- 18 Şubat 2018
- 12.910
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.091
- 598
- 44
IyyyykkkkkDemeyin ya huuben de hoşlanmam da. Yollarımı değiştiriyorum ama faydası yok. 3 aydır sabır işletiyorum. Bana diyor ki senin anan arı mi senin gibi bir bal doğurmuş.. Ne diyebilirim ki yani.. İsmim var benim kanka niye diyor. Onu da anlamadım.
Sana Allah akıl fikir versin diyorum. Diyor ki sen göm beni de içini dök. :)))Ey Allah"ım akıl,fikir ver. Bence sen o dediğim 2.taktiği uygula. Çocukca biraz ama karşındaki de çocuk gibi olduğu için yapacak bi şey yok
Ay bu ne ya. Seni ciddiye almıyo ki üslubun da mı sıkıntı var acaba? Daha ciddi sert bir şekilde mi söylesen. Hatta gerekirse bağır,çağır. İş yerindeki yöneticiye söyle ya da rahatsız oluyorum diye.Sana Allah akıl fikir versin diyorum. Diyor ki sen göm beni de içini dök. :)))
Kurduğum 1 cümle oluyor toplamda. Üsluba gelene kadar :)) Geçen gün sert uyardım. Aynı değişmiyor. Bulaşma bana dedim. Benim sıkıntım bana yetiyor rahat tavırlarından rahatsız oluyorum dedim. Kanka takma kafaya diyorAy bu ne ya. Seni ciddiye almıyo ki üslubun da mı sıkıntı var acaba? Daha ciddi sert bir şekilde mi söylesen. Hatta gerekirse bağır,çağır. İş yerindeki yöneticiye söyle ya da rahatsız oluyorum diye.
O zaman böyle devam edersen üstlerime söyleyeceğim de ve devam ederse bildir bence.Kurduğum 1 cümle oluyor toplamda. Üsluba gelene kadar :)) Geçen gün sert uyardım. Aynı değişmiyor. Bulaşma bana dedim. Benim sıkıntım bana yetiyor rahat tavırlarından rahatsız oluyorum dedim. Kanka takma kafaya diyor
BencedeNe yılışık herif bu be. Herşeyin bir adabı vardır fazla arsız bence
O biraz sıkar. O zaman bu kadar sakin olmam.Bu meseleyi bu şekilde devam ettirirseniz yarin birgün hayatınızda birisi olduğunda bu kişiden hic beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz ve olay komik olmaktan çıkar
Yemin ediyorum,tam dayaklık bir tipKurduğum 1 cümle oluyor toplamda. Üsluba gelene kadar :)) Geçen gün sert uyardım. Aynı değişmiyor. Bulaşma bana dedim. Benim sıkıntım bana yetiyor rahat tavırlarından rahatsız oluyorum dedim. Kanka takma kafaya diyor
Ayyy bu adam kaç yaşında böyle 14-15 falan mı? Çok laçka bir ilişki, kanka pampa, ı love you, cano bilmem ne? Bu ne samimiyet? Adam da zerre ağırlık yok.Arkadaşlar merhaba, öncelikle anlatacağım mevzudan rahatsız olmakla birlikte düşüncelerinizi önemsiyorum. Acaba ben mi yanılıyorum. İş yerinde bir arkadaş var. Bana özel hayatının bir kısmını anlattı. Dinledim ama yorum yapmiyorum. Bana kanka,pampa diyor. Fakat sürekli beni izliyor. Gördüğü zaman selam verip konuşmak istiyor. İltifatlar ediyor. I love you diyor. İyi ki varsın diyor. Ben ise gelmediğim zaman sen nerelerdesin günüm kötü geçiyor diyor. Canımın içi diyor. Cano, canısı diyor. İş gereği yüz göz oluyoruz. Telefon numaralarımız da var. İş gereği aradığımda hangi güzel bayanla konuşuyorum diyor. Senin için her zaman musaitim diyor. İş dışında kesinlikle araması ve mesaj yok. El kol hareketi ve temas yok. Nasılsın diyince her zaman seni gördüm daha iyi oldum diyor.Ben duymamazlığa veriyorum. Beni görünce gülümsüyor. Neden gülüyorsun? dediğimde seni görünce mutlu oluyorum diyor. Birgün uyardım beni görünce gülme selam ver geç dedim. Rahatsız oluyorsan gülmem diyor ama yine aynı. Birisi sana bişey derse benim kankam var de. Onu yamulturum diyor. Çok derin bakıyor. Sen ne güzel insansın diyor. Moralim bozuksa soruyor. Güldürmeye çalışıyor.Yoruldum desem yeridir. Tepki versem gün boyu yüz yüze bakıyoruz. Duymamazlığa veriyorum. Ya da selam vermiyorum. Ben ona ismi ile hitap ediyorum. Bana ismimle nadir hitap ediyor. Genel de kanka diyor.
Hahahaa yorum cok eğlenceliAyyy bu adam kaç yaşında böyle 14-15 falan mı? Çok laçka bir ilişki, kanka pampa, ı love you, cano bilmem ne? Bu ne samimiyet? Adam da zerre ağırlık yok.
Tipi olsa kaç yazar? Ben ağır adamları severim, böyle bir duruşu olsun. Bu ne böyle, tam bir yılışıkHahahaa yorum cok eğlenceli
30 yasinda. Tipine güveniyor. Görüntü var ses yok
Anlamaz o kapasite yokTipi olsa kaç yazar? Ben ağır adamları severim, böyle bir duruşu olsun. Bu ne böyle, tam bir yılışık
Böyle yılışık bir adamı insan aile karşısına çıkarmaya utanır beAnlamaz o kapasite yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?