- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
Bir filmde geçiyor, orası nasıl bir iş yeri onu merak ettim m çok itici bir iletişim şekli varBen de cok şaşırmıştım. İlk defa duydum bu iltifatı..
Aslında iş yerinde sorun yok. Kişilerle alakalı sorun var. İşveren fazla vicdanlı. Bu tarz kişileri tutmaması lazım. Ama adam tutuyorB
Bir filmde geçiyor, orası nasıl bir iş yeri onu merak ettim m çok itici bir iletişim şekli var
Aslında iş yerinde sorun yok. Kişilerle alakalı sorun var. İşveren fazla vicdanlı.B
Bir filmde geçiyor, orası nasıl bir iş yeri onu merak ettim m çok itici bir iletişim şekli var
Yaş kaç? Pampa ne yaaaaa öykkkkkk. Canoya değinmiyorum bile. Kustum okurken.
İşte ben de böyle düşündüğüm için fazla takmıyorum. Anlayışı kıt olduğu kesin. Şahsen ben bana selam vermeyene daha selam vermem. Ben buna selam vermediğim zaman da selam veriyor. Uslanmiyor.bence sizde gönlü yok. arkadaşça takılıyor aksi olsaydı beni görünce gülme selam ver geç dediğinizde çok incinirdi. tavırlarında mutlaka değişiklik olurdu. bu adam pek sallamamış. yazarken düşündüm de sallamaması da acaip aslında yanlış anlaşılıyorum diye rahatsızlık da duymamış. belki duyarsızdır belki anlayışı kıt biridir belki çok yalnızdır belki de kendi halinde bir yavşaktır bilemedim.
Aynen öyle. Umrumda değil. İstediği kadar debelenebilir. Zaten vardiyalı sistemde calisiyoruz. Vardiyam değiştiği zaman 2-3 ay görmüyorum. Neyini dert edeyim. İş yeri olmasa dediğinizi yaparım. Ama maalesef ki iş olarak birbirimize bagimliyiz. O yüzden gerek yok. Kendi ekseninde dönüp durabilirdegil,ben ters yapayim o da boyle kivranmaya devam etsin modu seninkisi.
Aynı fikirdeyim. Bu modda gidiyorum. Saçma düşünceleri var. Ama yani yapısını az cok anladım.. Zaten bana diyor ki ben senin güldürme meleğinim kankaCok iyi arkadaş olur belki baya kafa adama benziyor onun yanında insan derdi kederide unutur ama hiç iyi sevgili ve es olmazlar böyleleri
Hayırdır diye sorduğunda hayırda vardır bayır diyorİnsanda ağzının ortasına kürekle vurma isteği uyandıracak bir tip.
Dertleri derya olmuş. Bu tarz insanlara ben üzülüyorum açıkçası. Hayatı sonbahar yaprağı gibi. Yüzüne de söyleseniz anlamıyor. Acınacak hal bakmayın.Siz de zahmet edip konu açmışsınız yorulmuşsunuzBu detayları buralara yazacak kadar önemsiz biri değil demek ki sizin içinde
hahahhahaha ayy bu ne yaaa soytarı gibi bi tip canlandı gözümde her lafı bi garip adamın 30 yaşında olduğuna inanasım gelmediHayırdır diye sorduğunda hayırda vardır bayır diyorduymadığım şeyleri duyuyorum. Komik bence ama akıl yok
Yok yaa onu demeyeyim. Açıkçası dersem der ki bunun fikri başkahahahhahaha ayy bu ne yaaa soytarı gibi bi tip canlandı gözümde her lafı bi garip adamın 30 yaşında olduğuna inanasım gelmedi"Kanka ayağı .öt ayağı kanka sen hayırdır" de öyle ağzı açık bakakalsın
Herkes herkesin ne olduğunu cok iyi biliyor iş yerinde:)) akıl yaşta değil baştadır. Boşuna dememişlerBana çok laubali geldi. Hoşlansa bile yaklaşımını çok cıvık buldum. İş yerinde durum farkedilse her türlü laf dedikodu çıkabilir. Dikkatli olmanızda fayda var.
Aynen öyle. O yüzden tepkisiz de kalıyorum. Her modu düşünüyorum. Varsa bı derdi söyler. O alacağı cevabı bildiği için böyle yapıyorKendince oyun oynuyor bence. Bir boşluğunuza gelip etkilenseniz der ki “ Ya, ben seni arkadaş olarak görüyorum sen beni yanlış anlamışsın farklı anlam çıkarmışsın bla bla “ der.
Böyle değişik erkek tipleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?