunların ergenlikte üstüne atladığı için pek zekaya ihtiyaçları kalmıyor, aynı şekilde efsane güzel kadınlar için de geçerli olabiliyor bu.

Elbette.. Ama yolu belli. Ne diyeyim ki. Kaç yaşına gelmiş ben mi öğreteceğim. Doğruyu söylesen de hep kendi açısından bakıyor. O kimseye yar yaren olamaz. Arkadaş olarak iyi onu diyebilirim.
Her gün benle konuşmasa ölür o ayrı:) konuşsun sorun yok. Kendine faydası yok onun başkasına faydası olamaz.
Araya mesafe koyamamissiniz. Ben mesela bana is yerinde kanka denmesine musade etmezdim. O da bundan cesaret almis.

Araya mesafe koyamamissiniz. Ben mesela bana is yerinde kanka denmesine musade etmezdim. O da bundan cesaret almis.
Heee su var arkadaşım bizim iş yerinde herkes herkese kanki kanka diyor. Ben de çok şaşırmıştım. Ben kullanmıyorum o ayrı. O kendi kendine cesaretlenir benden cesaret almasına gerek yok. İsmimi de soyler seslenecegi zaman ve toplum içinde o kadar

ben sizin yerinizde olsam iletişimi keserdim sanırım çünkü ilerde herhangi bir sebeple duygusal bosluga duserseniz hisleriniz olusabilir ona karsı.

gerçekten yürüyor olsa iş dısında da yazardı. yakısıklı demissiniz, muhtemelen böyle yürüdüğü baska kisiler de vardır. flörtleşmekten hoslanıyor işte.

Sallamıyorum inanın. Konuşmalarını dinleyince gülüp geçiyorum :)) Ne köy olur ne kasaba. Yazık yaa. Bir insan aynaya bakar der ki bu tipi ben nasıl harcıyorum. Hayatıma yazık. Bu kadar da net diyorum bakın.

ben sizin yerinizde olsam iletişimi keserdim sanırım çünkü ilerde herhangi bir sebeple duygusal bosluga duserseniz hisleriniz olusabilir ona karsı.

gerçekten yürüyor olsa iş dısında da yazardı. yakısıklı demissiniz, muhtemelen böyle yürüdüğü baska kisiler de vardır. flörtleşmekten hoslanıyor işte.
Eeee var canım biliyorum anlatıyor :)) yolun yol değil deyince de ben ne yaptım diyor. Akılsız yaa ugrasilmaz. Gelsin gelsin konuşsun gitsin. 😁

Heee su var arkadaşım bizim iş yerinde herkes herkese kanki kanka diyor. Ben de çok şaşırmıştım. Ben kullanmıyorum o ayrı. O kendi kendine cesaretlenir benden cesaret almasına gerek yok. İsmimi de soyler seslenecegi zaman ve toplum içinde o kadar
Bilmiyorum ya. Nasil bir is yeri ki kanka diye hitap ediliyor, isminle sesleniyor. Herkese dese bile ben buna musade etmezdim, resti cekerdim. Herkese diyebilir ama bana asla. Is yerinde hanim bey diye hitap edilir. O kadar laubalilik is yerine ciddiyetsizlik getirir.

Sallamıyorum inanın. Konuşmalarını dinleyince gülüp geçiyorum :)) Ne köy olur ne kasaba. Yazık yaa. Bir insan aynaya bakar der ki bu tipi ben nasıl harcıyorum. Hayatıma yazık. Bu kadar da net diyorum bakın.
yanlıs anlamayın ama sallamıyorsanız bu konuyu neden açtınız? bence siz de farkında olmayabilirsiniz belki biraz hisleriniz olusmustur. cunku ne yapacağınıza da karar vermişsiniz bu konu amacsız kalıyor o zaman

herhangi bir sebeple duygusal bosluga duserseniz hisleriniz olusabilir ona karsı.
Bu kadar zayıf bı karakter değilim. Olmadım da ... Başka kadın olsa her gün aldığı iltifata düşerdi.. Dün yine iltifat etti. Eee yeter dedim her gün her gün. Gülüyor.. Allah akıl versin :))

Back
X