Sizce kadin esinden ne zaman bosanmali?

6 yil oldu yurtdisina tasinali. Kayinvalidem geleli de 6 ay. YAni ozlem gidermek degil bu. GElmesini istemedim,ama bana soran kim. Bizden baska kimsesi yok burda, yalniz da yasamak istemiyor, o yuzden esim istersen git bosan, ama annem bizimle kalicak dedi. Kalsin tamam dedim, sadece aile islerimizi duzenimize karismasin, tek istegim bu dedim, karistirmam dedi. Ama malesef sozunu tutmadi. Simdi de annemin sana ogreticegi cok sey var diyor. Kv gelmeden once de ilgisizdi, ama ben onu boyle kabul etmisdim, demekki ilgisiz yapida biri demistim. Ama annesi gelince onunla ilgili olmasini gordum, demekki isterse ilgili olabiliyormus. 3 tane cocugu var onlarla ilgilenmiyor. BEnimle ilgilenmiyor. Annesi ne dese hakli goruyor, onunla surekli zaman geciriyor, bir yana cikalim bas basa desem istemiyor.
6 yıl çok uzun bir süre keşke dil öğrenmek için çabalasaydınız.Ben sizin yerinizde olsam evde durup onlara hizmet edeceğime girip bir işe çalışır birikim yapardım.Çekilecek bir evlilik değil gibi Allah yardımcınız olsun.Eşinizde normal değil

6 yıl çok uzun bir süre keşke dil öğrenmek için çabalasaydınız.Ben sizin yerinizde olsam evde durup onlara hizmet edeceğime girip bir işe çalışır birikim yapardım.Çekilecek bir evlilik değil gibi Allah yardımcınız olsun.Eşinizde normal değil

Cabaladim. Dil kursuna gitmek istedim yollamadi. Pintiliginden. Evde TV-den ogrene bildigim kadar ogrendim.

X