Sizce kanka mı yoksa hoşlanıyor mu?

Iyyyykkkkk.

Benim sıkıntım o işte. Ben kolay kolay bı insana bana kötü konuşmadığı müddetçe sert çıkamam. Aynı ortamı paylaşıyoruz ve iş gereği birbirimize iş düşüyor. Bir gün uyarmaya kalktım ohoo duyan kim.

Sana Allah akıl fikir versin diyorum. Diyor ki sen göm beni de içini dök. :)))
Ay bu ne ya. Seni ciddiye almıyo ki üslubun da mı sıkıntı var acaba? Daha ciddi sert bir şekilde mi söylesen. Hatta gerekirse bağır,çağır. İş yerindeki yöneticiye söyle ya da rahatsız oluyorum diye.

Bir gün labaratuvardayim. Tek başımayım. Bakışlar bı tuhaf. Bozuntuya vermedim. Nasılsın dedi. İyiyim dedim. Soğuk su var mı dedi. Yok dedim. Halbuki dışarda su var yani. Görüşürüz kendine iyi bak dedi. Aman Ya Rabbi dedim neler oluyor

Kurduğum 1 cümle oluyor toplamda. Üsluba gelene kadar :)) Geçen gün sert uyardım. Aynı değişmiyor. Bulaşma bana dedim. Benim sıkıntım bana yetiyor rahat tavırlarından rahatsız oluyorum dedim. Kanka takma kafaya diyor

Ne yılışık herif bu be. Herşeyin bir adabı vardır fazla arsız bence

O zaman böyle devam edersen üstlerime söyleyeceğim de ve devam ederse bildir bence.

Yemin ediyorum,tam dayaklık bir tip.

Şu kafa yapısını da anlamıyorum. İsmimi söylese ne olur. Kanka nedir ya

Ayyy bu adam kaç yaşında böyle 14-15 falan mı? Çok laçka bir ilişki, kanka pampa, ı love you, cano bilmem ne? Bu ne samimiyet? Adam da zerre ağırlık yok.

Ayyy bu adam kaç yaşında böyle 14-15 falan mı? Çok laçka bir ilişki, kanka pampa, ı love you, cano bilmem ne? Bu ne samimiyet? Adam da zerre ağırlık yok.
Hahahaa yorum cok eğlenceli
30 yasinda. Tipine güveniyor. Görüntü var ses yok

Gerçek niyetini açıkladığı zaman benden alacağı cevap cok net olacak. Sadece sabrediyorum. Önce gözlem sonra eylem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…